Poola presidendi lennuõnnetus - vandenõuteooriad

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
setu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas setu »

kemikaalide järelotsimine on ülepakutud retoorika. Ei maksa liiga palju hollywoodi kriminaalseepe vaadata. See võib toimuda vaid USAs. Me räägime siiski Venemaast, kus sellised asjad toimuvad ukaasiga. Lisaks selline ukaas peaks olema juba riigi kõrgeimate prokuratuuriametnike autogrammidega. Aga ka seal on väga täpselt kirjas mis kohast täpselt neid proove võetakse ja mis meetodil. Olenemata sellest, kus need (hõbenitraatide derivaadid ja muud võimalikud ühendid) üleüldse võiksid paikneda. Lisaks kooskõlastused ja veelkord rahvusvaheliste tavade kooskõlastused. Jätkem meelde, et idanaabritel on kombeks kasutada erinevate seaduste mugandusi kasvõi aja võitmiseks. See tõendite leidmine on bravo-sierra antud case'is. Hukkunud maeti ka massihauda, mõelge, mida see enda eest räägib.
otsin eestlasi, kes teenisid eskadrilli ülema major Toompuu all (sinised baretid) / (üksus Alfa); Taškendis, operatsioonid-patrullid: Pakistanis, Afganistanis, Vene-Hiina piiril; Vietnami operatsioon USA "guerrillas" vastu (1960ndad - 1970ndad).
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Seda enam, et selgunud on fakt välisministeeriumi protokolliosakonna ülema viibimisest kabiinis.
Kas see oligi see viies hääl kabiinis vahetult enne õnnetust?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
setu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas setu »

Noppeid:
/.../I think it would be better for Poland to invite Disney Corporation to open a division in Eastern Europe because while we all like fairy tales, missile defense was too farfetched as compare to Disneyland.
Mikheil Saakashvili should pay attention to this and the fact that Nato today wants to integrate pan European missile radar with Russia and he allies./.../

"Was There a Deal Behind the Missile Shield Decision?"
nö pildil: Russia's Dmitry Medvedev, Poland's Lech Kaczynski, and America's Barack Obama

Russian authorities are happy, Polish officials feel as if they have been used and abused by the United States, and Republicans are outraged that President Obama has decided to scrap plans to build a missile defense in Eastern Europe.

P.S. edasi: "How Many Polish “Patriots” Does It Take to Screw Up US – Russia Relations?"

As is, there's now talk of providing a greater missile defense capability for Israel.
otsin eestlasi, kes teenisid eskadrilli ülema major Toompuu all (sinised baretid) / (üksus Alfa); Taškendis, operatsioonid-patrullid: Pakistanis, Afganistanis, Vene-Hiina piiril; Vietnami operatsioon USA "guerrillas" vastu (1960ndad - 1970ndad).
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Nujah, kui nüüd kirikut küla keskpaika lohistada, siis venelaste eesmärk ei pruukinud üldse olla lennuki allakukutamine.
Võib-olla tahtsid poolakaid iga hinna eest Smolenskist minema peletada. Viisid maandumisseadmed ära, panid umbkeelse lennujuhi pukki kes numbreid ei tunne ja tekitasid ehk isegi udu juurde kui võimalust oli. Et las poolakad lendavad Minskisse või Vitebskisse ja jäävad üritusele hiljaks ja siis on kõik õnnelikud.
Ja poolakad otsustasid sellele vaatamata maanduda ning purukskukkunud lennuk teeb hetkel mõlemale muret.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

Ma kirjutasin sellest "kõige mõistlikumast teooriast" juba 7.mai postituses. Ja nüüd 16-17. mai jõuate teie mõlemad, kes mulle vastu vaidlesite ja mind naeruvääristada üritades vahutajaks sõimasite samale tulemusele? Huvitav, kas te siis üldse ei lugenudki mida ma kirjutasin?
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

corvus kirjutas:
Kurat Corvus kas Sa oled lollakas või??? Muidu paistad norm jutu ajavat.... (va muidugi see Ülemiste lennuki teema). Mitu korda peab ütlema, et nad MEELEGA PEDEREERISID ja eitasid Kacinskit. Samalajal nunnutasid Tuski. Pedereerimise viimases episoodis lasid nad Venemaal Kacinski lennuki maanduma olukorras kus normaalne mõistus pidanuks LJ-l KEELAMA maandumise sellistes tingimustes, ammugi veel VIP-lennukil. Aga tema ütles hoopis, et tehke mis tahate. Poolakad ("neelasid konksu alla") võtsid riski, hindasid oma võimeid üle, ja ongi katastroof ("skandaal") käes. Ja nüüd venelane eitab oma rolli selles õnnetuses ja vassib kõigega.
Nii, et pedereerimine oli põhjus ja motiiv? Istuv Poola president kaotanuks tooli selle aasta presidendi valmistel nagu milenki..Abso-f-luutselt! Ilma mingi katastroofita...või konksuta. Välispoliitiline kiusamine ei tähenda tapmiskavatsust... Nii suure "töö" puhul eeldaks ikka mingit lihtlabast motiivikest. Muidu oleks meil juba viimased kümme aastat väljakujunenud praktika, et teatavte presidentide ja peaministrite lennukid muudkui "kukuvad".
corvus Postitatud: 17 Mai, 2010 9:03 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Kõige mõistlikum "vandenõu teooria" hetkel...

vanahalb Postitatud: 16 Mai, 2010 23:57 Teema:

--------------------------------------------------------------------------------

Nujah, kui nüüd kirikut küla keskpaika lohistada, siis venelaste eesmärk ei pruukinud üldse olla lennuki allakukutamine.
Võib-olla tahtsid poolakaid iga hinna eest Smolenskist minema peletada. Viisid maandumisseadmed ära, panid umbkeelse lennujuhi pukki kes numbreid ei tunne ja tekitasid ehk isegi udu juurde kui võimalust oli. Et las poolakad lendavad Minskisse või Vitebskisse ja jäävad üritusele hiljaks ja siis on kõik õnnelikud.
Ja poolakad otsustasid sellele vaatamata maanduda ning purukskukkunud lennuk teeb hetkel mõlemale muret.

Nüüd räägite ise juba udutegemisest...? "Jäljed pidavat ju maapinnale jääma...." Mitu päeva kulub, et mu järgmisi postitustes märgitud materjale kasutama hakatakse?....See on klassikaline ametnikiumõtte vili- teiste poolt öeldu mahategemine-naeruvääristamine ja seejärel tiba hiljem ise oma mõtetena välja toomine.

Loe Corvus veel mu postitusi, mina ei ole alustanud rääkimist tahtlikust tapmisest. Kas Sa mitte ise ei alustanud sellest filmist diskussiooni? (ei viitsi praegu üle vaatama hakata...) Mina seejärel lisasin omi arvamusi kuhu otsene tahtlik tapmine sisse ei mahtunud. Igas vastuses minu postitusele naeruvääristasite mu loogikat (mitte ei mõtelnud kaasa, ei lükanud ümber, ei leidnud loogilise olevat, ei mingit dialoogi, ainult naeruvääristamine.... ) ja nüüd "jõuate" siis sellise seisukohani?
Lemet
Liige
Kontakt:

http://www.postimees.ee/?id=264811
Õnnetust uurinud spetsialistid püüdsid taastada TU-154 viimast lendu arvuti abil. Katastroofi põhjuseid uurivasse komisjoni kuuluva Poola siseministri Jerzy Milleri sõnul ei õnnestunud vaatamata pingutustele saada vastust küsimusele, miks lendurid võtsid vastu otsuse maanduda, vahendas Dni.ru.
Samas tuleb välja, et piloodikabiinis oli mitu kõrvalist. Pardalolijate surve piloodile ikkagi? :roll:
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

СМИ: в крушении Ту-154 под Смоленском российские эксперты винят пилотов, польские - диспетчера
Участники расследования катастрофы самолета с польским президентом под Смоленском заявили, что единого мнения о причинах трагедии у них до сих пор нет. Российские эксперты убеждены, что катастрофа Ту-154М произошла из-за неопытности президентского пилота, который, желая угодить чиновникам, согласился на смертельно опасную посадку, а затем, послушав штурмана, допустил роковые ошибки в пилотировании. Польские участники расследования полагают, что комиссия "недооценила" роль смоленского диспетчера, команды которого несколько запоздали, пишет "Коммерсант".
http://newsru.com/russia/20may2010/tu_154.html
Lemet
Liige
Kontakt:

Spekulatsioonid kabiinis viibinute teemal asetavad sinna ka õhuvägede juhataja.

http://www.postimees.ee/?id=265280
paul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paul »

Antagu mulle andeks minu asjatundmatust, aga mida seal niiväga nendest lintidest "dekodeerida" on?
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Peeter, enda arvates ma ei naeruvääristanud. Sa olid kirjutanud hästi pikad jutud ja ma leidsin sealt üht-teist vastu vaidlemiseks. Näiteks väitsid, et venelased valetasid kellaaja suhtes. Mulle tundus, et võib-olla ei valetatud, vaid vale kellaaeg tekkis mingitel muudel põhjustel. Sellest tuli tubli poogen vaidlust :)
Lisaks oli veel mingeid eriarvamusi. Mina ei lähtunud eeldusest, et venelane - järelikult valetab.
sama123
Liige
Kontakt:

veel arvamusi

Postitus Postitas sama123 »

:rip: Tõesti,kas presidendi surm oligi peamine venelaste soov?Vaevalt!Peale presidendi sai ka teised kõrgetel kohtadel olevad poliitikud ellimineeritud.See,et see teema on "oleksoloogia" all pole päris õige kuna venelaste osalus on juba tõestatud.Antud juhtum tuleb panna ühte ritta Politkovskaja mõrva,Jušenko mürgitamise,viimaste tadžiki ja ukraina sündmuste,Litvinenko mürgitamise,"partisan" Kononovo süüdimõistmisega.Õnneks on Google tõlge mis võimaldab ka Poola sõltumatuid uudiseid lugeda.Vene poolelt on liiga palju vassimist mis on ka süüdlase puhul loomulik.Oleks tõesti ainult õnnetus olnud oleksid ka venelased ise tahtnud rahvusvahelist uurimist ja tõe teadasaamist.Näiteks poola luure tunnistas video ellujäänute hukkamisest tõeseks.....
Aga huvitavam on miks n.n. eesti vaba ajakirjandus kardab seda teemat VÄGA!Kirjutatakse pikalt ja laialt Riisalu kohutavast,julmast ja ebainimlkust ahistamisest,kasside&plastikakende tragöödiast,vanast haigest koerast,prügiveost j.n.e.Kas eesti lugeja on idioot?Kui lugeda 1939a.ajalehti oli enam-vähem sama jutt sõbralikust idanaabrist,põllutöödest,joodiku raskest saatusest....ise alles lugesin mälu värskendamiseks.Ka president Obama hiljutine väide,et ameerika ei luba venemaal oma naabreid n.n.mõjusfääri haarata on vale.Kui seda lugesin sain aru,et jutt on täpselt vastupidine nagu ka NATO pidev lubadus balti riike kaitsta.

http://gulag.ipvnews.org/new/article20100425.php
http://obozrevatel.com/news/2010/4/28/364621.htm
http://www.kavkazcenter.com/russ/conten ... 2219.shtml
http://www.prisonplanet.com/regime-chan ... crash.html
http://www.evilconservativeonline.com/2 ... l-rig.html
http://alaskapride.blogspot.com/2010/05 ... ttack.html
http://translate.google.ee/translate?js ... l=pl&tl=et

Ainuke uudisteagentuur kes räägib enam-vähem tõtt on paljukirutud Kavkazcenter.Olles ise venemaal käinud-näinud võiks ka Kavkazcenter-it süüdistada olukorra ilustamises.TEGELIK VENE ELU-OLU ON VEEL HULLEM.
:rip:
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

A.Illarionov tõi ära terve rea küsimusi selle katastroofi kohta, millele senini pole antud ammendavat vastust:
http://aillarionov.livejournal.com/207227.html
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Ma teen ainult korraks oma suu lahti, pole siin tahtnud eriti esineda, kuna igasuguse lennutehnika ja -õnnetuste koha pealt loen parema meelega endast targemate arvamust.
Samas ei ole ma vandenõuteoreetik ja arvan endiselt, et Venemaal käesoleval ajamomendil sellist avalikku poliitilist massimõrva küll vaja ei olnud, aga see on omaette teema.
Lihtsalt eksiteerib kolmas grupp küsimusi kus ma rohkem kodus olen.
Nüüd lugesin selle materjali, niipalju kui seda siin on läbi ja olin õige tükk aega vait, unetu sihuke, vaikisin ja mõtlesin ja mul tekib imelik tunne....
Ja, nimelt, endise võmmina, uurija ning kripo ametnikuna, tekib siin iga lõiguga praktiliselt üks kuni mitu erineva kaaluga küsimust, millele siit kindlasti vastust ei saa.
Arusaadavalt ongi nii ja ainult uurimiskomisjonil on kogu inf.
Aga vanal võmmil lihtsalt nina enam ei kihele vaid lausa sügeleb selle vasatmata küsimuste massiivi peale...
Ma ootan lihtsalt ülisuure huviga, mida lõpuks kõrgeauline komisjon võtab vaevaks meile teatada elik tilgutada.
Ja midagi ei ole teha:nina tunneb, et need kaks slaavi valitsust panevad seljad kokku ja see katastroofiaruanne tekitab lõpuks sama palju küsimusi kui enne.
Ja teada sisuliselt sealt midagi ei saa, tuleb poliitkorrektne sile tekst.
Aga senikaua ma ootan ja ei tule turgu oma küsimustega.
Puhka rahus Poola president ja tema meeskond...
Ja olgu Jumal meile kõigile armuline, kui...
Sest siis ei ole see enam tõepoolest see maailm, mida me tunnme.
sama123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sama123 »

krijgsvolk:

Õige jutt,asi jääb nagu oli!Aga??Tuleb mõelda tulevikule,antud õnnetus ei ole eraldiseisev fakt vaid täiendab eelmisi asju.Kas venemaa juhtidel on katus lennanud?Ei ole!
Kõik lääneriigid ajavad sellist poliitikat mis on neile kasulik,venemaa aga ei aja.Mis kasu on venemaale Lõuna-Osseetiast,Transnistriast,mis kasu saadi talvel ühepoolselt Ukraina-l gaasi kinnikeeramisest (kasu -2miljardit taala),mis kasu on putini lollidest väljaütlemistest (motšit sortire;munasidpidi ülespuua j.n.e.),mis kasu on olla enamuse naabritega tülis,kui NATO soovib häid suhteid luua siis oma sõjalises doktriinis lugeda NATO-t peamiseks ohu allikaks,Nord-Stream gaasitrass-milline kasu?Kui sellest saad aru saad aru ka mis tuleb tulevikus ja mida võib oodata.Nagu targad on väitnud on ajalugu spiraali kujuline,järgmine keerd kordab vana aga kindlasti tuleb ka midagi uut.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist