Kont järamiseks ehk milline peaks olema EKJ

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
eldrp
Liige

Postitus Postitas eldrp »

Lemet kirjutas:Inimene, loe need eelpool korduvalt soovitatud teemad läbi, see sinu "esimene visioon" on ju korduvalt nendest läbi jooksnud.
...nii et lemet nõustub pakutuga 100% või on mingi mõte äkki...
eldrp
Liige

nokkloom kirjutas:oot, kes selle meie moodustavad? Teie partei või Eesti riik?

Tuumarelvaga tappame me edukalt VAID ennast. Fakt on see, et õnneks keegi meile seda ei müü. Aga kui teie kätte ka kusagilt peaks tuumarelv sattuma, siis ma võin öelda täie kindlusega, et tuumavastus, mis tuleks venemaalt hävitaks Eesti pinna täielikult.

Eduka heidutuse tagaks selline kooslus:

1-x Leo 2 pataljon

2-x soomustatud brigaadi.

100-x 155mm kaliibriga haubitsat.(soovitavalt liikur-)

25-x MLRS süsteemi

12-x F-16 või Gripen tüüpi hävitajat.

Korralik reserv

Ajateenistus

Kaitseliit

See on minu arusaam miinimumist mis tagaks, et Venemaa ei sooviks Eestit rünnata esimesel või teisel võimalusel.
sa mõtle selle ajateenistuse ja reservi asemele midagi vabatahtlikku välja ja me võtame selle oma programmiks :D

OLED KINDEL, ET HEITLUS SAAKS OLEMA EDUKAS? PALJU KAOTUSTEKS HINDAD JA KONFLIKTI KESTVUSEKS?
Viimati muutis eldrp, 27 Veebr, 2010 19:36, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

Tuumarelvaga tappame me edukalt VAID ennast. Fakt on see, et õnneks keegi meile seda ei müü. Aga kui teie kätte ka kusagilt peaks tuumarelv sattuma, siis ma võin öelda täie kindlusega, et tuumavastus, mis tuleks venemaalt hävitaks Eesti pinna täielikult.

1-x Leo 2 pataljon

25-x MLRS süsteemi

Korralik reserv

Ajateenistus

Kaitseliit

See on minu arusaam miinimumist mis tagaks, et Venemaa ei sooviks Eestit rünnata esimesel või teisel võimalusel.
Pakuks veel lisaks,et siseministeeriumi alla moodustada uuesti tsiviilkaitseüksused samuti piirivalve viia uuesti politsei kooseisust välja ja panna talle uuesti sõjalised ülesanded ja moodustada piirivalve allüksuste baasil sissiüksused koos vastava varustusega ja hakata uuesti välja õpetama sissiüksustele reservi.
nokkloom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nokkloom »

Võrratu, ma võin öelda seda, et minu plaanile kehtivad autoriõigused.

Kui olete huvitatud, siis alla hmm... 20 000 EEK-i ei mängi välja. Soovitavalt muidugi suuremad summad.

Äkki see ongi mu tõeline kutsumus? 15 sekundiga kirjutan parteidele programme ja võtan palju pappi. : )

Edit: Näe, kaasfoorumlane lisas midagi mille ma unustasin.

Kaotused? Ei oska nii pliiatsist välja võluda. Vaieldamatult väiksemad kui need mis tuleksid Venemaa tuumavastusega. Armee suudaks vastu panna vähemalt kuu aega (ja tegelt palju kauemgi), selleks ajaks peaksid olema lääneliitlased juba kohal.
eldrp
Liige

nokkloom kirjutas:Võrratu, ma võin öelda seda, et minu plaanile kehtivad autoriõigused.

Kui olete huvitatud, siis alla hmm... 20 000 EEK-i ei mängi välja. Soovitavalt muidugi suuremad summad.

Äkki see ongi mu tõeline kutsumus? 15 sekundiga kirjutan parteidele programme ja võtan palju pappi. : )
ˇ

Kui reservi ja ajateenistuse asemele midagi muud välja mõtled, on kaup koos
eldrp
Liige

nokkloom kirjutas:Võrratu, ma võin öelda seda, et minu plaanile kehtivad autoriõigused.

Edit: Näe, kaasfoorumlane lisas midagi mille ma unustasin.

Kaotused? Ei oska nii pliiatsist välja võluda. Vaieldamatult väiksemad kui need mis tuleksid Venemaa tuumavastusega. Armee suudaks vastu panna vähemalt kuu aega (ja tegelt palju kauemgi), selleks ajaks peaksid olema lääneliitlased juba kohal.
Oled kindel, et nad tulevad? Peale 2WW ootasid mehed kah metsas lääneliitlasi. Siiamaani tulevad
eldrp
Liige

paharet kirjutas:

1-x Leo 2 pataljon

25-x MLRS süsteemi

Korralik reserv

Ajateenistus

Kaitseliit

Pakuks veel lisaks,et siseministeeriumi alla moodustada uuesti tsiviilkaitseüksused samuti piirivalve viia uuesti politsei kooseisust välja ja panna talle uuesti sõjalised ülesanded ja moodustada piirivalve allüksuste baasil sissiüksused koos vastava varustusega ja hakata uuesti välja õpetama sissiüksustele reservi.
sissisõda tähendab, et sa jätad tsiviilid vaenlase meelevalla alla ja sisside teod makstakse neile kätte... Lahe!
nokkloom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nokkloom »

Kas ma olen kindel, et liitlased tulevad? Noh, igastahes on võimalus oluliselt suurem kui sõja võitmine tuumapommi abil :lol: .

Kaotuste hindamise jätaks ma kellegile targemale. Arvan ise, et kaotused jäävad alla 1000 (tegelt alla 300) mehe ja konflikt lõppeb kuu aja sees. Põhjus on lihtsalt see, et ründaja kaotused (poliitilised ja isikkoosseisulised) muutuvad suuremaks kui Eesti vallutamisest saadavad tulud. Eesti ründamine on mõeldav Venemaale vaid olukorras, kus vastupanu on minimaalne. Sellised relvajõud tagaksid selle, et rünnakut ei toimuks tõenäoliselt.

Olukord, kus on tekkinud sõjaline konflikt praeguse Venemaaga tähedab meie välispoliitika tõsist ebaõnnestumist. Kui Venemaal tekib mingi stiihiline kodusõda, siis ei tasu tema relvajõude väga enam karta. (AKA 1991 stsenaarium)

Ja ajateenistuse asemele võite panna ju palgaarmee. Või palgalise ajateenistuse.
Viimati muutis nokkloom, 27 Veebr, 2010 19:56, muudetud 2 korda kokku.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Meie eesmärk on saada Eesti valitsuse käsu alla aastaks 2030 tuumarelv. Ja see tuleb nagunii>on see made in usa või midagi muud, aga hakake selle mõttega tasapisi harjuma[/color][/quote]

Kui uhkelt kõlab see"meie". "Teie"katsuge enne valimiskünnis ületada. Karta on (või loota), et istute seal lõpus koos kristlike demokraatide ja muude naljanumbritega. :rip:
eldrp
Liige

Kurjam kirjutas:Meie eesmärk on saada Eesti valitsuse käsu alla aastaks 2030 tuumarelv. Ja see tuleb nagunii>on see made in usa või midagi muud, aga hakake selle mõttega tasapisi harjuma[/color]
Kui uhkelt kõlab see"meie". "Teie"katsuge enne valimiskünnis ületada. Karta on (või loota), et istute seal lõpus koos kristlike demokraatide ja muude naljanumbritega. :rip:[/quot

tõenäosus, et me erakonnana ennast registreerime on 15%> tegemist on internetiprojektiga ehk siis lihtsalt mõttekojaga.

Õnneks või kahjuks pole meil ka erilist toetajaskonda nii et võite keski, irl või reformi juhtimisel parema elu poole sammuda..
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Oot-oot, lugupeetud kaasfoorumlase Nokklooma visioon on see, millega ma nõustun, mitte teite oma. Ja mõelge pisut, miks pole teil erilist toetajaskonda, järsku on viga genereeritavates ideedes?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
eldrp
Liige

Lemet kirjutas:
Oot-oot, lugupeetud kaasfoorumlase Nokklooma visioon on see, millega ma nõustun, mitte teite oma. Ja mõelge pisut, miks pole teil erilist toetajaskonda, järsku on viga genereeritavates ideedes?
sain aru, et sa nokklooma programmi poolt hääletasid... Ideoloogia on see, millest ideed luuakse. Aga ega ikka oma tõekspidamistega vastuolla minna ei saa... Isegi mitte selle nimel, et mõttekaaslasi/valijaid võita.

AGA OK, OLI HARIV DISKUSSIOON. TÄNUD KÕIGILE, KES VIITSISID KIRJUTADA.
Magyk
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Magyk »

eldrp kirjutas:Oled kindel, et nad tulevad? Peale 2WW ootasid mehed kah metsas lääneliitlasi. Siiamaani tulevad
Ma ei oska täpselt ennustada mitu pataljoni ühte või mitu eskadrilli teist on vaja, et vastu pidada, kuid appi tulemise kohta oskan ma midagi rääkida.

NATO ja muu sellise kohta ei hakka ma väga kaasa rääkima, kuid usun et meid ei jäetaks hätta. Loomulikult et vihja ma, et esmase kuuli vihisemise peale on Ämari rappumas transpordi lennukite all.

Ma olen elanud/töötanud Rootsis, Soomes ning Belgias. Ma olen vägagi reisiv inimene, nii et mul on sõpru-tuttavaid igal pool üpris palju. Hilja aegu kuulsime Rootsi seisukohta et nad hakkavad (loe: ametlikult) loobuma oma senini üpris neutraalsest seisukohast. Mitte ametlikult on nad vägagi selle vastu, et Eestile kallale tungitaks. Osalt on selle taga üdini sügav häbi nende 2. maailmasõja järgsete tegude pärast. Nii palju kui sellest juttu ka oli, paistis ilmekalt välja, et rootslased oleks päris ruttu siin platsis. Seda näivat kinnitavat ka viimased meediast läbi lipsanud pealkirjad.

Soome kohta tean õelda, et neil ikka on ka asjad meeles, ning rünnaku korral avalikkus ei hoia kohe mitte vait. Üks hea tuttav oli ajateenistuses pea samal ajal kui mina, ning hiljem veetsime tükk aega muljeid vahetades. Tuli välja et neile kohe ametlikus õppekavas oli ettenähtud mõned kommentaarid mida/mis/kuidas, kui Eestit peaks rünnatama. Võibolla keegi kes asjaga kursis võib siin veidi infot sheerida

Belgias töötasin kohvikus ühes Tartu suuruses linnas. Inimesed olid seal väga sõbralikud ja kuuldes mu veidrat aktsenti pärisid tihti kust ma pärit olevat, ning olid poliitika ja välissuhete pealt üpris teadlikud. Belgia jaoks on Euroopa Liit rohkem nagu Euroopa Ühendriigid. Nende jaoks oleks rünnak Eesti pihta rünnak euroopa pihta. Isegi kui mingi jama hakkas tekkima a la mis teksti panna terava noodi sisse mida Venemaale esitada (või ideaalis millal reageeringu vägi platsi saata), oleks pool Belgiat kohe tänavatel häälekalt õigust nõudmas. Naljaga võib õelda et nad olevat suuremat streikijad kui prantslased.

Aga et mida ma õelda tahan. Teemaalgataja jutust järeldub et on ainult Eesti ning superriik Venemaa. Pole isegi juttu hallist ning udustest "teistest tüüpidest". Kuid sorry, neid pole võimalik kõrvale jätta. Ma ei aja udu ega viitsi teha suuri sõnu meite rahvusvahelistest partnerriikidest. Ma väidan seda et isegi kui meid mingite NATO ning EU ametipulkade poolt üle lastaks, ei tähenda see seda, et Eesti mingit sõjalist toetust ega mingit muu laadset abi ei saaks. Tasuks märkida, et just viimane võib päästa rohkem, kui mingi Soome-Rootsi stealth laeva rakett VF dessant aluste pihta neljandal päeval.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Meeldiv ja asjalik nägemus. Tänud!

terv
o
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

oleeg kirjutas:Meeldiv ja asjalik nägemus. Tänud!

terv
o
Nägemus on tõesti olemas, kuid see reeglina muutub tänapäeva isehakanud Rämbudel kui kuulid vihisema hakkavad. Vabatahtlikest (kes lahingusse üldse jõuavad) si.uvad ennast pooled täis ja teine pool on lihtsalt liha. Abi on teretulnud alati, aga andke andeks, Belgia ja sõda?
Veel hullem kui Eesti ja lahinguvalmidus!
sitt päev, kellele kurdad
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist