Õhkrelvad

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Veffex
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Veffex »

Aga kumb siis parem olema peaks - kas kallim plastikust kabaga?
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Kui sa selle niisama paariks korraks aastas laskmiseks muretsed siis mis vahet seal on, kumbast materjalist kaba on. Ja pealegi hinnavahe ka suht tühine.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
erxzy
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas erxzy »

Kui tahate õhkrelva, mis on täpne, ei tasu osta väga suure algkiirusega õhkrelva (305 - 380 m/s). Eriti täpsed on relvad, mis on suruõhuballooniga töötavad. Need on küll kallid, kuid enamasti väga kvaliteetsed. Vedrupüssidest soovitan selliseid, mis ei ole laetav raua murdmise teel, vaid eraldi vinnastuskangiga. Kui aga soovite võimast relva, siis ostke Diana sarjast mõni.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Väga suure algkiirusega ei tasu tegelt osta jah. Pläraka teeb mõnusa, aga kuuli täpsus on kui visates.

Mul on enda õhukaga muidu selline mure, et sihiku peal on mingid hiina tähed ja mitte ei mõista seda paika panna. :D

Aga risu laseb päris hästi muidu. Kui silmad ka veel paremini natuke näeks siis poleks nagu vigagi...
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

tahate suure võimsuse juures ka täpsust? pole probleemi - kasutage raskemaid kuule, neid laias ilmas nii- ja naasuguseid.
Kilgore
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilgore »

Satakas kirjutas:tahate suure võimsuse juures ka täpsust? pole probleemi - kasutage raskemaid kuule, neid laias ilmas nii- ja naasuguseid.
Täpselt! JSB Exact Heavy näiteks, Eestiski hõlpsalt kättesaadav. Ei jõua ära imestada kuidas ma varem nii loll olin, et lootsin mingite odavate plönnidega plärtsutades täpselt tabada.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Satakas kirjutas:tahate suure võimsuse juures ka täpsust? pole probleemi - kasutage raskemaid kuule, neid laias ilmas nii- ja naasuguseid.
Täpsustan: mõte siis selles, et raskem kuul viib suudmekiiruse helikiirusest kaugemale. Just helibarjääri lähedal lendamine halvendab tabavust oluliselt.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Kilgore kirjutas:
Täpselt! JSB Exact Heavy näiteks, Eestiski hõlpsalt kättesaadav. Ei jõua ära imestada kuidas ma varem nii loll olin, et lootsin mingite odavate plönnidega plärtsutades täpselt tabada.
kusjuures ma ise proovisin nii odavaid ja kalleid. sai läbi proovitud kõik kallid JSB kuulid ja teisigi. paar portsu beemani erikuule ka meerikast tellitud. ja tee või tina - kõige täpsemateks osutusid ikkagi odavad gamo pro-magnumid (~60eek karp).
Kilgore
Liige
Kontakt:

Satakas kirjutas:kusjuures ma ise proovisin nii odavaid ja kalleid. sai läbi proovitud kõik kallid JSB kuulid ja teisigi. paar portsu beemani erikuule ka meerikast tellitud. ja tee või tina - kõige täpsemateks osutusid ikkagi odavad gamo pro-magnumid (~60eek karp).
No näedsa, kellele ema, kellele tütar! Mul jälle Gamo Pro-Magnumitega tuulevaikuses lamades kotilt lastes 50 meetrilt hajuvus julgelt miski 8-10cm, samas Exact Heavyga toksib probleemideta tikutopsi. Tava-Exacti proovisin ka, aga on see nüüd relvast või mehest kinni kuid Heavy sobib mulle kuidagi paremini. Relvaks odav vedrukas - Gamo CFX.

EDIT: Kui kedagi huvitab õhupüssi diaboolide maailm siis SIIT saab veidi aimu
Dan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dan »

Kust sa neid Exact Heavysid saad ?
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

ma lasin maksimaalselt 35m siseruumides ja ei kurtnud mitte üks raas. tavaline tulemus pro-magnumitega (9x32 optikaga):
Pilt

oli ka paremaid.

samas gamo rocket tegi keskmiselt nii:
Pilt

roundidest ärme üldse räägimegi:
Pilt

mingid suht kallid RWS'id tegid nii:
Pilt
Pilt

ja gamo ts-10 nii (rohelise noolega on märgitud laskude järjekord)
Pilt

rohkem praegu pilte ei leidnud ja kõiki üles ei joonistanud kah.

PS! kuuliaugud on 1:1 proportsioonis märklehe mõõtudega.
Viimati muutis Satakas, 03 Dets, 2009 13:22, muudetud 1 kord kokku.
Kilgore
Liige
Kontakt:

@Dan - mina olen ostnud Field Targeti poest
Kasutaja avatar
erxzy
Uudistaja
Kontakt:

Eks inimesel ole ikka suurusehullustus. Mina näiteks ostsin endale kunagi suure algkiirusega õhupüssi. Täpsust sellel jural küll ei olnud, aga 1cm vineerist rebis diabool end küll läbi. Nüüd huvitab mind relva kvaliteet märksa rohkem kui võimsus. Laskurina võin öelda, et närvi ajab, kui relv ei ole täpne !!!
karlutt10
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karlutt10 »

mul on õhupüss 8)
Kasutaja avatar
erxzy
Uudistaja
Kontakt:

ÕHKRELV

Kus müüakse odava hinnaga võimsaid õhupüsse?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline