Eesti erivägede kajastus

Medusa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Medusa »

tundub et keegi swati nimeline on jälle Sillywoodi/arvutimängude mõju all, kus eriüksus=äss värk, pikad noad ja pimedad ööd jms BS. Ei tahakski nagu rohkem kommenteerida.
pahkel73
Liige
Kontakt:

.

Postitus Postitas pahkel73 »

kui poiss on väge ja unistusi täis las pingutab .tõelisi patrioote ju eestis vähe.mina soovin jõudu ja jaksu raske elukutse valikul.
Kasutaja avatar
Tundmatu Sõdur nr. 5
Liige

Postitus Postitas Tundmatu Sõdur nr. 5 »

Swatesti puhul on tegemist ühe keskmise 15-17.aastase noorega Kellele linnalahing meeldib Call of Duty:Modern Warfare ja Modern Warfare 2 tasandil ja laseb m4'ga kilomeetrite tagant "headshote" ja arvab,et reaalses elus käivad ka asjad nii :lol: :lol:
AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."
Lupus
Liige

Postitus Postitas Lupus »

kert122
mis jutt?!? äkki täpsustad mille poolest meie kaitsevägi siis erineb, ettekujutuse mõttes?!?!

Vaata ma toon näite ! ühe näite! oli kord üks kaitseliitlane kes tahtsi hirmasti misioonile saada(balkanile) . JA saigi õppesse ehk siis tegevteenistus tolleaegses ROK is . Kord peale tööpäeva loeti relvi üle kui selgus ,et üks relv on puudu. JA mees ise ka kadunud. Helistati mehele . Mees kodus ja mehel nii kiire oli kojuminekuga ,et ei jõudnud relva puhastada ja võttis relva koju kaasa :-) Järgmine päev pakkis see mees ajsu . Kaitseväes asjad nii ei käi või vähemalt ei käinud.
Kasutaja avatar
swatest
Liige
Kontakt:

vabandage kaasfoorumlased

Postitus Postitas swatest »

oscha jah olen 16 aga kui sa liigendad kõiki inimesi nii siis on sinuga lapsepõlves tehtud küll kriminaalkorras karistatavaid asju. Kui su suguvõsas on 3 onu kes on militaarelus kaugele jõudnud ja lähikonnnas on neid veel rohkem siis ma tean, et sa eksid tohutult. Ära arva endast nii hästi et võid inimesi nii liigitada.
Medusa, sina võid lihtsalt näpu pe**e pista ja oma arvutimänge edasi mängida!
Viimati muutis swatest, 24 Apr, 2010 22:12, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
swatest
Liige
Kontakt:

pahkel ma tänan,tahtmist mul on, et jõuda kuhugi olen liitunud kaitseliiduga aga nähes sealset korraldust siis jätab natuke soovida. Võiks natuke aktiivsem see olla ja tahet võiks jätkuda rohkem. Tahaks ikka peale üht treeningut olla nii väsinud ja läbi, et oleks tunne,et oled midagi korda saatnud.
Medusa
Liige
Kontakt:

swatiäss kirjutas:Kui su suguvõsas on 3 onu kes on militaarelus kaugele jõudnud ja lähikonnnas on neid veel rohkem siis ma tean, et sa eksid tohutult. Ära arva endast nii hästi et võid inimesi nii liigitada.
Medusa, sina võid lihtsalt näpu pe**e pista ja oma arvutimänge edasi mängida!
Netis on alati kõik kõvad mehed :lol:
Lupus
Liige

Postitus Postitas Lupus »

swatest seda peab küll sulle ütlema ,et 18 aastaseid ja ka 20 aastaseid ei võeta eriüksusesse. Küsid miks ? Liiga ägedad olete veel(seda näitab sinu eelnev näpu teema). Elu peab palju õpetama ,et muutuksid kõlbulikuks kandideerima eriüksusesse.
Kui vaatad näit.USA erüksuseid siis enamik seal teenivatest meestest on üle 35 aasta vanad . Nii ,et kui tahad tõesti seda teed minna siis varu kannatust ja aega . Ja TAHET!
Kasutaja avatar
swatest
Liige
Kontakt:

sorri aga eile õhtul viskas küll veits üle kui võrreldi mingite friikidega kes arvutis passivad ja ommikust ommikuni mänge mängivad,jah olen isegi mänginud aga ei paku huvi eriti.
Medusa,eks ta nii kipu olema jah aga olgem rahulikumad teinekord :)
Palju just jooksmist treenima peaks,kui pikkasid ringe? vahepeal tegin 10-15 siukses rahulikus tempos,puhkamata, piisab sellest?
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Eks jooksma peab palju, see ju vastupidamise (võhma) alus.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
HeiniR
Liige
Kontakt:

To swatest

Postitus Postitas HeiniR »

Lihtsalt hea soovitus, et käi enne ajateenistus läbi, seal saab paljugi selgemaks.
Saab teha nii trenni, et oled tõesti läbi ja tahaks korra silma lihtsalt kinni visata ja selle asja unustada.
Kui Sul on eriüksusse kuulumise soov, siis lase end KRA-s määrata väiksemalgi võimalusel Kuperjanovissse Luure kompaniisse. Arvan, et see on hea koht asjaga algust teha, Kuperjanovis on ka väga head võimalused sportimiseks jne. Jõusaal on luksuslik, samuti hea jooksurada ning isegi poksisaal. Trennist vast puudust ei tule.
Ise olin seal möödunud aastal 3 kuud NAKis ja üldiselt soovitan soojalt. Tallinna ja Lääne poolsetel elanikel ainult koduskäimine üsna keeruline ja kulukas.
Rääkides arvutimängudest, siis reaalsus on see, et arvutimängud on kindlasti noorte meeste puhul faktor, mis neid tihti mõjutab militaarse valdkonna poole astuma. Võib isegi spekuleerida, et USA-s on viie viimase aasta värvatutest juba märkimisväärne arv teenistusse asujaist saanud huvi sõjaväe ja eriüksute vastu arvutimängudest.
Ega muidu poleks USA loonud riigi toetusel mängud nagu US ARMY jne.
Igatahes edu!
Medusa
Liige
Kontakt:

Jooksma peab nii, et ei tõmba hinge kinni. Aeroobses faasis, oli vist see termin, st etoled võimeline normaalselt suhtlema, samuti tähele panema seda mis Sinu ümber toimub ning meelde jätma - st et füüsiline stress ei muudaks vaimu nüriks. Ja seda mitte ainult jooksu kohta. Põhimõtteliselt võid vaadata estsofi värbamisvoldikut, elu raskeim tööintervjuu vms, seal oli ka erinevaid nõudeid kirjas.

Eriüksus ei nõua ainult suuri muskleid, kuigi ilma nendeta ka ei saa, oluline on hoopis vastupidavus ning performance stressitingimustes.
Kasutaja avatar
swatest
Liige
Kontakt:

võitluskunstist on kasu? või õpitakse seal hoopis teisest puust asja?
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Errr... Võitluskunstid on väga head füüsise arendajad! :) Vaatasin siin teemat militaarse käsivõitluse teemadel ja need eriüksuste õpikud võtsid muigama küll. Olin 1991 piirivalves ja sain Remnikul päris kõva mahvi ja ka Narvas pisut nuiaga tegutsetud, olen tegelenud Aikido ja MMA-ga... Mida rohkem asja jagad, seda selgemaks saab et aktiivselt vastuhakkava vastase alistamine on ikka kuradi raske, isegi kui tegu on algajaga. Tahad rohkem teada - proovi poksi, tai-poksi, maadlust või MMA-d, saad ettekujutuse kui karm töö on kellestki paljakäsi jagu saada. Unusta karate, taekwondo jms, need annavad vaid pseudoenesekindluse, võitlusega seal palju tegu pole. Samas on need väga head kordinatsiooni ja võhma arendajad :) Mis eriüksusi puutub, siis kõige tähtsam on seal vast taktika ja koostöö arendamine. St oluline on omavaheline kommunikatsioon ja ajud. Järgmiseks juba relvakasutusoskus. Käsivõitlus on vajalik, see arendab füüsist ja iseloomu, aga lahinguid paraku sellega ainuüksi ei võida. Filmides ja youtubes on küll mõnus vaadata.
kert122
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kert122 »

Lupus kirjutas:kert122
mis jutt?!? äkki täpsustad mille poolest meie kaitsevägi siis erineb, ettekujutuse mõttes?!?!

Vaata ma toon näite ! ühe näite! oli kord üks kaitseliitlane kes tahtsi hirmasti misioonile saada(balkanile) . JA saigi õppesse ehk siis tegevteenistus tolleaegses ROK is . Kord peale tööpäeva loeti relvi üle kui selgus ,et üks relv on puudu. JA mees ise ka kadunud. Helistati mehele . Mees kodus ja mehel nii kiire oli kojuminekuga ,et ei jõudnud relva puhastada ja võttis relva koju kaasa :-) Järgmine päev pakkis see mees ajsu . Kaitseväes asjad nii ei käi või vähemalt ei käinud.
ahsoo, no okei!
kle aga ole täitsa, too veel paar näidet, ärme ühe mehepoja tegevusest hakka kogu organisatsiooni veel kuhugi liigitama.
paraadil näeme, raisk
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline