Endal kah probleem jalgade TUGEVA higistamisega, seega on proovitud igasugu nippe ja hüügeeni sidemete kohta julgen öölda, et töötavad küll

Kui olukord sellise võimaldab, nii see on tõesti suurepärane mäng.Takishi kirjutas:Rännaku ajal oli seljas minimaalne kogus riideid, samas kõri, pea ja käed ja varbad on korralikult kaetud. Kui jõudsin vaatlusposti lähedusse, siis lahingpaarilise katte ajal kiskusin ennast kiiresti paljaks, selga panin soojad riided ja veetsin oma aja täitsa mugavalt ära. Sooja teed sai ka joodud. Läbimärg särk ja frentš kuivasid seljakoti peal. Kui oli uuesti vaja rännakule minna, koorisin ennast uuesti paljaks ja panin märja T särgi tagasi selga.
On olemas. Kõike ilmselt ei mäleta, aga muuhulgas on seal:Unto Pulkkinen kirjutas: Kas Eesti sõjaväel või Malevis on praegu lahingumoona-ratsioon kasutusel?
Sellest Halvast ma ei saa üldse aru - mulle see absoluutselt ei meeldi. Sokolaad oleks suurepärane. Sokolaad oli nii NATO-pakkides kui on ka Soome pakkides.Shiim kirjutas:On olemas. Kõike ilmselt ei mäleta, aga muuhulgas on seal:Unto Pulkkinen kirjutas: Kas Eesti sõjaväel või Malevis on praegu lahingumoona-ratsioon kasutusel?
Tee
Kohv
Suhkur
Joogipulber (mingi kohutav keemia)
Puhastuslapid kätele ja näole
Halvaa (varasemas variandis oli sokolaad)
Kuivikleivad (soola ja juustu) - hirmus kõvad, hambad peavad tugevad olema
Puder
Pilaff ja guljašš (saab keeta ka nii, et asetad koos pakendiga keevasse vette)
Pähklite ja rosina segu
Sprotid
See hakkab mõnele südame peale jah. Toiteväärtus on aga enam-vähem sama mis šokolaadil. Tõenäoliselt on halvaa kaaluühiku kohta odavam kui šokolaad.Juhani Putkinen kirjutas: Sellest Halvast ma ei saa üldse aru - mulle see absoluutselt ei meeldi.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline