Mitte keegi mitte kusagil pole väitnud, et nafta saab meie eluajal otsa. See on jabur jutt. Nafta ei saa peaaegu mitte kunagi otsa. Probleem on hoopis selles, et nõudlus hakkab tugevalt pakkumist ületama ja see ajab nafta hinna taevasse. Aga hävitajatele peaksi ikka tilgakese leidma.Magyk kirjutas:Minu kirja pandu tuli ikka päris värvilise huumoriprisma, kui tähele ei pandud. Veidi maalähedamaselt rääkides, kui me ka lõpuks hangime mingid X hävitajad, me hangime nad ikka päris mitmeks kümnendiks. Arvestades siinkohal nii igasugu "doomsayer'ite" kui ka pädevate teadlaste arvamusi, saab nafta meie eluajal otsa.Kilo Tango kirjutas:Ma loodan siiralt, et kaitseministeeriumis on tehtud oluliselt põhjalikumaid analüüse kui see jura, mis sa siia kirja panid.
Selle kohta oleksgi mul küsimus, kuidas praegused tehnilised lahendused toetavad nii bio-kütuseid, muud pudi-padi kui ka meie oma põlevkivi baasil valmistatavat saadust? Ning kuhu edasi?
Remargi korras soovitan enne natuke kirjatehnikat tudeerida kui oma sõjandusalast tarkust lehvitama hakata.