Luciano luulud
ära häbene suvalisi jutte tõmmata erinevate pruunidega ja erinevate laiustega tüve peale. looduses ei ole korrapära ega sirgjooni. mõtle ka mis puuliiki üritad järgi teha. googelda ja vaata misssugune puukoor välja näeb mida tahad teha. puuliikide koored on erinevate värvide ja struktuuridega. aga juttide tõmbamine sellel puul ülevalt alla suunas, isegi omavahel kattuda lubades, peaks midagi ikka saama. hoian pöialt!
Tänud kommimast, eks ma hakkan kuidagi katsetama seda koort. Võibolla tõesti õlivärvidega. Jubedalt tahks selle puu juba lehte ajada. Õues kõik haljendab ju!
Muruks tuleb "static grass" - selle aplikeerimine tahab veel harjutamist - esimene kord tuli selline lamandunud muru. Nüüd üritan aru saada kuidas aplikaatorit valmistada. Minu tempo juures läheb muru külvamiseks ehk alles järgmisel aastal
Muruks tuleb "static grass" - selle aplikeerimine tahab veel harjutamist - esimene kord tuli selline lamandunud muru. Nüüd üritan aru saada kuidas aplikaatorit valmistada. Minu tempo juures läheb muru külvamiseks ehk alles järgmisel aastal

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Hmm, tundub huvitav! Mis härra arvab, kas saaks ka "päris murust" teha heina/rohtu? Igatahes, küsin sellepärast, et ise hetkel meisterdan jõge ja selle kallast, midagi sinna 41-43. a. Venemaa kanti, Donets, Don, Volga või ma ise ka ei oska hetkel öelda mis jõega hetkel tegemist, igatahes kui valmis peaks saama siis panen kindalsti ka siia foorumisse üless! Hetkel asi alles "lapse pükstes"! Kasutan teid kui iidolina, kui tohib
. 

-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
päris muru on paraku ikka mõõtkavast väljas, isegi kui seda meeletult peenestada ja lisaks kaotab ilmselt aja jooksul oma värvi ja hakkab pudenema. Sünteeilised aseained on parim lahendus. Soovitan Tartu mnt lauamängude poodi kiigata, seal olid muru pakid lõpumüügis mõniaeg tagasi. Ja ühest pakist jätkub ilmselt umbes 10 dio jaoks.The*Siim kirjutas: ... kas saaks ka "päris murust" teha heina/rohtu? Igatahes, küsin sellepärast, et ise hetkel meisterdan jõge ja selle kallast, midagi sinna 41-43. a.
Veeel olen näinud mingit rohelist pakkenööri millel udupeened kiud ja kui neid hakkida saab murle sarnast materjali.
Ja ärgem teietagem - palatikaaslased on tavaliselt ikka sina peal

Pane oma töö pildid kohe üles, töö käiku on alati huvitav jälgida ja foorumlaste nõuannetest on alati palju abi juba töö käigus. Tihti on asju mida ise ei märka aga foorumlaste teravad silmad ja kriitika toovad esile.
Kuidas plaanid vette teha?
Ise kaalun siis juba pikemat aega, et millist vee materjali netist tellida. Tahan oma maketile ka ühte kohta natuke vett tekitada.
messasja - raputad alt üles muru ja siis lased rippudes kuivadaautoblinda 96 kirjutas: gravitatsiooni abi

Selgita oma meetodit täpsemalt ja: "Üks pilt võib öelda rohkem kui mõni teine!"
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
No kas ma nüüd julgen panna... Aga eks ma üritan siis!
Vett plaanin teha nii: Talvel PVA(sooda/tuhksuhkur vms peale) suvel läbipaistev silikoon. Ehk vajaksid õpetust? Igatahes siin see on:
DIY:Kuidas teha vett!
Vett plaanin teha nii: Talvel PVA(sooda/tuhksuhkur vms peale) suvel läbipaistev silikoon. Ehk vajaksid õpetust? Igatahes siin see on:
DIY:Kuidas teha vett!
Mul on nii väike veesilm, et vajan mingit isevalguvat ainet, silikoon ilmselt seda ei tee. Täna leidsin isegi ühe uue, vähemalt minu arvates uue, toote silikoonide riiulist - mingi megakallis Momendi oma mille kirjelduses oli: kristall selge. See peaks veeks hästi sobima, aga valguvuse häda jääb.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline