mudelite info... kus müüakse mis hindadega uudised jne

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

need kes soomes näitusel käisid ja hiljem ka ühes mudeli poes. Kuulsin, et keegi oli ostnud 0.2mm aerograafi. Kas see inimene võiks vastada, et mis firma oma oli ja kas sellel poel ka neti aadress on ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Loodan et sõber ei pahanda kui ma tema eest vastan, tal pole (vähemasti minuteada) siin keskkonnas kasutajat. Tegemist oli MIG-iaerograafiga, kes MIG-ile oem-i teeb ei tea. Aerograaf igastahes tundus aus olema.
Kasutaja avatar
klient
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas klient »

Tartu mudelistidele on laienenud Lõunkeskuses nüüd palju suurem valik mudeleid ja dioraame. Nimelt avati seal Juku keskus ja selle kõrval väike
Hobipood.
Ma ei tea, mis relvi kasutatakse III maailmasõjas, kuid IV maailmasõjas kasutatakse puukaikaid ja kive.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

oo-see ju hea uudis - tuleb luurele minna! :D
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Kaalusin kumba postitada, kas siia, või uute asjade teemasse, loodan et pole liiga teemaväline. Nimelt tahaks pakkuda väikse raamatu soovituse, millest võib palju abi ja infot saada ka mudelite ehitamisel.

http://www.kriso.ee/Kg-200/db/9781902109336.html

Minu eksemplar, mis täna saabus, pole küll sealt pärit, (oleks hea meelega eelistanud kodumaist müüjat, aga siiski on mujalt netist võimalit tunduvalt odavamalt seda soetada) aga see oli esimene link mis meelde tuli, kuigi see raamat on laialt saadaval ka mujal.

Ka esialgsel põgusal tutvumisel paistab olevat ikka väga kümnesse ost. Pildid ja info on ikka väga väärt. Soovitan soojalt, keda teema huvitab.

PS. nüüd just märkasin, et minu raamat ja kriso lingil olev on veidi erinava kujundusega, kuigi isbn klapib justkui. Minu oma on nagu vanem trükk, milles lehti 192, kuigi lingi kirjelduses 176. Ühesõnaga kellel huvi, see uurib ;)

Kk
Pille
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Tere;)
Mul sellline küsimus-Mul tuttavale vaja kingitust-mudeltankid või mudeljalaväge möödus 1:35.Nüüd küsimus:kus ma neid leida võiks.
Ma ise asun Võrus.Seega mulle sobiksid rohkem netipoed või Tartus midagi.
Ahjaa jalavägi võiks olla vene või saksa oma Teise Maailmasõja ajast..Või olla ka midai uuemad(Tema ytles nii..:)
Ehk saab siit üks loll abi:)
Ettetänab Pille:)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Siin eelnevalt just oli postitatud et Tartus Lõunakeskuses on laiem valik mudeleid mingis hobipoes. Olevat laiendatud seda poodi või midagi. Plaanin ka reedel sealt läbi kihutada ja siis Võru poole edasi :)
Peaks vist Võrru butiigi tegema, klientuur hakkab tekkima :D :wink:
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Lõunakas sai käidud. academy nänni oli jah seal poes, kuid hinnaskaalat jääks ma ikka seda netist tellima. see eest jukus oli italeri soomust ja revelli lendavaid natuke. pätsasin isegi ühe T34 ära :twisted:
Pille
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Pille »

Kuna ma hetkel Tartu poole ei lähe,blitzkrieg no kui läbi käid ja märgad midagi huvitavat..anna mulle märku..Siis tõttan ka sinna vaatama kohe:)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

ok aga ehk on juba siit foorumist olijatest keegi juba käinud ja oskaks midagi ka kommenteerida ?! Aga eks ma käin läbi ja siis kriban et mida nägin :wink:
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

Pille kirjutas:Tere;)
Mul sellline küsimus-Mul tuttavale vaja kingitust-mudeltankid või mudeljalaväge möödus 1:35.Nüüd küsimus:kus ma neid leida võiks.
Ma ise asun Võrus.Seega mulle sobiksid rohkem netipoed või Tartus midagi.
Ahjaa jalavägi võiks olla vene või saksa oma Teise Maailmasõja ajast..Või olla ka midai uuemad(Tema ytles nii..:)
Ehk saab siit üks loll abi:)
Ettetänab Pille:)

www.mudelautod.ee võib ka hädast välja aidata. Mingisugune valik on seal ka kokkupandavaid mudeleid olemas
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervit.

Vahelduseks uudiseid Kullost: Trumpeteri ja Italeri kaup oli täna kohale jõudnud, nii et tasuks vast kaema minna...

Urmas.
Vedur
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vedur »

Lisaks internetimudelipoodidele, üks võimalus siit. Aga peamiselt on rongimudelid.

http://www.rongid.ee
Mis vahet seal on, kes sõidab kiiremini, kes aeglasemalt...
Piilupart
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Piilupart »

Tervist!

Nimelt tekkis mul küsimus sellise firma kohta nagu Atrioola. Nagu ma aru saan on neil võimalik tellida mudeleid interneti kaudu, kuid kas neilt saab osta mudeleid ka kohapealt?
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Ega nad ära ka ei ütle. Kohale minna ja saab palju huvitavat...
Lugupidamisega[/quote]
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist