mudelite info... kus müüakse mis hindadega uudised jne

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

ei osanud mujale seda linki panna:
http://www.modellversium.de/tipps/3-aus ... /134-.html

Jõul tulemas, idee igati hea :lol:
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

ilus mudel ... armas selline
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Käisin täna Roccal Mare keskuse Jukus ja XS Mänguasjad (vist oli nii see nimi) ja avastasin et mõlemis on korralik Revell valik tekkinud. Jukus siis Zvezda puudus täielikult. Olin positiivselt üllatunud :D
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Ma käisin ka täna seal. Ja ei saa mainimata jätta, et ilmselt olid sa Jukus Revelli vaatamisega nii ametis, et ei märganud samas kõrval hunnikut Zvezda mudelid :wink:
Või mõtlesid sa täieliku puudumise all seda, et lennukeid polnud? Igtahes oli selline tavaline suht kesine valik Zvevda maismaa tehnikat.. ja igasugu müürijuppe ka muidugi:)
Revellist võtsin kätte nende ilmselt uue moildiga Dambusteri 72s.. krt, kus see siis oli, kui ma kunagi nende vana vormi õudusest lennukit välja väänasin! :wall:
Niisiis minust jäi see sinna..i segi imestasin, kuda ma suutsin korra juba kätte võetud karbi riiulisse tagasi panna;)

Aga kellel muuseas 1/32 Ju-88, või 1/48 Ju-52 puudu, siis kipinkapin igatahes!

Kk
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

palun valgustage mind natuke ühe paari firma suhtes. mõõtkava 1/48. Unimudel, airfix ja academy.. lihtsalt sellepärast küsin, et hinnad on head ja soodsad
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Nõuad võimatut, vähemasti airfixil ja academyl on valikut seinast seina.....
UM-il on vist ainult 1 lennuk, pidavat hea olema.
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

ja see üks on bf109?
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Just seesama, on suhteliselt kiitvaid hinnanguid saanud. Ju siis on hea.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

UM-i Bf-109G on kõnts! Panin ühe sellise kokku, ei ole rahul!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Joss Metsast kirjutas: UM-il on vist ainult 1 lennuk, pidavat hea olema.
UMil on mõned lennukid veel, kuigi 1/72 Mul riiulis nt nende Pe-2 (mida neil seeria) ja see paistab väga hea. Usun, et 48s nad kehvemat asja pole teinud.
Täiendan Antoni kommi peale seda, et kokku minemise osas võib pakutud hinnang paika pidada;)

Academyl üldiselt hind ja kvaliteet väga paigas. Mõned vanemad asjad ehk veidi pealiskaudsed, aga uuemad asjad on kõva keskmine ja rohkem. Haruldasi asju eriti ei tooda.

Airfix pakib enam jaolt endiselt oma vanu reste, millest mõned on 40+ aastat vanad, sealt ka detailsus jm. Airfixiga võib olla palju ja väga palju tööd, kui tahta vana standardit järgi aidata detailsuses. Aga tihti saab ka väga väikse vaevaga otse karbist asja, kui kaugelt tahad vaadata. Üldiselt kipub tänapäeva standarditele vägagi jalgu jääma, kui mõni erand välja arvata nede töödest. Hind on muidugi suur pluss, eriti kui ei otsigi väga detailselt (kallilt) tehtud asja.

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Um-i puhul ma just 1:48 mõtlesin. Oli vist esimene mille nad välja lasid ja pole nagu ka kuulnud et oleks lisa tekkinud. Kokkuistumise koha pealt võib FW Antonil täitsa õigus olla, ilmselt karpi loksutades ise kokku ei lähe (see on nagu rohkem tamiya omadus :) ).

Academy kohta on mul nats kehvem arvamus kui kallel, vanemate puhul on muidugi võimalus sattuda eriliste "haruldluste" peale.

Airfix on minu jaoks "püha lehm" ja teda ma ei kommentaari. Ja kui keegi leiab kusagilt Airfixi 1:48 hawker harti siis andku kohe lahkesti teada.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Selle UM 1/48 Bf-109 olid kvaliteedi probleemid ehki on tahetud teha üpris detailne masin. Kokpiti kupliga oli kõvasti tegemist ja tänu fosiili abile sai tast midagigi ja tiibade V-kuju ei ole õige. See mind häiribki kõige rohkem kuna välimus pole see mis peab.
Anton - horridoo!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Täna käisin (elus esimest korda :P ) Solarise keskusest läbi. Seal esimesel korrusel on ka mingi mängupood. Üllataval kombel on erinevate lauamängude kõrval müügis ka mingid Italieri ja Revelli mudelid.

1:72 B-52 pani päris mõtlema kohe :dont_know:
choust
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas choust »

Ma olen siin foorumis uus. Aga sellest poest tean ma nii mõndagi.Eelmine nädal ostsin isegi ühe mudeli. Mees müüjaid ma tean isiklikult ja ühega ma mingi aeg rääkisin sellel teemal. Nad toovad ise Italeri toodangut sisse ja öeldi et on ka mingi võimalus tellida. Muidugi seda tuleb ise poest järele uurida mis tingimustel ja kuidas.
Kasutaja avatar
Mart L
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mart L »

Keegi teab kas Kullos on seda nuga? Või kust seda saada oleks ?

Pilt

Olen paar päeva kaubanduskeskustest otsinud aga tulutult.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist