Käsi Gps
Käsi Gps
GPS on vähe kasutatud. Sees Eesti detailkaart. GPS on oranzi värvi. Taustvalgusust saab välja lülitada. GPS saab toite kahelt AA patareilt, millega peaks töötama orienteeruvalt 14tundi. Kasutab 14 satelliidi andmeid. Lisafunktsioonid: kompass, kohale jõudmise alarm, kursilt eemaldumise alarm, logib teekonda, näitab hetke kiirust. Võimalik salvestada huvipakkuvaid punkte nii GPSiga kui USB juhtmega läbi arvuti. Sisemine mälu 22MB. GPS kasutab nii WAAS-i kui EGNOS-i täpsemaks asukoha määramiseks. Täpsus kuni 3meetrit.
Kaasa tuleb: karp, paberid, tarkvara plaat, USB kaabel arvutiga ühendamiseks.
UUS HIND 1700.-
Kaasa tuleb: karp, paberid, tarkvara plaat, USB kaabel arvutiga ühendamiseks.
UUS HIND 1700.-
Mis on mudeli nimi, lugupeetav. Mis detailkaart on Regio Eomap kaardil miski nimetus ka?
Viimati muutis Tapper, 08 Apr, 2010 12:45, muudetud 1 kord kokku.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Magellan eXplorist 210,käsi GPS
Vabandust, suure hooga jäi kirjutamata. Tegemist Magellan eXplorist 210,lihtsalt eesti detail kaart, peaks regio oma olema.
Paraku Magellan´i detailkaart pole väga hea, võrreldes Garmini omadega, kuid - täiesti kasutatav.
Mul endal kah teiseks gepsuks Magellan ja kasutan seda peamiselt teedel liikumiseks, sest teed-rajad on Magellani kaardil paremad. See-eest lagealad, metsad, võsad, sood jne. on Garmin´il võrratult paremad.
Ja pealegi! Kamraadid, kes te ei taha tundmatusse metsa ära eksida!
Sellise hinna eest saada GPS, milles ka kaart sees! Noh, siin pole nagu midagi enam arutleda.
P.S.
Paraku mul endal on juba vastav varustus olemas, muidu oleks kohe pretendent.
Kuigi, jah, ega siinne seltskond eriti GPS-i vist hinda, sest alles oma pool aastat tagasi pakkusin siin samas praktiliselt tutikat viimase malli masinat oma 1,5-2 tuh odavamalt poehinnast - polnud nagu tahtjaid ollagi, ega midagi.
Mul endal kah teiseks gepsuks Magellan ja kasutan seda peamiselt teedel liikumiseks, sest teed-rajad on Magellani kaardil paremad. See-eest lagealad, metsad, võsad, sood jne. on Garmin´il võrratult paremad.
Ja pealegi! Kamraadid, kes te ei taha tundmatusse metsa ära eksida!
Sellise hinna eest saada GPS, milles ka kaart sees! Noh, siin pole nagu midagi enam arutleda.
P.S.
Paraku mul endal on juba vastav varustus olemas, muidu oleks kohe pretendent.
Kuigi, jah, ega siinne seltskond eriti GPS-i vist hinda, sest alles oma pool aastat tagasi pakkusin siin samas praktiliselt tutikat viimase malli masinat oma 1,5-2 tuh odavamalt poehinnast - polnud nagu tahtjaid ollagi, ega midagi.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist