Tankikomandöri Otto Cariuse mälestusteraamat "Tiigrid poris" on lõpuks müügis.
Lauri Suurmaa
Ajalootoimetaja / Historical Editor
www.grenader.ee

minu valduses olevas ingliskeelses pehmete kaantega versioonis on lehekülgi 365.. huvitav mis välja on jäetud?
Eesti keelne siis 221 lk. Oskab ehk keegi teadjatest täpsustada, miks selline erinevus raamatu mahus? Kas võib ehk tegemist olla raamatu formaadi või ka kirjafondi erinevusega ( siiski tundub see neil põhjustel liiga suur erinevus olevat)? Tänan.Vene keelne väljaanne on 366 lk .
Miyazaki Cariuse koomiksist olen varem kuulnud, aga nüüd pilte vaadates tekkis kohe soov seda omada. Nagu ma aru saan siis koomiks käsitleb seda aega, kui Carius Eestimaa pinnal tegutses? Mingi konkreetne põhjus, miks just siinsed lahigud on selle au ära teeninud?sturmkommando kirjutas:Vaadake ka Hayao Miyazaki poolt joonistatud koomiksit
http://mangascanlations.kommiekomiks.com/
Speedstaga samal nõul. Olen suur koomiksihuviline ja oleksin kindlalt ostja, kui see peaks eesti keeles kunagi ilmuma. Eesti keelde pannes tuleks muidugi jälgida, et pildid õiget pidi saaks. Lugesin neid inglisekeelseks tõlgitud variante ja algul tundus kõik väga segane. Siis mõikasin, et tuleb lugeda paremalt vasakule.speedsta kirjutas: Miyazaki Cariuse koomiksist olen varem kuulnud, aga nüüd pilte vaadates tekkis kohe soov seda omada.
devoteekas kirjutas:Eesti keelne siis 221 lk. Oskab ehk keegi teadjatest täpsustada, miks selline erinevus raamatu mahus? Kas võib ehk tegemist olla raamatu formaadi või ka kirjafondi erinevusega ( siiski tundub see neil põhjustel liiga suur erinevus olevat)? Tänan.
Jaapanikeelne originaal on küll kvaliteetne, muid pole näinud. Miyazaki huvi põhjus võib olla Cariuse mälestusteraamatu Narva perioodi küllaltki detailne kirjeldamine? Miyazaki külastas tankiässa ka Saksamaal.speedsta kirjutas:Miyazaki Cariuse koomiksist olen varem kuulnud, aga nüüd pilte vaadates tekkis kohe soov seda omada. Nagu ma aru saan siis koomiks käsitleb seda aega, kui Carius Eestimaa pinnal tegutses? Mingi konkreetne põhjus, miks just siinsed lahigud on selle au ära teeninud?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline