Uued asjad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Endal ka plaanis selline asi kokku "keevitada" aga pole veel näppu juhtunud. Ootan siis huviga pilte valmis mudelist :wink:
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Just üks õhtu võtsin karbist välja korraks sellise ja vaatsin, et oh seda rõõmu väikeste plekiribadega:) Sellest saab tõesti ühe armsa väikse asja.

Kk
Kasutaja avatar
m2ger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas m2ger »

Sain ka siis täna mikihiire maalt oma tööriista kätte

Iwata Revolution CR värvipüstoli..
Testida pole jõudnud aga juba pealevaadates paistab, et tegu väärt ostuga :mrgreen:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ma olen tegelikult juba tüki aega siia ühe teate võlgu: sain juba mõni aeg tagasi ühe uue karbi omanikuks, nimelt Andrus, hea inimene, kinkis mulle Zvezda Mercedes Benz 4500A.
Pilt

Olen karbi sisu juba üsna põhjalikult uurinud ja esmamulje on selline, et käsi ei kibele sugugi mitte kabuuri, vaid hoopis külglõikajate, liimi ja muu taolise järele haarama...

Urmas.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kekkan siis ka , õnnestus ebay abil selline sõjakas moosiriiul saada nagu Siemens-Schuckert D.III , tootjaks eduard ja valmistamiseaasta 1996 :D Noh, pole just selline eduard nagu me tänapäeval teist tunneme, sugugi mitte. Plekki on kaasas kamaluga ja näpuotsaga ka epot .
Kasutaja avatar
JoRRUU
Liige
Kontakt:

Väikesoomukid 1/35, on ridadesse jõudsalt täiendust saamas

Postitus Postitas JoRRUU »

Bronco on võtnud lõpuks väikesed soomusmasinad (loe: vanni) valmis teha ja asi lõpuks materialiseerunud kujul täitsa olemas, Adler Kfz.13:
CB35032 German Adler Kfz.13 Armored Car!

ja 200 seeria kaheteljelistele on lisaks Tamiya 221, 222, 223-le lisa sündinud:
CB35033 Sd.Kfz.221 Leichter Panzerspahwagen (s.Pz.B.41)

Link:
http://www.perthmilitarymodelling.com/n ... bronco.htm

javascript:emoticon('8)')

Terv,
JORRU
Kasutaja avatar
Karl XII
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karl XII »

Tere! Olen siin foorumis uus tulija, aga kui teie mudeleid vaadata, siis hakkab ikka suu vett jooksma küll. Otsustasin, et näitan ka oma uusi mudeleid, mis alles hiljuti soetasin ja mis ootavad veel kokkupanemist. Esmalt siis Dragoni T-34/76 mod. 1940, mille ostsin interneti vahendusel war.ee-st ja teiseks Alani Panzer II Ausf. J, mis sai soetatud Inglismaalt Model Hobbiest (ka interneti kaudu).

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
JoRRUU
Liige
Kontakt:

UNICUMI rida on saanud täiendust!

Postitus Postitas JoRRUU »

ROD No.: 802 - British Armoured Car (Pattern 1920 Modified w/sand tyres):
Link:
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=ROD%20802

Arvatavalt mitte halvem kui eelkäija (No.: 801) - Sisu meenutas esmalt avamise UM-i, aga ei, asine.

:wink:

JoRRu
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Pilt

1/72 jääb mulle minu kirstunaelaks, plaaningi nüüd ilmselt jääda sellele skaalale.Kuidagi kodusem ja armsad on ju need paari sendimeetrised monstrumid hiljem klaasi taga.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

vot õige mees! harjund väikeste asjadega mängima, tänu sellele et sündis poisina. nagu mina :D
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Üle pika aja uus karp koju toodud.
Italeri Bofors 40mm

Pilt
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Ja just siin on hea koht soovida Head Uut Aastat ka siinviibijatele. Head uut mudeliaastat ja häid uusi asju ka!!

Ise olen andnud selle aasta lubaduse kõvasti piirata karpide kuhjamist, sest neid on kogunenud sellisel hulgal, et.. selliseks lubaduseks on nüüd viimane aeg:) Täpsemalt kehtestasin endaele selle aasta uute mudelite kvoodi ja kas ma selle piiridesse suudan jääda näitab aeg:) Ühesõnaga selle aasta märksõnaks võiks saada püüd suunata vabanev energia laual toimuva töös hoidmiseks.

Enne kui aga karmid reeglid kehtima hakkasid, saabuvad siiski viimased uued asjad, millest ühe kohta küsiks nii:
Millise lennuki kere võiks olla nendel piltidel?

http://www.emmk.ee/kalle/models/igasugust/PP0193.jpg

http://www.emmk.ee/kalle/models/igasugust/PP0194.jpg

Kk
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Eelmisele küsimusele tekkis üllatavalt elavat vastukaja viimasel kokkutulekul ja seal kõlas ka vastus. Lennuki saba mitte näitamisega õnnestus mul teadjamaid veidi eksitada ja juhtus nii, et vastust ma ei sanud seekord. Aga olgu see siis siingi ära öeldud. Tegu on Piaggio P 108 T ga ehk siis itaaila ainukese nelja mootorilise pommitaja transpordi variandiga.
Mudeli näol on tegu lisakitiga, mis vajab valmimiseks pommitaja tiibu ja pisidetaile, mis Special Hobby karbist hea kvaliteegiga saada. Aga epovalu on pea parim võimalik ja usun, et sellest tuleb üks hea ehitus ja lõpuks midagi sellist

http://wp.scn.ru/en/ww2/b/437/2/0/3

Aga jätkame siinkohal ühe uue asjaga. Jõulude tõttu oli teel päris mitu nädalat üks vahva asi, mis täna saabus. Pakuks siinkohal ka ära arvamist, aga see peaks siin mõnelegi tegijale küll kerge pähkel olema. Kuna mudeli näol on tegu üsnagi seebikarbikalle väärilise epoga, millega ei hakka siin teisi traumeerima, siis panen siia sellise joonise

http://www.emmk.ee/kalle/models/igasugust/P001.jpg

Niisiis, millega tegu? :)

Kk
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Nonii, tulin, nägin ja arvan:
Tachikawa ki-54, pruugiti pommilennukite meeskondade treenimiseks Jaapanimaa imperialistlikes õhujõududes. Esines ka transpordivariandis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 1 külaline