1/72 lennundusmudelid
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
No ma ei tea, karbis on sama mudel ( 1tk) Ostsin lihtsalt kaks karpi ja sisu peaks ikka sama olema 
Selle infi põhjal justkui oleks ikkagi A-8 http://www.ipmsstockholm.org/magazine/2 ... w190a8.htm

Selle infi põhjal justkui oleks ikkagi A-8 http://www.ipmsstockholm.org/magazine/2 ... w190a8.htm
Viimati muutis Blitzkrieg, 02 Mär, 2010 15:22, muudetud 1 kord kokku.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Hakkasin siis sellist asja kokku panema http://www.revell.de/en/products/model_ ... 04374&sp=1
Kõigepealt informeerin ka et tegu siis Zvezda sisuga. Mul paar küsimust ka siis. Pildilt ja ka manual käseb telikud värvida põhjaga sama tooni. Et kas see on tootja möödalaskmine või nii oligi
Kõigepealt informeerin ka et tegu siis Zvezda sisuga. Mul paar küsimust ka siis. Pildilt ja ka manual käseb telikud värvida põhjaga sama tooni. Et kas see on tootja möödalaskmine või nii oligi

-
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Tänud info eest, tean siis kohe edasi põrutada.
Punakotkaid tuleb ikka veel. Eilegi jäi üks näppu. Ja kui vaadata mis mul järjekorras ootab (vastavast rubriigist-uued asjad) siis Luftwaffe täiendab ikka päris korralikult oma masinaparkki veel. Ma vahelduse mõttes midagi kiiret ja lihtsamat tahtsin. Hetkel kimbutab ka ruumipuudus riiulitel. Seega ka "vaja" kompaktsemaid tiivulisi meisterdada.
Punakotkaid tuleb ikka veel. Eilegi jäi üks näppu. Ja kui vaadata mis mul järjekorras ootab (vastavast rubriigist-uued asjad) siis Luftwaffe täiendab ikka päris korralikult oma masinaparkki veel. Ma vahelduse mõttes midagi kiiret ja lihtsamat tahtsin. Hetkel kimbutab ka ruumipuudus riiulitel. Seega ka "vaja" kompaktsemaid tiivulisi meisterdada.
ära lase enda hobi vaba soovide täitumist segada riiulite vähesusel. su elamises on kindlasti sama palju veel ruumi kui sul põranda ruutmeetreid - selleks on lagi. ja selleks ei pea iga lennuki jaoks auku lakke puurima ja tüübeldama. mina tegin oma kolmetoalises kivikorteris kus elame kokku naise, lapse ja kassidega viiekesi nii - ostsin igavese pika peenikese terastrossi, kruvikinniteid ja trossiotsade sidumiseks selliseid mutritega aasasid. puurisin kerge kujundusega mõned augud lakke, panin tüüblid sisse, kruvikinnitused ja tross sikasaka nende vahele jooksma. voila! tõsi on aga see kui mudeleid tahad järjepanu kätte saada peab mingi konksusüsteemi aretama, eks nad kogu ka tolmu seal paremini:scratch:Hetkel kimbutab ka ruumipuudus riiulitel. Seega ka "vaja" kompaktsemaid tiivulisi meisterdada.
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Vahepeal siis jälle paar tiivulist valmis. Tahtsin küll viimasele kokkutulekule kaasa võtta aga napilt ei jõudnud valmis
Revell He177 A-5 & Fritz X rakettidega

ja lubatud punakotkas Revell (Zvezda) La 5FN 1944 Riias

Loodan et värvid on õiged sest ostsin kirjade järgi MM erinevaid purke aga juhendites olid nagu natuke teised MM numbrid. Seega kui on valed toonid siis kogematta
Revell He177 A-5 & Fritz X rakettidega

ja lubatud punakotkas Revell (Zvezda) La 5FN 1944 Riias

Loodan et värvid on õiged sest ostsin kirjade järgi MM erinevaid purke aga juhendites olid nagu natuke teised MM numbrid. Seega kui on valed toonid siis kogematta

-
- Liige
- Kontakt:
Kusjuures seda La5 vaadates ei jõua ma ära kiruda et miks kuradi pärast ma Minskist zvezda 1:48 versiooni ära ei ostnud, igati lahe purakas ju. Antennist rohkem häirib minu arust see läikiv alumiiniumruut kere peal, see peaks suhtkoht tahmane olema väljalaskegaasidest. Antenn vist oligi selline lapik ja kole kaigas 
Revelli Greif on lihtsalt ilus vaadata, kamo on suurepärane.

Revelli Greif on lihtsalt ilus vaadata, kamo on suurepärane.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline