Varastatud!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
1661
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1661 »

Minu sõber ei käi minu pool siis kui on uksed lukus.
Kui kamraad Arnoldil on on teistsuguseid kogemusi??? Ka üks minu tuttav rääkis, et tema äraolekul oli tema baarikapp tilgatumaks joodud ja naesterahvast korduvalt ja pikaajaliselt kasutatud.
Loomulikult eeldavad sellised tegevused lähikondsete ja sõpruskonna informeerimist. Ja kui minu "sõber"murrab minu maja tammepuust ukse maha ja joob selle solgi ära, kas ta oli ikka minu sõber?

Sõpradesse seni veel uskuv.
Toomas
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kõik "lõksud" lõpevad halavsti - usu mind! Ära tee seda viga!
Kasutaja avatar
west
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas west »

Arnold kirjutas:West! Mul on paar püssi restaureerida ja pommi aktiveerida! :write:
:rip:
No eks sa siis restaureeri ja aktiveeri nii palju kui hing ihkab,mina tegelen müügiga ja tegu polnud roostes käkkidega vaid ikka arsenaali seisus deaktiveeritud relvadega.Sellepärast ka natuke kahju ka.Kui vötta eesti miinimum hindade järgi oli kahjum ligi 30000 ikkagi.
viiking
Liige

Postitus Postitas viiking »

Ei ole see nii hull midagi, tuleb vaid õieti aktiveerida :scratch: :shock:
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Arnoldi jutuga 50-50 suhtes nõus, siin vist isegi kirjeldanud, kuidas sõber laskis gaasiballooni deodorandi pähe lahti. Kahjuks tuleb tõdeda, et vähemalt pool varavastastest kuritegudest on toime pandud tuttavate-"sõprade" poolt.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Arnold kirjutas:
oma riigis omad vanad head seadused jälle maksma paneme.
Oled juba ümberlõigatud?
Ümberlõikamine peaks vist nagu rohkem juutide teema olema?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Arheoloog kirjutas:
Mis muinasajal täpselt oli, seda me kahjuks ei tea :roll: Küll aga kehtisid need Sinu poolt soovitatavad võtted keskaegsetes linnaõigustes. Näiteks hukati Tallinnas 1493. aastal kaks kuldmünte servast väiksemaks lõiganud Kampeni laevnikku. Järgmisel aastal keedeti aga "pealtvaatajate kestvate ovatsioonide saatel" ära keegi linnas valeraha levitanud venelane etc. etc etc
Sinu poolt toodud näited kirjeldavad ilmekalt, et kuritegevus polnud tol ajal sedavõrd igapäevane nähtus nagu ta seda on tänapäeval (terminiga "muinasaeg" ma panin vist natuke puusse jah, aga asja üldist mõtet see ei muuda). Vaevalt, et 500 aasta pärast kuskil kirjutatakse mõnest vargast, kes sai karistuseks 6 kuud tingimisi aastase katseajaga või mõnest röövlist, kes paariks aastaks mõnusasse sooja ja mugavasse eurovanglasse prii lobi peale saadeti. "Pealtvaatajate kestvad ovatsioonid" on samuti selgeks märgiks, et kuritegevus polnud mitte selline poollegaalne tegevus, vaid selgelt, üheselt ja karmilt nii kohaliku kogukonna kui ka võimuesindajate poolt hukka mõistetud.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

Olid ka esimese vabariigi ajal seadused karmid,näiteks olen näinud politseiülema käskkirja koopiat aastast 1919 mis lubas politseinikul kurjategija tabamisel teda kuriteokohal maha lasta.
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

paharet kirjutas:Olid ka esimese vabariigi ajal seadused karmid,näiteks olen näinud politseiülema käskkirja koopiat aastast 1919 mis lubas politseinikul kurjategija tabamisel teda kuriteokohal maha lasta.
Eesti-Läti piiril kõmmutati 1930. aastatel piirivalvurite poolt maha nii mõningi eetri "salakaubaveoga" tegelenud lätlane...Kord oli igatahes rohkem majas kui praegu. Selles pole küsimustki. Nüüd piiksutakse igal võimalikul juhul inimõigustest, eurodirektiividest ja politseiriigi õudustest. Millegipärast on just pätid need, kes taolist ila suust välja ajavad. Ma ise pooldan loomulikult vägagi karme meetodeid ja karistusi...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Arheoloog kirjutas:[ Järgmisel aastal keedeti aga "pealtvaatajate kestvate ovatsioonide saatel" ära keegi linnas valeraha levitanud venelane etc. etc etc
Ehk oskab keegi mind valgustada, et kas keskaegse nuhtluse "surnukskeetmine" puhul pandi inimene külma vette ja hakati siis keetma või visati kohe keevasse vette?
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Manurhin kirjutas: "Pealtvaatajate kestvad ovatsioonid" on samuti selgeks märgiks, et kuritegevus polnud mitte selline poollegaalne tegevus, vaid selgelt, üheselt ja karmilt nii kohaliku kogukonna kui ka võimuesindajate poolt hukka mõistetud.
"Pealtvaatajate kestvad ovatsioonid" ei pruukinud üldse olla seotud kurja eest tasumisega. Lihtsalt huvitav vaatepilt, tasus kokku tulla ja vaatepildist mõnu tunda. Nagu tänapäeval kontserdil käiakse.
Sel ajal kui kõik kaelad õieli vahtisid, tõmbasid taskuvargad neilt kukrud ära või tehti tühjades majades puhas vuuk.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

paharet kirjutas:Olid ka esimese vabariigi ajal seadused karmid,näiteks olen näinud politseiülema käskkirja koopiat aastast 1919 mis lubas politseinikul kurjategija tabamisel teda kuriteokohal maha lasta.
Mainit aastal kehtis Eestis ju sõjaseadus (tollases kõnepruugis oli vist sõjaseisukord), siit ka see kohapeal mahalaskmine :twisted:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
medal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas medal »

vanahalb kirjutas: Ehk oskab keegi mind valgustada, et kas keskaegse nuhtluse "surnukskeetmine" puhul pandi inimene külma vette ja hakati siis keetma või visati kohe keevasse vette?
Nii üht- kui teistpidi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_to_death
lennuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lennuk »

Mul vedeleb üks kahest nn koolimürkide tahvlikestest. Mõtlesingi, et mis risuga peale hakata. Kui oled huvitatud, siis - grahv - võin selle sulle kaotusevalu leevenduseks kinkida.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Jälgige ikka teemas olnud kraami ja liikvel sodi, ehk saadakse ka kurikaelad kätte. Ptüi-ptüi-ptüi(üle vasaku), kuid lisasin oma elamisele mõne turvameetme, ennetades õnnetust.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 1 külaline