Hertsogi tegemised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Väljastpoolt näeb juba väga hea välja. Ise oleksin kergelt grafiitpliiatsiga veel üle käinud.
Mis tiba häirib, on sisu - liiga puhas ja värske sõjamasina jaoks.
Ei muud kui jõudu järgmistega.
Tervitused
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Kobe, väga kobe tulemus, kuigi olen eelkõnelejaga ühel nõul: põrand tuleb vähemalt natukene poriseks trampida.... Üldmulje on vinge!

Urmas.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Ei noh, väga lahe aparaat. Eriti veel sellise haruldase relvastusega.
Just kamo on väga meisterlikult välja tulnud. Kas värvisid vaba käega või maskisid?
Ja nagu andrusan mainis, oleks tõesti lihtne lahendus pliiatsiga natuke servi rõhutada, mis lisaks juurde tublisti ruumilisust.
Pildistamise poole pealt soovitaks siiski muretseda mingi päris fotokas, seda enam et päevad venivad tasapisi pikemaks ja tekib võimalus rõdul pildistada. Seebikad pole ju üldse kallid, maksavad paari kolme mudeli hinna.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

kõik on tehtud vaba käega. kuna kruntimine, varjutamine ja põhitoonimine tulid hästi välja siis tõttöelda kartsin kamo pealekandmist. vahepeal oli mõte et jätakski masina kollaseks. aga et julge hundi rind on haavleid täis ja kuna sa ikka õpid kui töö käigus, siis lasin laigud peale. ennem natuke harjutasin paberi peal ka. rõhu ja värvivoolu timmimist. põhikiht on lastud 0,3 mm ja 14 ml potiga aerograafiga. kamo jaoks on mul 0,2 mm ja 2 ml potiga püss. lõppkokkuvõtteks võib öelda, et olen rahul. see oli siis esimene täiskamo tegu vaba käega.

aga mis puutub ülejäänud soovitustesse, siis grafiitpliiatsiga on lihtne edasi toimetada. küll aga küsiks et kuidas see "chippingu" tegu käib ? et kriimud ja asjad ?

aga fotoka osas: no olen isegi mõelnud. küll aga ei oska valida. mingit profipilli ei taha soetada - puhtast ihnsusest. samas ei oska ma seebikat ka valida. minu puhul ongi kriteeriumiks, et saaks teha makrovõtteid erinevas valgusrežiimis mudelitest. ülejäänud puud, kassid, jänkud ja joomingud saab telefoniga ka pildistatud...

von manstein: mis siis järgmiseks ? kas täidan lubadust ja võtan 250 "stummeli" ette, või vabastad mind sõnapidamisest ja paneb midagi muud lauale ? momendil on menüüs veel pakkuda kas Panther A hiline, või Panther II koos Volksturmi pättidega... ülejäänud istuvad kõik kinni erinevates tollides... Venemaast Ameerikani.
mida rahvas näha tahab ?

aga tänud veelkord kõigile kaasa elamast ja juhtnööre jagamast
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

nädala uued tulijad:

Pilt

Panther G, öösihtimisega
Pilt

Pantheri baasil õhutõrjekompleks Coelian
Pilt

tundub, et tuleb valida Pantrite seast:
Panther A
Panther G
Panther II
Coelian
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
herr harold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herr harold »

Kuulge ma põikan veits teemast eemale kui keegi pahaks ei pane. Nimelt tekkis küsimus ,et milleks olid poolroomikutele kinnitatud ette sellised rulliku moodi asjad? Näitena võib tuua M3 poolroomiku.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Pilt

möh ?

P.S. ei saa aru mdia sa silmas pead...

Pilt

a see rullijunn esistange küljes- ei tea, ilmselt on vints ?

a teemast läheb mööda küll :D

P.P.S - von manstein ehitab sarnast looma, tema vast teab...
Pilt

fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Seda "rullijunni" nina küljes antud juhul mõeldaksegi, selle otstarve oli suurendada maastikuläbivust: sõitis ninaga kõrgema kühmukese peale aga ei kündnud ninaga sisse, kuna rull aitas sellest üle veereda: taga roomikud lükkasid ja eks esisild kah kaapis, kui rattad tuge leidsid.
Kusjuures sama otstarbega rull rippus ka Scout soomusauto nina küljes.
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Tere ! selline rull hõlbustas takistusele pealesõitu, näiteks Hollandi soomusautol M 39 Pantrado ( DAF M39) olid korpuse esiserva ehitatud koguni sellised pisikesed rattad sama eesmärgiga.
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Kasutaja avatar
KolmKaru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KolmKaru »

Autoblindal oli sarnasel eesmärgil kolmas lisaratas, mis samuti hõlbustas takistuste ületamist.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

jõudu külamehed,

õnnestus täna kaubandusvõrgust mõistliku hinnaga soetada alljärgnev toode:

Pilt

Pilt

kuna see mudelitegu on kuidagi südamelähedaseks viimasel aal saanud ning juba 8-sas mudelgi valmis, siis tundus et vist on vajalik riistapuu..

töösse pole teist pannud. sest pole veel ise otsustanud mida järgmiseks ehitada. teie, kallid kaaskodanikud, pole ka veel omi eelistusi avaldanud...
Pilt

choust
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas choust »

Kena riistapuu.
Mina valiksin esimesel pildil oleva eluka. Pildi järgi tundub huvitav.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Võta ette Volksturmi pätid.. (Pantheri pärast pole vaja muret tunda..)
Võtke teed ja tulge homme jälle..
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

tundus et vist on vajalik riistapuu..
Mulle ka omal ajal tundus, et selline riistapuu on väga vajalik, aga selliste pöörlemiskiiruste juures pole plastikuga küll midagi peale hakata, kui just sulatamisega tegeleda ei soovi. Aga värvisegamiseks on kindlasti hea tööriist. Ise ainult selleks kasutangi. Akutrell on asi, mis mu meelest on plastiku puurimiseks/lihvimiseks asendamatu.
Tervitused
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Mina lõikan analoogse riista saekettaga detaile raamist lahti. Freesidega saab plasti töödelda küll aga lihvida ning puurida tõesti ei õnnestu.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist