Poola presidendi lennuõnnetus - vandenõuteooriad

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
sama123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sama123 »

Miks siis kavkazcenterit nii kiruda?Enamus vene opositsioonilisi saite annab ka sama infot.
http://www.kavkazcenter.com/russ/conten ... 2922.shtml
http://rusinfo.org/news/strannaja_smert ... -04-10-881
Kui kavkazcenter ei meeldi võib ju lugeda "Rus Infot".Vaadates eesti lugejate arvamusi lingil:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... &s=1&no=60
78-st kommentaarist toetab n.n.ametlikku versiooni 5-7 inimest alla 10%,eks mujal ole sama näitaja.Venekeelsetel saitidel on ka palju Corvus-e suguseid kommijaid,aga seal neile makstakse raske ja tüütu töö eest.
Ametlike teabekanalite töö on elanikke informeerida,õpetada,valesid vaateid mahateha,rahvast konsolideerida,teha selgeks õige hoiak j.n.e.Kõige vähem huvitutakse tõese info levitamisest (propaganda põhitõde).
Kes vastutab lennuki eest?Kas üksinda lennuki kapten?Vene ja eesti ametlikest uudistest on näha,et lennudišpetser nagu poleks mitte keegi!Peale sellist katastroofi pensionile ja enam mitte ei anna näole!Kui kõik muud ebatäpsused ja kahtlused nullida siis üksinda sellest piisaks,et süüdistuskokkuvõte kohtule esitada.
Natuke nalja ka aga muul militaarteemal:http://rusinfo.org/news/2009-05-06-63
Vene elu on nagu rahvalaul "Parunid ja Vonnid" (lindid jälle mähiti ümber oma M.....muuseas talutaat see laulu lõi....)
Corvus võiks aga eelnevast viitest toodud lintide ja laulusalmi omavahelist sidet kommenteerida,kas jälle russofoobija?
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Fakt on see, et kogu see lennukatastroofi lugu on juba äravahetamiseni sarnane "Estonia"katastroofiga. Samasugune hämamine, vassimine ja tunnistajate ning asitõendite kadumine. :wall: Kas tõesti juhus, et ühe õnnetusega hukkus suur osa selle riigi juhtidest mis on ammu pinnuks silmas nii Kremlile kui ka EU tegelinskitele? Natuke liiga ilus, et tõsi olla!
ISETEGI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ISETEGI »

http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM

Vaadake kindlasti lõpuni

Seda videot vaadates, tundub, et asi puhas küll ei ole.

Kahtlaselt palju inimesi seal ringi askeldamas
Filmi autor ehmub keset filmi millegi peal ja tõmbub eemale filmima
Paugud tunduvad kahtlaselt laskmise moodi olevat.
jne
jne
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

ISETEGI, see mis sa üles panid on "skandaalse" video töödeldud variant. Venekeelsed fraasid on kustutatud või segaseks muudetud ja lisatud vale tõlge. Näit 1.37 ( davaite na..ui otsjuda) on tõlgitud "anna relv" jne, jne.
Otsi võimalusel originaalversioon, mida vandenõuteoreetikud pole modinud ja minumeelesest seal midagi kahtlast ei ole.
http://smolensk.ws/blog/168.html on ka selle video töötlemisest pikalt räägitud.
sama 123 ja Peeter, just sellepärast teile vastu vaieldaksegi. Ilgelt palju paska ujub tõe pähe ringi. Mida tähendab - välja on ujunud info, et Jak 40 kõrgusmõõtja näitas valesti. Kust ujus välja, kas poe tagant või on selle kohta ka viiteid?
sama123, need kommentaarid artikli all ei tähenda, et alla 10 % usub ametlikku versiooni. Sama hästi võib see tähendada, et mingi huvigrupp kirjutas kommentaariumi täis.
sama123
Liige
Kontakt:

See on õige,et palju segadust on.Estonia hukk on lahendatud aga ka ??? on jäänud.
Kommentaarid sarnase mitteuskujate %- ga on ka poolas ja isegi venemaal.Tekib kahtlus kas kõikjal on mingi hullumeelne huvigrupp kes kirjutab kommentaariumid täis?Paljudes kohtades saab ühelt IP aadressilt teha ühe kommentaari.Vaevalt keegi viitsib,lihtsalt gallup on selline.
Rahvas on aru saanud,et ametliku meedia ülesannetesse kuulub kõik muu aga mitte tõe teadustamine. :wall:
Venemaa praegune ametlik meedia on eriti kallutatud nägemusega.Võtame või putja kuulsa väite gruusia sõja kohta,et Tsinfalis hukkus 2000 "rahulikku magavat inimest".Samas aga linnas polnud koos võitlejatega ka sellist inimeste hulka.Lennuõnnetuses on samuti algusest peale ümberlükatud väiteid:pilootide puudulik venekeele oskus;4 ringi enne maandumist;algsed väited,et pardasalvestise "mustad kastid" on korras;samas,et salvestusi tuleb "dešifreerida";saladuslik kastide arvu suurenemine (nagu keegi ei teaks mitu pardasalvestise registraatorit oleks) j.n.e.Vaadates discoveri saadet "sekundid hukuni" näidatakse normaalset uurimisprotseduuri kus lennudišpetseril on kandev osa.Siin aga dišpetser on "pensionil"?Corvuse versiooni järgi olid piloodid süüdi,OK,eeldame,et ka nii oli aga dispetseri osa valeteadetes ja vaikimistes,kuhu see mahutada?Mind ei huvitagi teadasaada täpne "õnnetuse" põhjus kui just uurida meedia kajastusi antud asja kohta.Suhtlesin mais "Pealtnägija" võttegrupiga ja pakkusin neile saade teha.Nendepoolne vastus oli,et kas mul on 100% vettpidavat materjali?Kui oleks siis siis siin ei kirjutaks vaid oleks sama juhtunud mis Menderei-ga peale video avaldamist?Pealtnägija viimane vastus oli "läbi lillede",et seda teemat pole sobilik ega lubatud kajastada.Arusaadav,eks kõigile ole töö ja elu kallis. :D
Just selline uuriva meedia käitumine pakub huvi.Tekib lihtne ja elementaarne küsimus MIKS?Kui oleks asi puhas oleks käitumine teistsugune.Valitsuste ja luureorganite tasemel on vist ammu asi enam-vähem selge aga see info ei kuulu avaldamisele.Tuleb mängu propaganda fenomeen:avaldatakse seda mida vaja ja niipalju kui vaja,et saada nõutav resultaat.Vaadates foorumite kommentaare on see küll selge,et tulemus on saavutamatta,hullemgi veel:rahvas lihtsalt ei usu ametlikku meediat. :mrgreen:
Viimased uudised,nagu võiski arvata:vene sõdur/eriüksuslane on oma loomult märodör.
http://www.kavkazcenter.com/russ/conten ... 2945.shtml
http://www.fakt.pl/Okradziono-ofiare-ka ... 809,1.html
Gruusia sõjas ka võeti grusiinide vetsupotid "soomuseks".Kuna vallutatatud linnas polnud vett siis kas potid viidi koos "väärtusliku"sisuga?Teema arutlusteks.

:write:
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Ja te sõimate siin vandenõuteoreetikuidhttp://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... 1&l=fplead
See Venemaa on ise paras vandenõu!
sama123
Liige
Kontakt:

Tuli välja,et "musta kasti" lindistuselt on ~30sek. juttu kadunud."Voennaja razvedka":http://vrazvedka.ru/forum/
andmetel on teada mis jutt oli:dišpetser pilootidele:
"Nahhuija dohhuija ahhuiarili, othuijarte püstro nahhui!"
Pilootide poolt 23sek.vaikust,siis plahvatuse müra ja side lõpp.Olen täielikult Corvuse väitega päri:PILOODID EI OSANUD VENE KEELT. Lihtsalt selliselt arvatakse õnnetusest sealpool peipsit,ainult kommentaar minupoolne.
Viimati muutis sama123, 06 Juun, 2010 16:22, muudetud 1 kord kokku.
sama123
Liige
Kontakt:

Poola&vene uurimiskomisjon kuulub küll Benni Hill & mr.Bean naljade hulka!Sellist segadust ja lausvalesid on harva koos kohatud. :mrgreen:
Poola rahva tragöödiast on tehtud ehtne komejant:
http://www.mk.ru/politics/russia/articl ... olshi.html
Nagu ikka on OMON-lased puhtad poisid.Alles hiljuti olid artilklid kuidas moskva OMON prostituute maksustab ja ülemuste majadeehitustel orje valvab.Tekib küsimus kas omanik jõudis veel kaardi koodid öelda enne kui
hukati? (filmilint laskudega mille poola luure tõeseks tunnistas)
Siin link kuidas igasugustele n.n.tegelinskitele poola ohvitseriautasusid jagatakse.SUUR VENE - POOLA LEPPIMINE.
http://sergey-verevkin.livejournal.com/2010/05/09/ :mrgreen:
Estonia hukul,oli ka palju segadust ja ??-e aga midagi analoogset küll välja ei tulnud.Nii,et paralleele on kohatu kahe asja vahele tõmmata. :twisted:
Naljade kohalt niipalju,et minu arusaamist mööda NEED ON SOBIMATUD.Vene foorumitest tõin viimase nalja just sellepärast,et näidata vene inimese leidlikust ja leksikat. :evil:
sama123
Liige
Kontakt:

Antud juhul on aga kõige enam kasu lõiganud...nii paradoksaalne, kui see ka pole, poolakad ise. 123sama järgi võime siis ka väita, et korraldasid selle poliitmõrva poolakad ise?

Väide on ühtpidi huvitav ja ka mingi tõetera on sees.Väidetavalt Tusk arutas putjaga,midagi võidi ka kokkuleppida.....loomulikult tõestus täielikult puudub.
Teisalt,millist otsest kasu poolakad on lõiganud?Mida näiteks putja sai kui laskis oma sünnipäevaks Politkovska tappa;mida saadi Jušenko mürgitamisest;Londonis polooniumiga tapmisest;mis kasu oli uusaastal ukrainale gaasi kinnikeeramisest (otsene kasu -2miljardit $);mida saavutati lõuna ossetia annekteerimisega (otsene kasu üle -2miljardi $);mida saavutati Kadõrovi palgamõrvade lubamisega euroopas,mida saavutatkse kõigi naabritega tülis olemisest j.n.e. Täiendada võiks veel hulgi ja ka otseviited võiks tuua.Tekibgi lihtne ja loogiline küsimus mis kasu sai venemaa nendest tegudest?Arvan,et LKA mehed ka juurdlevad selle üle,mis saadi kasu?Loogiliselt ju kasu puudub aga venemaad ei saagi loogiliselt võtta,tuleb võtta venemaana.Enamus kes hr.Putinit on solvanud ja eriti naeruvääristanud on saanud oma karistuse,venemaal ka kommentaaride eest.Nagu ma olen eelnevalt väitnud on venemaa ainus riik kes teeb endale kahjulikke otsuseid enda tundmatust loogikast lähtuvalt.Sellise riigi ühtegi sammu ei saa ennustada ette tavamõistusest/loogikast lähtuvalt.Just see ongi venemaa tugevus!
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

sama123, kommentaaridega on niimoodi, et kõigepealt on artikkel. Kui artikkel on piisavalt intrigeeriv, siis tekib koheselt hulk mõttekaaslasi, kes kirjutavad vastavad kommentaarid aĺa "ma ütlesin kohe, et venelased valetavad". Või vastupidi. Analoogia põhjal peaks Evka ehk Evelin Ilves vähemalt Haagi tribunali ees olema, sest ükskõik mis ta teeb, on kommentaarid negatiivsed. See ei tähenda kohe, et kommentaarid on läbilõige eesti rahvast.
Delfi sugune portaal edastabki provokatiivseid uudiseid ja ma imestaks kui kommentaarid oleks nagu akadeemiline väitlus. Kui corvus kirjutas, et kavkazcenter pole tema jaoks mingi autoriteet, siin ma lisaks, et delfi kommentaaridest ma mingeid järeldusi ei teeks. Sina jälle võid väita, et smolensk.ws on lausvale.

Dispetseri kadumisest - täiesti tõenäoline, et venelased peitsid dispetseri tema enda huvides ära. Ei ole meeldiv kui pärast sellist õnnetust iga ajakirjanik või vandenõuteoreetik helistaks ja uuriks, et ikka mis ja kuidas. Meenub ka 2002 aastal Šveitsi dispetseri süü tõttu puruks kukkunud vene reisilennuk. Selle lennujuhi tappis üks hukkunute sugulane ära. Seega, et dispetser igale huvilisele kättesaadav ei ole on venelaste poolt kui mitte ainuõige siis vähemalt mõistlik käitumine.

Ma ei usu, et "Pealtnägijal " on üldse sidemeid ja ressurssi terve teema lahtiseletamiseks. Aga "Sind otsides" (või mis selle saate nimi on) võiks küll uurida, kas Menderei nimelist isikut olemaski on/oli. Ma olen lugenud (mitte küll Kavkazcentrist), et jutu Mendereist ja tema tapmisest laskis lahti keegi igavlev blogipidaja.
Videoid on mitmes versioonis. Algselt olid selgelt arusaadavad venekeelsed fraasid, millest võis aru saada, et uudishimulikke aetakse laiali. Pärast kuu aega laaderdamist on see võinud ISETEGI poolt pakutud kuju, Kui keegi poola luurest selle viimase tõeseks tunnistab siis on ta kas loll või valetab.

Vandenõuteooria koha pealt - muidugi võis FSB ise selle video üles võtta ja netti lekitada. Siis originaali ära korjata ja asemele panna võltsingu, millest pimegi aru saab. Minusugused hakkavad kohe räuskama, et krdi vandenõuteoreetikud on videot võltsinud, ja näevad tonte ja mingit vandenõud ei ole. Ja sellist väidet FSB-le vaja ongi.
Võimalik.
sama123
Liige
Kontakt:

1)Loomulikult kommentaarid ei näita sellist taset kui üldrahvalik referendum.Evka vist ei ole ka eriti populaarne samuti nagu venelaste ametlik seisukoht.Aga need on eri asjad ja võrrelda raske.Tegelikult kommentaarid näitavad mingi grupi arvamust ja kommentaaride kirjutajad tahtmatult suunavad enamuse lugejate arvamuse ka kindlasse suunda (psühholoogiline tõde).Miks üldse muidu propagandat tehakse?
2)Dišpetser on ametlkult pensionil ja lisaks veel ka kadunud.Ka poola poole uurijad ei saa temaga vestelda (keegi uurijatest väidab,et algul sai rääkida).Šveitsi lennudispetšeri mõrva taga oli venelane kelle pere hukkus tema süül.Loomulikult see oli inimlik dragöödia ja kellele õigust anda ei tea.Paari aasta taguses juhtumis vene propaganda kasutas ka seda juhust eriti rõvedalt:inimesest tehti üldrahvalik kangelane,taheti isegi autasustada,našistid käisid ta ümber nagu kassid ümber palava pudru.Inimene aga tahtis olla oma murega üksi ja ja soovis mitte mingit tähelepanu,sellest jooksis ka dokumentaal vene kanalil.Nii olid lood.
3) Seda ma ei tea on või ei ole resursse.Kaugete maade lugusid kannatas ja kannatab küll teha.Ju siis on mingi muu põhjus nagu alati väidetakse a.la.rahva täielik huvi puudumine näiteks.Loogiline.Menderei lugu on tõeline müsteerium.Miks ta lääne meediale ei tahtnud lugu müüa,raha oleks tulnud piisavalt?Venelased väidavad ,et oli hoopis keegi kohalik autoremondi luksepp kes kuulsust ja eriti raha kohe üldse ei taha.Miks see tolvan siis üldse video üles riputas?Mehe jutu järgi paistis,et ta polnud arvutit ja internetti üldse näinud.
4) Kõik võib olla.Ka see on võimalik,et venelased end meelega peedistavad ja näitavad süüdlastena olgugi,et on puhtad poisid.Kontrollivad euroopa reaktsiooni ja hoiavad trumpe lõpuni käes?Isegi selline käitumine on venemaale tüüpiline.Miks aga õnnetuse paik üles künti ja pinnas eemaldati,puud langetati?Jälle müsteerium mida loogiliselt põhjendada raske.
Uurimine kipub kahjuks komöödiaks kiskuma,häbitunne puudub.Kas pan Pševosnik käis tõesti teisest ilmast raha järel?OMON-i võitlejad on alati puhtad poisid,häbi,häbi kangelasi ja poola ordenite kavalere süüdistada.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

See Jaki kõrgusmõõtja jutt on samast suunast pärit kust tulid ka vihjed erineva kellaaja kohta- poolakatelt, aga esmalt lugesin seda konkreetset kellaaega suht kohe Smolelenski linna foorumist,rahvas rääkis sellest kohe.

Vastuoksa 123-le olen lugenud,et piloot oskas Vene keelt täiesti korralikult. Olen lugenud, et nad läbisid 154 õppe Samaaras tehases ja toimus see vene keeles, ja esmaseks osaks sellest koolitusest oli ka vene keele õppimine.

Vanahalb, see, et LJ ära peidetakse on loogiliselt täiesti arukas venelaste käitumine (ükskõik mis huvid neil ka poleks). Küll aga on ausa mängu korral väga nõutuks tegev kui poolakad on sunnitud kõva häälega kuulutama, et ka nende uurijad ei saa LJ-ga kontakti. Ja ükskõik millistel asjaoludel diil Vene-Poola vahel sõlmiti, siis peaks vähemalt poolakate ametlik pool vähemalt vait olema ja "kiipsmailing" väitma, et kõik on OK. Praegu räägitakse Poolas ju erinevate ametnike poolt juba avalikult kuidas venkude ametnikkond neid "lõdvalt üle laseb".

Mulle tundub üllatav ka, et lendurid ise suht vähe sõna võtavad. Ei ole naljalt kohanud analüüsi (va venkud) kus piloodid arutleksid küsimuse üle miks lennuk ikkagi nii madalale sattus. Ok, oli udu, aga tehnikas tõrkeid polnud, pilootide tegevuses nagu kah suurt mitte (meeskond tuli maanduma olles samal ajal valmis seda katkestama ja osutusid ootamatult nende endi jaoks oluliselt madalamal olema- ka kokpiti vestlused tõendavad, et mitte lennuk ei läinud "käest" ja hakkas kõrgust kaotama, vaid hoopis tõusev maapind tuli ootamatult kõhu alla). Mitte keegi ei julge vihjatagi, et see oli LJ-i või meteoteenistuse viga.

PS võtan omaks, et minu eelmine postitus võis olla corvuse suhtes provotseeriv, aga ma tõesti ei lootnud sellist vastust nii kiiresti siin näha. Sest see oli just see, mida ma lugeda saada ma ei uskunud. Kuigi jutt käis sellest, et minu "kuskilt pasast" loetud üks ametliku versiooniga mitte kokku klappiv infokild on juba tõestamist leidnud ja ma olen järgmisi väga vasturääkivaid infokilde leidnud mis ametliku versiooniga kuidagi sobida ei taha, tuli vastuseks süüdistus demagoogias ja udujutus alates Ansipist naistesaunas lõpetades Napoleoniga Mehhikos. Kusjuures ma ei räägi kuskil mida või keda mina usun vaid lihtsalt milliseid erinevaid kilde ma olen leidnud.

Corvuse tsitaat:Teiseks, keegi ei keela polemiseerida, kuid kui asi ehitatakse ülesse"venelased kogu aeg valetavad, järelikult kõik mida nad väidavad on vale, sest see on vale", siis.... No kulla mees, mulle meenub, et Napoleoni koodeks kehtib vast ainult veel Mehhikos. Üritaks siingi ikka väita argumenteeritult, millised on need konkreetselt valed antud kontekstis, mida venelased esitavad. Aga ennem tuleks veenduda, et see "vale info", antud katastroofi puhul, ei ole näiteks meiegi meediasse või sinuni jõudnud vale interpretetasiooni kaudu.
Ja veel. Palun kulla mehed, kui teile tõesti meeldib kavkazcenter, siis minupärast lugege ja polemiseerige sealt loetud "adekvaatse" info üle kuskil mujal. Ausalt! Muidu ma hakkan vahendama elvisisstillalive.com või allahwilltakeovereurope.com uudiseid... tsitaadi lõpp.

Üks minu poolt esitatud "ebausaldusväärne elik valetatud fakt" juba osutus tõeseks ja seda samal ajal kui sinu poolt "õilistatud" ausate vene ametnike alama astme punt jääb vahele samas intsidendis hukkunud poolakate krediitkaartidega..... Usu sa jah vanja juttu.....Venelased väitsid, et hukkunud olid nii ribadeks, et tuli kasutada DNA-uuringut aga pangakaardid olid terved?...

See jutt siin ei vii mitte kuskile tegelikult. Me "vaatame" ühtesid ja samu asju aga osad meist näevad seda nii, ja osad näevad teisiti. Ühed õigustavad venelast kuis suudavad (st ülejäänud kõik demagoogiliselt valetavad) ja teised jälle räägivad suisa massihukkamisest maa peal....
sama123
Liige
Kontakt:

Peeter:üks õige jutt!Vene keele mitteoskamine on pandud naljana vene foorumi "killule"lisaks sest seda vaevalt dišpetser küll tegelikult ütles,kui aga ütles siis ropendamist tõesti "annab" tõlkida.
http://www.kavkazcenter.com/russ/conten ... 2965.shtml
Krediitkaardi lugu on väga intrigeeriv.Kavkazcentri selles artiklis on väga täpselt äratoodud vene poole väidete nõrkus.Kui oleksid raha vargust tunnistanud tulnuks ka mõrvasid tunnistada?Huvitav kes siis raha kaardilt võttis?Kas kadunukusel oli seda teises ilmas vaja?
See viimane jutt "ühtede ja samade asjade vaatamisest" on ka tõsi.Erinevad uudisteagentuurid samuti teevad ühest faktist erinevaid järeldusi.Kui mitmeid järeldusi koos vaadata alles siis saab mingi ühtse pildi.Tundub,et Kavkazcentri nägemus asjadest hakkab rahva ja ka poola valitsuse silmis oma eesmärki saavutama.Seda ongi ju vaja!!!!!!
Peeter
Liige
Kontakt:

Kuule corvus, tõmba tiba kangi. Sinu postitused ju ei vastagi kellelegi nende püstitatud küsimustele vaid liigitab kohe kõik mis Sinu (..või suleivaisade?) seisukohtadega ei sobi demagoogiliseks naistesauna pläraks. See paneb lihtsalt õlgu kehitama. Ja keerutamises oled sa ka paras meister. Poolakad teevad abipalve seoses krediitkaardi kasutusega, venelased nabivad kohe kinni kolm eriteenistuse meest (kes pidid ju siis olema laipade juures?) ja sina interpreteerid selle kohe OMON-i poolt alla lastud lennukiks kust taheti krediitkaarte varastada? Mis on su sellise mõttelennu motiiv? Mis põhjusel sa sellist pläga suust välja ajad? See on muideks ühe meie naaberriigi poliitpropaganda koolkonna tüüpvõte: kui midagi muud üle ei jää, siis naeruväärista, võimenda üle ja naeruväärista. Kas nii raske on tunnistada, et OMON oli lennuvälja ümber metsades (mis on ju tegelikult täiesti loogiline külla tuleva riigijuhi turvameede) ja et igas ühiskonnas on pätte-marodööre ükskõik mis mundris nad ka poleks?

Hakkab jälle üks vassimine ja keerutamine. Täna juba venelased eitavad OMON-i poolset kaartide kasutust. Nad juba enam ei tea kes, aga kindlasti mitte OMON kuigi eile teatati sellest ametlikult.
Viimati muutis Peeter, 07 Juun, 2010 11:30, muudetud 1 kord kokku.
Peeter
Liige
Kontakt:

corvus kirjutas:Ei tõmba! Jõuad poolsegast infi poognates esitada, jõua ka mõni tõsisemalt võetav allikas postitada.
Palun allikas, millele tuginesid Jaki kõrgusmõõtja näidust rääkides. Ja ei tasu hakata demagoogitsema ja mingitest leivaisadest või "kallutatud jõududest" jahuma. Pläraks liigitub aga ikka vast jutt, mille allikad on kahtlased või olematud.

.
Siia võib ükskõik millist infi üles kirjutada aga su seniseid postitusi lugedes on näha, et sinu jaoks on ainumõeldav kinnitus "vähemalt Putini, kui ülemuurija allkiri, kui tal pole just võimalik seda sulle suusisse kinnitada...

Kas sa vähemalt seda juba usud, et katastroof toimus minu väidetud 10.41 või väidad ikkagi veel et kõik kohalikud mestis valetavad ja on sundinud isegi uurimiskomisjoni nüüd juba valet vanduma kuna "tegelikult" oli ju intsident 10.57 peale nelja maandumiskatset?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline