1/72 lennundusmudelid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Kui siis maalriteip.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

jepp, ega muidu ei õpigi kui juhatust ei saa! aitäh! teen mis suudan ja sina jätka samas vaimus kritiseerimist, sest muidu kõik arvavad et ongi nii ilus ja korras: :D
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Tere
On põhjust teemat tõsta ! Valmis siis lõpuks järjekordne messer :wink:
Ausalt öeldes mul polnud plaanis 109 hetkel teha aga kuna herr Anton selle mulle andis öeldes et ole hea mees ja pane kokku, siis loomulikult ma seda ka tegin. Asja võlu on siis veel selles et lennuki juurde käis ka võlusõna "Saaremaa!!!". Üldiselt peaks kogu olulisem info mudeli kohta ka pildil näha olema. Olge lahked nautima siis veel ühe messeri mudeli olemasolu siin maamunal :)

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Kamo üle võiks veidi joriseda aga muidu ilus töö!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Karbi pealt paistavad need laigud lennuki kerel tõesti rohkem kontrastsemana kuid RLM 74 ja 75 ei ole fotol häst eristuvad (kerel). Eks pildistaja viga rohkem. Ja kuna mu aerograaf või siis minu oskus ei lubanud ka kerele selliseid laikusid välja joonistada siis olin sunnitud tegema lihtsamad üleminekud. Ma värvisin seda kaks korda. Esimesel korral proovisin teha täpselt karbi järgi aga siis ma ei jäänud ise tulemusega üldse rahule. Seega tegin natuke fantaasiat et tulemus jääks vähemasti puhtam. Saba ristid said ka otsa, peab hankima hakkama :)
See mudel läks muidu päris hästi kokku aga minul tekkis mingil põhjusel probleem kere ja tiibade ühendamisel :scratch: . Ja lisaks kokpiti tagumine osa oli laiem (suurem) kui kere. Üleminek ei ole just parim. Pean nüüd veel paari vea peitmiseks fantaasiat kasutama. Eile veel avastasin et kokpitis sees oli lenduri taga olev plaat lahti tulnud. Väga imelik. Kontrollisin ennem ju kõik üle ja sai see ka ikka liimitud sinna. Nüüd kuidagi lääpas seal sees. Kahju kohe. Muidu ok putukas, mulle meeldis teha küll :)
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

109 ongi 1/72s väga armas:) Mulle igatahes meeldivad hävitajad tihti 72 rohkem, kui suuremad..minu kiiks. See siin ka ilus ju.
ps. riste võin sulle tarnida..kasvõi niikauaks kui oled ise hankida jõudnud.
Mul üks leht neid täis, aga väiksemaid mul eriti ei lähe.

Kk
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

OK võime siis ju vahetust ka teha. Annan sulle suuremad vastu :). Järgmisel kokkusaamisel võta leht kaasa. Teen sama !
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Tere,

Kuidas Zvezda mudeli kvaliteet oli ?

Lennuk on küll ilus oma väiksuses ja puhtuses :wink:

Kunagi oli siin üks teema traatidest ja jõhvidest, kui selle ülesse leiad, siis saad ka antenni sabaga ühendada kui on soovi.

Ootan juba uusi tiivulisi :!:
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Eelnevalt kirjutasin ka juba lühidalt mis ma sellest mudelist arvan. Kokkuvõtteks 4 + annaks. Ostaks uuest kui juhust oleks! Kõige suurem jant oli ja jäigi kokpiti ja kere ühendamine. See tiibade ühilduvus on kergemini likvideeritav aga mul mingil totakal põhjusel ei läinud nii libedalt. Jäi paar tobetat tühimikku mille ma siis mõne mehhaanikuga ära loodan peita :). Näituse ajaks peab tehtud saama !
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

tegin jälle ühe käki. paistab et enda jaoks kõlbab ka selline-ei mu viimistlustase eriti kõrgemale ei arenegi :( selline on enamvähem ka mu joonistus ja maalimis stiil, siuke vabakäe kikardi käkardi eemalt vaadatav. siin ta siis on: Kitech Mil-24 Hint.
Pilt
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

ei ole tal häda kedagi. lihtsalt selles skaalas mudelite puhul ei tohi liiga lähedalt pildistada ;) kuna skaala enda poolt pole suur detailsust ette nähtud, siis ega fotokaga seda juurde ka ei leiuta. värvimisega on nii, et mida väiksem pill, seda väiksemad pintslid ja lahjendatum värv. aerograafiga ma tavalist selle skaala hävitajat vist ei viitsiks värvima hakatagi: relva puhastamisele kuluv aeg on oluliselt suurem, kui see paar suhinat mis linnu peale kuluvad. meenuvad endagi 1/72 lennukid. alguses olid jubedad... kõige tähtsam on ikka protsessi iseloom, ehk siis täielik rahuldus nokitsemisest. a no ega ma eriti ei oskagi veel midagi tuleb ikka kätt harjutada ja õppida :P
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Pilt räägib siis rohkem kui tuhat sõna. Tegemist siis paberile jäänud projektiga. Tõsi, prototüüp oli valmis ja see saadi ka ameeriklaste poolt kätte. Võibolla ka venelased said samuti sest jõledalt meenutab nii öelda "esimest reaktiivikat" mille siis venelased olid teinud. See fakt on meelde jäänud nõuka ajast. Sellest prototüübist on ka mudel HUMA poolt valmistatud. Aga sellest kunagi hiljem. Lubage esitleda, P 1101 täies hiilguses ! :)

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Sel asjal on jumet ja siin tulid ju väiksed laigukesed välja küll!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Jumala lahe tige herilane!
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

See on küll kenasti välja tulnud, nagu juba tabavalt öeldud pisike tige herimumm :)
Aga nüüd pean oma võhiklikkust üles näitama ja küsin et mispärast öisel hävitajal oli laevatõrje rakett (õigem vist öelda juhitav pomm) kaasas ???? Või oli fritsudel välimuselt fritz-x -iga sarnane õhutõrjerakett olemas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist