Mudeleid panen põhimõtteliselt kokku otse karbist.
Värvimisega on nii nagu on. Kuna L-Virus mudelismi värgiga peaaegu,et 0,siis värvin sellega mis parasjagu on. Alates vesivärvidest kuni aerosooladeni.Mõned korrad saand tellida ja paar korda sõbrapoiss Tallinnast toond.
Tolmutamine-toonimine on põhiliselt lakibensiiniga segatud puutuhk,rooste ja sumpsi tahm. Saand ka värvipliiatseid lammutada ja uhmris peeneks taguda.
Tasapisi hakkab töödega rahule jääma,kuigi pärast jälle piltidelt vaadates leiab vigu kuhjaga. Millega siiani rahul pole on roomikud ja nende toonimine.
A nüüd,siis ka mu mõned viimased tegemised.
Marder II

PanzerII-l proovisin,siis seest värvida. Lõppkokkuvõtteks see ei jää peaaegu ültse näha,aga tagaruum (mis Urmas ütles,et punakaspruun) jäi ültse värvimata ja seda ruumi läbi sõrestiku ilusti näha.

T-34 seepärast ühtpidi,et peale pldistamist arvutis avastasin,et torn pole korralikult peale keeratud. Ja tundub,et rattad ka toonimata-tolmutamata,sest see vahepeal seisis,kuna oskasin peale värvimist esirataste kronsteinid

Siin ka mu suvised nokitsemised ,kui aega vähe ja vaja laud kiiresti puhtaks teha. Piltidel tundub,et oleks vaja rohkem tolmutada ja nägude tuunimist minema kolmekuulistele kursustele hr. Sho juurde.

Ja lõpetuseks minu pooleteist aasta tegevust kaugvaates.

Aivar.