TUVASTADA tulirelv

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

Ära sakslast lõhkuma hakka , ma võiks selle vahetada juba deaktiveeritud sakslase vastu (paberitega). Aga enne tuleks su sakslane ära seadustada.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Re: Vanasisa relvadiileriks...

Postitus Postitas toomas tyrk »

bombard kirjutas:Leidsin need relvad vanaisa :rip: majast riidekapist. 100% illegaalsed. Lasen ära deaktiveerida
Konspiroloogid - võtke rahulikumalt. Ning ostke trammipileteid.

Mupo jätab rahule :twisted:
Kasutaja avatar
bombard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bombard »

..
Viimati muutis bombard, 28 Okt, 2013 23:58, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Vene vint0=mosin nagant
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

speedsta kirjutas:Üheraudne jahipüss 20 kal. IŽ 17, mis peaks ka relval kirjas olema.
Ilmselt on tõesti tegu Iževski "üheraudsega", kas IŽ17, 18 vms, aga mis pagana trikiga selliste udupiltide pealt kaliiber ära öeldakse? :shock:

Ja teemaalgatajale - ise kirjutasid "üheraudsest vindist", eks oleks võinud siis täpsustada, kas tegu on "üheraudse sileraudse vindiga" :P , nüüd juba ise selgitad öövahi, valvuri ja metsavahtide torudest. Eks ta vast sileraudne 32 kaliibriline "frolovka" ole, mudeli nime ei tea, 1947 aasta kirjadega nad on. Lukukäepide muudetud ?
Tegelikult võiks ikka normaalsed pildid panna, pole ise ka eriline fotograaf, aga mingi enesekriitika (ja ka muidu kriitikameel 8) ) mul on. :wink:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

ppp kirjutas:
speedsta kirjutas:Üheraudne jahipüss 20 kal. IŽ 17, mis peaks ka relval kirjas olema.
Ilmselt on tõesti tegu Iževski "üheraudsega", kas IŽ17, 18 vms, aga mis pagana trikiga selliste udupiltide pealt kaliiber ära öeldakse? :shock:
Endal selline olemas ja miskipärast arvan, et IŽ 17 oligi ainult 20 kal. Igaks juhuks jätan endale ka eksimise võimaluse.

Teemaalgatajale: võta oma püssirondid sülle ja käi jaoskonnas ära või kutsu esindaja koju. Kui relvaluba juba olemas, siis arvele saamise prototsess üsnagi lihtne.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Feeliks_Jalgraud kirjutas:Vene vint0=mosin nagant
pilte muidugi korralikult vaadates..... :wall:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Enamus neid Iževski üheraudseid on ikkagi 16 kaliiber, 20 on üldse suhteliselt harvaesinev suurus. Mudeli number ei näita kaliibrit.
Tegelikult on need sileraudsed üsna tähtsusetu teema ametlikustamise seisukohast, seda relvade mõttes, pole tegu eriliste rariteetidega. Deaktiviseerimisel ka ei näe erilist mõtet, kui , siis ainult jah seoses vanaisa mälestusega vb. Saksa karabiiniga on nagu on, eks saksa asjad on tugevalt müstifitseeritud ja kolmeraudne jahikas on juba huvitavam asi.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Omanik võiks kommenteerida, kas minu puusalt tulistamine läks täppi või mitte.
Neid solgitorusid olevat teatud perioodil suhteliselt vabalt müüdud, sellepärast tule neid siiani koristamise käigus välja.
Kui on probleem, tõmba lõuga
urmet48
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmet48 »

Mosin naganti pole siin küll ühelgi pildil. Pigem 1-lasumile "berdenka".
Uudishimu pole patt!
pahkel73
Liige
Kontakt:

.

Postitus Postitas pahkel73 »

sellist arsenali siin liputada siis peab ikka puru loll olema.kuulen juba viu viu ju siis sinu poole tullakse .seaduse järgi pead hiljmalt järgmise päeval üle andma politseile.kui juba liputamisega tegeled siis pole sul pääsu.ja pead koju kutsuma mitte ise viima.aga jah kui aus olla siin mõnigi tahab ühte tükki omale.aga soovitus ka minu poolt et sakslast ei ole mõtet deaktiveerida kui omal ralvaluba pole siis vaheta kellegiga see deaktiveeritud relva vastu ja las see inimene teeb selle seaduslikuks.ega pole ju palju neid sakslai mis töökorras on.
maanus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maanus »

Ma ei saa kohe mitte vait olla kui keegi tahab hakata täiesti töökorras relvi deaktiveerima. Eriti veel Saksa vinti :evil: ! Võiks algatuseks ennast ära deaktiveerida :twisted: :twisted:

Seadused on ikka kummalised.
Relvaloata relva omada ei tohi. Juhilubadeta autot omada tohib iga debiil.
Ja kindlamast kindlam on see, et illegaalsed (ilma lubadeta) autojuhid tapavad iga aasta sada korda rohkem inimesi kui illegaalse relva omanikud!
Kasutaja avatar
bombard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bombard »

.
Viimati muutis bombard, 29 Okt, 2013 0:01, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Jah, sul on ilmselt õigus. Mis muidugi ei tähenda, et ma midagi illegaalset pooldaksin. Kui nüüd tõsiselt mõelda, siis mul vist üks kartulipõllult leitud roostejurakas on :roll: Põhjalikul uurimisel meenutas liigendnuga ehk taskunuga, militaarne taust jäi minu poolt tuvastamata. Viimase 100 aasta jooksul ei ole mitte ühegi riigi armee seda põldu ületanud ka.
Võiks algatada uue teema, näiteks "Ettepanekud Liiklusseaduse muutmiseks" :roll:
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Enne kui paugutamiseks läheb, tahaks ka teada, mis asi see peduiinipüss üldse on? Ilmselt mõtled ikkagi seda vene-vindi - mosini lukuga relva, mille kaliibri oled vist mm -tes andnud - 12 ?
Eks see üks äraarvamise mäng siin ole, ühe ähmase pildi järgi arvata. Tegelikult vist teist täpselt sellist petuiinipüssi :shock: maailmas polegi, kaba ilmselt mingi käsitöövariant ja luku käepide ei sobi vast ka originaaliga kokku.
Aga jah, suhteliselt noore kotkapojana anna tõesti isale korraldused kätte, las registrerib relvad enda nimele! 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist