Artur Sirk

Üksused, relvad, tehnika. Autasud ja vormid. Kõik teemasse puutuv.
Vasta
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

metssiga kirjutas:
Borja kirjutas:Juba mõnda aega panen tähele kahte asja. Esiteks, me hakkame oma poliitilistes vaadetes polariseeruma - ja seda isegi siin militaarfoorumis... Aga võib-olla see ongi loomulik - vaba maa ju?

Aga teine asi veel huvitavam - vaatan, meil on tõsiselt tekkimas uus nn "kroonuajaloolaste" kiht... Ja tigedad teised ka kui herilased - ära sa sõna teisiti ütle või poliitiliselt kahtlast teemat arenda - kohe saad nagu nurka s...nud kass :? :lol: :lol:
No minu paarisõnaline postitus oli puhtalt subjektiivne arvamus ja sellisena, nagu paraku sageli kipub olema, mitte just objektiivse sõnavaraga. Aga näha kusagil "kroonuajaloolasi" ... no see on nii huvitav ja omaette teema, et tahaks lähemalt sellest lugeda.
Jawohl, metsanotsu ise oma üherealise sõimuga A.SIRK´i aadressil "kroonuajaloolaseks" veel ei kvalifitseeru - ikka kõvasti rohkem peab punnitama :lol:
Aga kui notsu nii hirmsasti "kroonuajaloolasi" näha tahab, tuuseldagu ise siin foorumi teemades veits ringi, vaadaku kes mida (ja kui sõnaohtralt) kirjutab ning küll siis notsu ka nood "kroonuajaloolased" ülesse leiab :mrgreen:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Ära lahmi, mees.
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

Borja kirjutas:Jawohl, metsanotsu ise oma üherealise sõimuga A.SIRK´i aadressil "kroonuajaloolaseks" veel ei kvalifitseeru - ikka kõvasti rohkem peab punnitama :lol:
Eks ma punnita, tänan soovitamast. Kuid, kui foorumi reegliks on aliaste kasutamine, siis respekteerin ma küll arvamuseavaldajate isiku kallale minemist (kuigi seegi pole hea toon), kuid mitte aliaste väänamist ehk siis nii - Tiit Noormets võib sinu arvates olla kas värdjas, loll, pätt või raisk, kõik see on ju vaieldav. Aga metssiga on metssiga ja selleks jääb!
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline