O/V: Soome saapad või eestikad

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Salenga
Uudistaja
Kontakt:

O/V: Soome saapad või eestikad

Postitus Postitas Salenga »

Vaja nn "Soome" saapaid või Eestikaid" (olid kasutuses 3-5 aastat tagasi). Peaksid olema uued. Raha pakun 500.- või vahetust uute EKV's kasutusel olevate Alpina saabaste vastu.
Suurus on 43.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Aga miks? :shock:
Praegused Alpina´d on küll esimesd EKV-s kogu selle ajaloo jooksul, millistega võib tõesti rahule jääda. Noh, ja need prantsuse omad kah kunagi 1992/93. aastal, kuid neid oli nii vähe, et ei tule arvesse. :roll: :wink:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Salenga
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Salenga »

Alpina saapad muidu jah head. Ei mingeid sissekäimis vaegusi. Pane ja jalga ja mine 50km rännakule. Mul neid 2 paari. Kuna enamus päevast möödub siseruumides, jalad vastu radikat, ja Alpina saapad on suhteliselt soojad saapad siis tahaks midagi lahedamat.
EDIT: vahetaja jääb kindlasti omadega plussi :D
ieestlane
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas ieestlane »

Mul on pakkuda tutikad soomlased, suurus 44. Endal jalg nii 43 ja mulle on 44 paras. Eks pead ise jalga proovima!
Hind sobib...
Bjorn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bjorn »

Kui hakkad parketil kasutama saapaid, siis milleks üldse täisnahka taga ajad? Võta hingavad Magnumid või mõned teised jungle bootsi sarnased asjad.

Alpina ja Soomlaste vahel suurt erinevust ei tule, kui siseruumides oled jalad vastu radikat?

B.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist