Nali
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Sõbralik naaberrahvas on alati tehnikat uputada osanud

http://www.youtube.com/watch?v=Z65_jxq6IvQ
http://www.youtube.com/watch?v=SfDSekHMKLA
ja midagi meie oma avarustest ka http://www.youtube.com/watch?v=ueDDjYsIqhI
Alati võib ju hullemaks minna....
See on küll hea! Ideaalne näide sellest, kuidas ka võimas tehnika ei korva puudujääke kahe kõrva vahelises "tihendis". Oleks T150K seda õnnetut maasturit teisest otsast sikutanud, oleks kogu situatsioon arvatavasti lahenenud loetud sekunditega ja ilma DT 75 abita, järve kalda kohutavast ärasonkimisest rääkimata.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Majanduspolitsei otsustas vanaisa auditile kutsuda.
Neid ei üllatanud kui Ta ilmus kohale oma advokaadiga.
"Te elate luksuslikku elu, kuigi Teil pole mingit tööd. Te väidate, et teenite selle kihlvedude pealt. Me otsustasime, et ei usu teid."
"Ma võin seda tõestada." ütles vanaisa. "Kuidas oleks demonstratsiooniga?"
"Noh, võib kah" ütles ülekuulaja.
"Vean sinuga tuhande euro peale kihla, et võin oma silma hammustada."
Ülekuulaja mõtleb natuke, lõpuks:"Saagu nii."
Vanaisa võtab klaassilma ära ja hammustab seda. Ülekuulajal karp lahti. Vanaisa ütleb: "Vean sinuga kahe tuhande euro peale kihla, et saan oma teist silma hammustada."
Ülekuulaja näeb selgelt, et vanaisal teine silm on korras, nii et ta võtab kihlveo vastu.
Vanaisa eemaldab proteesid ja hammustab oma töötavat silma.
Ülekuulaja saab aru, et ta on praeguseks juba kolm tonni £ kaotanud.
"Double or nothing?" Vean sinuga kuue tonni peale kihla, et saan sinu laualt prügikasti kusta, ilma et tilkagi maha läheks."
Ülekuulaja, kaks korda juba tünga saanud, vaatab ettevaatlikult vahemaad laua ja prügikasti vahel. Lõpuks, otsustanud et see ei ole võimalik, võtab ta kihlveo vastu.
Vanaisa seisab laua peale, tõmbab püksiluku lahti ja ei lase välja, kuigi üritab hirmsasti. Põhimõtteliselt ta urineeris ülekuulaja laua täis.
Ülekuulaja kargab rõõmust lakke, saades aru et tegi tasa kõik oma võlad ja sai veel kasumit pealekauba. Kuid vanaisa advokaat ohkab raskelt. "Sinuga kõik korras?" küsib ülekuulaja.
"Ei, ei ole," ütleb advokaat. "Täna hommikul, kui vanaisa mulle helistas, et tal on audit, vedas ta minuga 25 tonni £ peale kihla et ta suudab kuseda teie laua täis ja et te olete selle üle rõõmus."
Neid ei üllatanud kui Ta ilmus kohale oma advokaadiga.
"Te elate luksuslikku elu, kuigi Teil pole mingit tööd. Te väidate, et teenite selle kihlvedude pealt. Me otsustasime, et ei usu teid."
"Ma võin seda tõestada." ütles vanaisa. "Kuidas oleks demonstratsiooniga?"
"Noh, võib kah" ütles ülekuulaja.
"Vean sinuga tuhande euro peale kihla, et võin oma silma hammustada."
Ülekuulaja mõtleb natuke, lõpuks:"Saagu nii."
Vanaisa võtab klaassilma ära ja hammustab seda. Ülekuulajal karp lahti. Vanaisa ütleb: "Vean sinuga kahe tuhande euro peale kihla, et saan oma teist silma hammustada."
Ülekuulaja näeb selgelt, et vanaisal teine silm on korras, nii et ta võtab kihlveo vastu.
Vanaisa eemaldab proteesid ja hammustab oma töötavat silma.
Ülekuulaja saab aru, et ta on praeguseks juba kolm tonni £ kaotanud.
"Double or nothing?" Vean sinuga kuue tonni peale kihla, et saan sinu laualt prügikasti kusta, ilma et tilkagi maha läheks."
Ülekuulaja, kaks korda juba tünga saanud, vaatab ettevaatlikult vahemaad laua ja prügikasti vahel. Lõpuks, otsustanud et see ei ole võimalik, võtab ta kihlveo vastu.
Vanaisa seisab laua peale, tõmbab püksiluku lahti ja ei lase välja, kuigi üritab hirmsasti. Põhimõtteliselt ta urineeris ülekuulaja laua täis.
Ülekuulaja kargab rõõmust lakke, saades aru et tegi tasa kõik oma võlad ja sai veel kasumit pealekauba. Kuid vanaisa advokaat ohkab raskelt. "Sinuga kõik korras?" küsib ülekuulaja.
"Ei, ei ole," ütleb advokaat. "Täna hommikul, kui vanaisa mulle helistas, et tal on audit, vedas ta minuga 25 tonni £ peale kihla et ta suudab kuseda teie laua täis ja et te olete selle üle rõõmus."
Eestlane omal maal
Takso.
Reisija küünitas ettepoole ja koputas taksojuhile õlale. Taksojuht pistis karjuma, sõitis peaegu bussile sisse, pani kurvist välja ja jäi napilt enne suurt betoonmaja seisma.
Mõni hetk oli vaikust, siis ütles juht, ikka värisedes:"Vabandust, aga sa ehmatasid mul pasa lahti praegu."
Reisija vabandas ja ütles, et ta ei teadnud et üksainumas puudutus teda niimoodi hirmutada võis.
Taksojuht:"Ei ei, see on täiesti minu süü. Täna on minu esimene päev taksojuhina, ma olen viimased 25 aastat surnuauto juht olnud."
Reisija küünitas ettepoole ja koputas taksojuhile õlale. Taksojuht pistis karjuma, sõitis peaegu bussile sisse, pani kurvist välja ja jäi napilt enne suurt betoonmaja seisma.
Mõni hetk oli vaikust, siis ütles juht, ikka värisedes:"Vabandust, aga sa ehmatasid mul pasa lahti praegu."
Reisija vabandas ja ütles, et ta ei teadnud et üksainumas puudutus teda niimoodi hirmutada võis.
Taksojuht:"Ei ei, see on täiesti minu süü. Täna on minu esimene päev taksojuhina, ma olen viimased 25 aastat surnuauto juht olnud."
Eestlane omal maal
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Vaadake alates kuuendast minutist, krt. ma pidin püksi laskma, siit on ilusti näha, miks punaarmee ikkagi võitmatu oli, kes veel sellise vägitükiga hakkama oleks saanud.
http://www.youtube.com/user/VelikayaRus ... Lg8NzlYVxI

http://www.youtube.com/user/VelikayaRus ... Lg8NzlYVxI
sitt päev, kellele kurdad
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline