Foorum läheb mölaks kätte

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Mulle tundub, et Leiba Bronstein naudib oma tegemisi. Naudib, kuidas üksteise järel haaratakse tema konksu, millel peibutuseks nii rasvane ja isuäratav sööt. Leiba uurib reaktsioone ja taluvusepiire, kasutades samas primitiivseid ja emotsionaalselt mõjuvaid püüniseid nii, et lihtne on seda läbi näha, kuid raskem on reageerimata jätta. Võib olla tahab LB kõverpeeglis näidata, et igasugune liialdatud ülistamine pole eriti mõistlik, kasutades selleks taolist iroonilist vastukaalu.
Kui ma siiski peaksin eksima (milles ma kahtlen), siis ...
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Mind ajab tema puhul närvi, kui ta üritab musta valgeks teha. Hitleri ja III Reichi mahategemise vastu ei ole mul midagi, seal tehti tõesti kõvasti sigadusi. Kuid rääkida punaarmeest, kui vabastajast ja N-Liidust, kui rahuarmastavast riigist......... Asjale pani minu jaoks punkti baaside lepingu teema. Kusjuures tema jutust saab aru, et inimene tunneb ajalugu, ega ole loll
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

hugo1 kirjutas:Mind ajab tema puhul närvi, kui ta üritab musta valgeks teha. /... / Kusjuures tema jutust saab aru, et inimene tunneb ajalugu, ega ole loll

Aga millest ma, hugo1, eelmises postis just rääkisin?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

raudrist

Kõik oli õige, mis rääkisid
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Mind jälle paneb imestama see, et igasugustele provokatsioonidele nii lihtsalt allutakse. Või pigem teeb veidi kurvaks. Isiklikult ei pea mingite leibade ega kristja88-te kirjatükke lugemisvääriliseks, veelgi vähem pean vajalikuks neile vastata.

Kui inimese soov on lihtsalt tüli üles kiskuda, siis milleks lõkkesse veel omalt poolt puid lisada? Kui tegemist on aga sündinud lollpeaga, siis vaevalt et keegi meist suudaks teda targemaks muuta.

Seepärast soovitaks ka teistel hoiduda lihtsalt sellistele provokatsioonidele vastamast. Kui provokatsioon ei leia mingit reaktsiooni, siis kaovad "leibad" õite pea iseenesest.
Kasutaja avatar
ivalo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivalo »

Frundsbergiga täielikult päri. Vaadates juba algatatud teemade pealkirju ,on asi selge. Mind paneb samuti nördima ,et selline provokatiivne meetod töötab ikka veel üliedukalt !
Leiba Bronstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leiba Bronstein »

Ei mõista,mida provokatiivset leiate väites,et SS oli pigem sadistide üksus kui eliitdiviis.Eelkõige,kas inimesel pole õigust oma arvamusele?Reeglites on kirjas,et ei pea lugema kui ei taha,veelvähem kommenteerima.see pole ju mingi Delfi,kus pannakse igasugust pada,vaid ajaloofoorum kus aetakse asjakohast juttu.Ja teema alt "Et juttu jätkuks"Sa juba tead tavaliselt ,mida oodata.Kui Sulle ei meeldi teise inimese ideoloogia,sii sa ju ei pea seda lugema,libistad silmadrega üle.Minuarust on küll igasugused üleskutsed,et a la blokkige,bännige ja tehke temaga teab mida,alusetud.Pole ma rikkunud ühtegi foorumi reeglit,seetõttu oleks inetu inimest lihtsalt MAAILMAVAATE PÄRAST EEMALDADA :!:

Leiba,kes veel usub demokraatiasse.
Zurück nach Heimat!
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Leiba Bronstein kirjutas:Ei mõista,mida provokatiivset leiate väites,et SS oli pigem sadistide üksus kui eliitdiviis.Eelkõige,kas inimesel pole õigust oma arvamusele?Reeglites on kirjas,et ei pea lugema kui ei taha,veelvähem kommenteerima.see pole ju mingi Delfi,kus pannakse igasugust pada,vaid ajaloofoorum kus aetakse asjakohast juttu.Ja teema alt "Et juttu jätkuks"Sa juba tead tavaliselt ,mida oodata.Kui Sulle ei meeldi teise inimese ideoloogia,sii sa ju ei pea seda lugema,libistad silmadrega üle.Minuarust on küll igasugused üleskutsed,et a la blokkige,bännige ja tehke temaga teab mida,alusetud.Pole ma rikkunud ühtegi foorumi reeglit,seetõttu oleks inetu inimest lihtsalt MAAILMAVAATE PÄRAST EEMALDADA :!:

Leiba,kes veel usub demokraatiasse.
Sina kuradi kommunistirajakas, tuled veel siia inimõigustest jutlustama!? Kus olid minu ema inimõigused, kui ta 9-kuuse rinnalapsena ilma mingi kohtuta Siberisse küüditati? Kus olid minu vanaema inimõigused, kui mu ema 6-aastaselt luutuberkuloosi haigestus ja komandant keeldus lubamast vanaemal teda 40km kaugusele haiglasse viimast? Kus on minu ema inimõigused, kui tal 7-aastaselt selgroog kõverdus ja ta on pidanud nüüdseks 50 aastat küürakana elama? Sina raibe julged veel iniseda, et sul keelatakse siin kommunistlikku maailmavaadet levitada? Iga sinu postitust "rahuarmastava" Nõukogude Liidu ja "inimsõbraliku" kommunistliku korra kohta võtan isikliku solvanguna, kuna mul on ülihea näide selle "inimsõbralikkuse" kohta iga päev silme ees! Nüüdsest alates saadan ma iga sinu sõnumi olematusse, mul pohhui kui mind selle eest moderaatoriametist lahti lastakse!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Leiba Bronstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leiba Bronstein »

Ou,Troll,ega ma pahapärast seda rääkinud.Mul on sügavalt kahju ja ma vabandan nende ees kes tundsid end puudutatuna.Loomulikult oli sinu peres see traagika ja ma mõistan su kibestumist väga hästi.Ei taha sinuga mingi jutu pärast küll nugade peale minna!
Samas,mida peavad tundma need ,keda represseerisid natsid?Nende valu on vahest suuremgi(mitte,et ma Nõuka ohvrite valu vähebdaksin :!: )Palju hullem käsi käis juutidel.Ma ei kujuta ette,misllist enneolematut hirmu kogesid lapsed,kui nägid kuidas nende vanemaid silme alla peksti ja seejärel maha lasti.See võis ika eriline jubedus olla.Ja neidsamuseid timukavägesid nimetavad mõned meist eliitdiviisideks.Vot selles näen ma küll enda missiooni.Mina,armas Troll,võin sulle enda kogemusest vastupidseid väiteid tuua.Minu vanaisa lasti SSlaste poolt,ilma igasuguse loogilise põhjenduseta maha.Selleks olid 1941.aastal eestimaale röövima tulnud fritsud.Aeti küll vanaisa kommunisti pähe,KUID TA POLNUD SEDA :!:Ilmselt oli tal kellegagi kana kitkuda ja sellepärast valetati tema peale.Ja ma pole oma vanaisa sellepärast kunagi näinud.
Troll,tuleb aru saada,et sakslaste all kannatasid ka eestlased.
Zurück nach Heimat!
Epaminondas
Liige
Kontakt:

..

Postitus Postitas Epaminondas »

Üks räägib aiast, teine aiaaugust.

Troll ütles, et ei salli kommunismi. Leiba väitis, et sakslaste tegude all kannatasid eestlased..

Kuidas te suudate sellist sitta veel tõsiselt võtta??

Vabandan väljenduse eest, aga mina arvan, et te kõik, kes edaspidi Leibale vastate, teete end lolliks.

Leiba võib olla kasvõi juudivihkaja, kes meelega kaitseb juute eriti valede ja absurdsete näidetega.

Seega soovitus neile, kes Leibale edaspidi vastata kavatsevad: Neelake oma vimm alla ja laske tal rahus üksindusse surra!

Kõike head ja paremat,

Art
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

Kupatage see jobu ometigi siit minema kaua ma pean seda rämpsposti lugema?
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Leiba Bronstein

Kuigi ma arvan, et mu jutt Sinule on kui hane selga vesi üritan Sulle asja selgitada.
60-70 % eestlaste perekondadest kannatas kommunistliku režiimi tõttu.
trolli ema tuli Siberist tagasi vigasena, paljudel ei vedanud isegi nii palju. Ei tuldud tagasi. Minu lähisuguvõsast jäid sinna mitmed. Enamus neid inimesi viidi sinna süütult, mitte millegi eest.
Ja siis Sina tuled siia foorumisse, kus enamus kasutajaid eestlased ja kiidad veel, seda meile nii palju kurja teinud režiimi takka ja õigustad seda. Mis kõige hullem, olen aru saanud, et Sa ise oled eestlane.
Mina häbenen Sinusuguseid rahvuskaaslasi. Selliseid, kes kiidavad ja nutavad taga kommunistliku režiimi.
Mis puutub natsirežiimi ja SS-i siis, loomulikult oli Hitler ja tema režiim kuritegelik, ma ei eita seda. Aga SS-s olid lood palju keerulisemad. Kõik SS lased ei tapnud juute ega võidelnud Hitleri eest.
SS-s teenis kümneid tuhandeid vabatahtlike erinevate rahvuste hulgast, miks :?:
Sest see oli ainus võimalus võidelda organiseeritult vihatud bolševismi ja Stalini režiimi vastu. Selle pärast võitles ka näiteks 20 SS diviis, Eesti leegion.
Loomulikult oli SS-laste hulgas rassistidest värdjaid, kes ei vääri mingit austust. Eesotsas Himmleriga.
Kuid mitte kõik SS-lased, oli selliseid SS lasi, kellel ei olnud juutide vastu midagi, kes võitlesid vaid ühe eesmärgi nimel, kaitsta euroopat Stalini võimu alla langemise eest.
Toon Sulle ära mõned nimed SS-is teeninud meestest, keda tuleb austada, keda peaksid austama eriti eestlased. Need on A.Rebane, H. Riipalu ,P.Maitla ja H.Nugiseks. Loomulikult on austustväärivaid SSlasi tuhandeid, aga need 4 on minuarvates kõige silmatorkavamad.
Lõpetuseks, koledusi tegid sõjas kõik suured, see on fakt, puhtad ei ole neist keegi.
Kuid mis Waffen SS-i puutub, siis peale sõda toimus Saksamaal Nürnbergi kohus. Seal otsustati natsi-sõjakurjategiate saatus. Luubi all oli ka SS.
Ameeriklaste, britide, prantslaste ja n-liidu uuriate ühine otsus oli, et WAFFEN SS EI OLE KURITEGELIK ORGANISATSIOON.
Lisaks veel nii palju, et paljud on hiljem väitnud, et Nürnbergis tehti Saksamaale ülekohut, kuid ometigi isegi sel ajal Waffen SS-l süüd ei leitud.
Lõpetuseks, minuarvates võiks Hitlerlasteks nimetada ennemini Wehrmachti, kui Waffen SS-i, kuna Wehrmacht võitles Saksa eest. Waffen SS-s paljud mehed võitlesid kommunismi vastu, hoopis teisel motiivil.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

vene keel või eesti - ropendamine ei ole siin foorumis lubatud.

Nii et Soobel, 1 päev read only, kross, kükid ning kõik muu juurde kuuluv.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

toomas tyrk kirjutas:vene keel või eesti - ropendamine ei ole siin foorumis lubatud.

Nii et Soobel, 1 päev read only, kross, kükid ning kõik muu juurde kuuluv.
Õigluse huvides paluks siis ka mulle määrata :D : http://www.militaar.net/viewtopic.php?p=21033#21033
Ühtlasi vabandan teiste foorumlaste ees, keda olen üles kutsunud alati korrektseks jääma ja nüüd lasksin ennast sõimama provotseerida. Lihtsalt selle Leiba postitused haavasid väga isiklikult, närvid ei pidanud vastu.
Troll
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Ära tee nalja troll, selle eest nüüd küll Sin häbiposti panna ei tuleks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline