Walther PP
Carl Walther põgenes Ida-Saksamaalt, et mitte venelaste kätte jääda. Lääne-Saksamaal töötas ta esialgu mehaanikuna. 1952.a. pakkusid prantslased talle head lepingut PP ja PPK tootmiseks Prantsusmaal. Hiljem ehitas ta Lääne-Saksamaal Ulmis omale uue tehase ja alustas seal P 38 tootmist. Koostöö prantslastega jätkus kuni 1986. aastani.
Seega Manurhini St. Etienne tehases valmistatud püstolid on needsamad Waltherid, sama kvaliteediga (või isegi parema, võrreldes sõjaaegse toodanguga).
Seega Manurhini St. Etienne tehases valmistatud püstolid on needsamad Waltherid, sama kvaliteediga (või isegi parema, võrreldes sõjaaegse toodanguga).
-
- Liige
- Kontakt:
Õigus.Epaminondas kirjutas:Carl Walther suri aastal 1915, kuid tema poeg Fritz Walther läks pärast sõda Ulmi, kus hakati mõtlema tootmise taastamisele.

Waltheri taskupüstolitest ja nende markeeringust: http://www.cruffler.com/historic-march00.html
Nii ta on. Walther PP on Makarovist tiba suuremgi - relva pikkus: PP-173mm; PM - 161mm; raua pikkus: PP - 99mm; PM - 93mm. Relva kaal see-eest: PP - 682g; PM - 730g.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Walther PPK/E
Kas tegemist on Ungari tootega?Teab keegi kvaliteedist pajatada? Poest parem ei küsi...
,kuid kaalun selle ostmist - mis teha,kui paremaks raha ei jätku.Hind on ka ju üsna tähtis.

Rahuaega hoiab relv
Wikipeediast, kui keegi tõlgiks:
PPK/E
At the 2000 Internationale Waffen-Ausstellung (IWA - International Weapons Exhibition) in Nuremberg, Walther announced a new PPK variant designated as the PPK/E.[6][7] The PPK/E resembles the PPK/S and has a blue steel finish; it is manufactured under license by FEG in Hungary. Despite the resemblance between the two, certain PP-PPK-PPK/S parts, such as magazines, will not interchange with the PPK/E. The official factory photographs do not refer to the pistol's Hungarian origins; instead, the traditional Walther legend ("Carl Walther Waffenfabrik Ulm/Do.") is stamped on the left side of the slide. The factory announcement mentions that the PPK/E is made with "new manufacturing technologies," presumably in an effort to reduce costs.
As of May 2008, the PPK/E bore a suggested retail price in Germany of 441 euros, almost 200 euros cheaper than the PPK and PPK/S models imported from the U.S.[8] The PPK/E is offered in .22 LR, .32 ACP, and .380 ACP calibers.
PPK/E
At the 2000 Internationale Waffen-Ausstellung (IWA - International Weapons Exhibition) in Nuremberg, Walther announced a new PPK variant designated as the PPK/E.[6][7] The PPK/E resembles the PPK/S and has a blue steel finish; it is manufactured under license by FEG in Hungary. Despite the resemblance between the two, certain PP-PPK-PPK/S parts, such as magazines, will not interchange with the PPK/E. The official factory photographs do not refer to the pistol's Hungarian origins; instead, the traditional Walther legend ("Carl Walther Waffenfabrik Ulm/Do.") is stamped on the left side of the slide. The factory announcement mentions that the PPK/E is made with "new manufacturing technologies," presumably in an effort to reduce costs.
As of May 2008, the PPK/E bore a suggested retail price in Germany of 441 euros, almost 200 euros cheaper than the PPK and PPK/S models imported from the U.S.[8] The PPK/E is offered in .22 LR, .32 ACP, and .380 ACP calibers.
Rahuaega hoiab relv
Veelkord,et: Ungaris valmistatud Carl Waltheri litsensi alusel.
Nii ta on.Sealt ka siis see hinnavahe,sest 7900.- maksab 7,65x17 ja 8900.- 9x17 kaliibrile, vist oli. Võrdlseks,PPK ja PPK/S (USA variant) on rohkem kui 13 000.-. Eks nimi ka maksab
Võimalik et ka kvaliteedis vahe,seepärast oleks tore kellegi kogemusi-teadmisi kuulda.
Usun et täitsa tegija on ka see ungarlane,kenakene pealegi
.
Nii ta on.Sealt ka siis see hinnavahe,sest 7900.- maksab 7,65x17 ja 8900.- 9x17 kaliibrile, vist oli. Võrdlseks,PPK ja PPK/S (USA variant) on rohkem kui 13 000.-. Eks nimi ka maksab

Võimalik et ka kvaliteedis vahe,seepärast oleks tore kellegi kogemusi-teadmisi kuulda.
Usun et täitsa tegija on ka see ungarlane,kenakene pealegi

Rahuaega hoiab relv
No ei usu hästi, et Walther enda ametliku litsentsi alusel miskit totaalset kräppi toota lubaks. Mul oli Eestis Walther PP, valmistatud Prantsusmaal Waltheri litsentsi järgi. Mina sain ta kasutatuna, aga sellegipoolest väga hea ja täpne relv.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Ungari Walther PP
Minul on isiklikuks püstoliks ungari püstol PA.63 kal 9 mm makarov mis on Valter PP täpne koopia PPK koopia on PA- 61 Tean seda sellepärast, et mu ühel sõbral on sõjaeelne Valter PP, proovisin selle peal järgi nii kelk kui salv sobisid mõlemile,ma arvan, et ka muud osad Pa- sid tehti ka kaliibritele 7,65x 17 kuid kuna ungari oli varssavi pakti maa, siis tehti neid ka NLi kaliibritele. Ostsin oma püstoli 90-te alul Tallinnast siticekist , maksis 2000 krooni piires ja ma olen temaga väga rahul.Ostsin ta sellepärast, et makari padruneid sai odavalt ja ka muidu kätte.
Ma arvan, et praegune ungari toodab samu püstoleid kuid kuna NL ei ole siis ei sobi ka Pa nimi ja on nüüd Valther. See on minu isiklik arvamus kuid ma arvan, et ma mööda ei panegi.
Ma arvan, et praegune ungari toodab samu püstoleid kuid kuna NL ei ole siis ei sobi ka Pa nimi ja on nüüd Valther. See on minu isiklik arvamus kuid ma arvan, et ma mööda ei panegi.
-
- Liige
Walther PPX
kustutada
Viimati muutis Tundmatu sõdur nr 3, 17 Okt, 2013 14:14, muudetud 1 kord kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Chupacabra ja 1 külaline