Tuvastada( medaljon vms)
Tuvastada( medaljon vms)
Tuli välja pööningult koos tsaari-venemaa ja EW müntidega välja selline medaljon aga ei tea kas on lihtsalt tsiviil medaljon või on kuidagi pistmist tsaari-venemaaga, kui keegi targem oskab selle kohta infot anda siis kõik teadmised on teretulnud.
http://nagi.ee/photos/Loomet1/13966699/
http://nagi.ee/photos/Loomet1/13966699/
Eesti eest surra või võita!
Nõukogude-aegne praht-ehe.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
vb tegu ka praht ehtega vms. Aga samas ei saa eriti uskuda, et tegu just nõuka aegsega kuna antud esemed olid pööningule peidetud teisemaailma sõja eel nagu ma teada olen saanud ja nõukogude aeg pole meie maale veel sellel ajal jõudnud. Selle pärast tekkis ka küsimus, et võibolla on kuidagi pistmist tsaari-venemaaga.
Eesti eest surra või võita!
Alumiinium?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Loomet1 kirjutas:.. antud esemed olid pööningule peidetud teisemaailma sõja eel nagu ma teada olen saanud ja nõukogude aeg pole meie maale veel sellel ajal jõudnud.
Siis on keegi teie peres õnnestunult ajamasina leiutanud

Zill154 kirjutas:Mind huvitab see teine medaljon.Ei tahaks hästi uskuda, et tegu on praht ehtega.
Siis on ju kaks õnnelikku kokku saanud. See ongi eduka äri aluseks

Pole tähtis, millega äri teha, vaid et mõlemad osapooled rahul oleksid.
Leppige kokku, et see on tsaariaegne haruldus ja vastavalt käitugegi.
Mis sest, et see nii pole. Usk on kõige tähtsam

- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Tõesti lahe eduka äri retseptOveT. kirjutas:Zill154 kirjutas:Mind huvitab see teine medaljon.Ei tahaks hästi uskuda, et tegu on praht ehtega.
Siis on ju kaks õnnelikku kokku saanud. See ongi eduka äri aluseks![]()
Pole tähtis, millega äri teha, vaid et mõlemad osapooled rahul oleksid.
Leppige kokku, et see on tsaariaegne haruldus ja vastavalt käitugegi.
Mis sest, et see nii pole. Usk on kõige tähtsam

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline