Lipud lehvima

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
ooblää
Liige
Kontakt:

Lipud lehvima

Postitus Postitas ooblää »

Võidupüha tulekul,Jaanipäev kah.Aga kahjuks ei viitsi meie rahvas pühade puhul riigilippe masti tõmmata.Kas see on laiskus või ükskõiksus?
Ise teen see aasta sellise teo,et tõmban lipumasti lipu,mis lehvis viimate 1938 a.Natu äär narmendab,aga kord aastas võib sellise ajaloolise lipu masti tõmmata.
kõik on võimalik,vaja ainult tahta
Kasutaja avatar
LoCo
Liige
Kontakt:

Re: Lipud lehvima

Postitus Postitas LoCo »

ooblää kirjutas:Ise teen see aasta sellise teo,et tõmban lipumasti lipu,mis lehvis viimate 1938 a.Natu äär narmendab,aga kord aastas võib sellise ajaloolise lipu masti tõmmata.
Ajalooline lipp on küll tore asi, aga masti võiks tõmmata ikka korraliku lipu, mis ei narmenda.

EESTI LIPU SEADUS

§9. Nõuded heisatavale lipule

(1) Heisatav lipp peab olema puhas ja terve.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Olen ise ikka ilma teiste üleskutsumisteta lipu majale lehvima saanud, kuid viimastel aastatel kipub jah linnatänavatel lippe vähemaks jääma. Sestap ühinen üleskutsega: LIPP LEHVIMA!

terv
o
ooblää
Liige
Kontakt:

to Loco,vilistan sellele nn. lipu seadusele.Selle lipu kinkis K. Päts minu vanaisale ja euroliidu kannupoiste seadused siin ei kehti.punkt.
PAK
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PAK »

Mina olen siiani korduvalt kasutanud lippu, mille tohtisin pärast vanaisa surma tema padja seest välja võtta ja teise kohta peita.... Samuti serv pisut narmendab, mis ei vähenda küll kuidagi tema väärikust. Et narmendamine ei progresseeruks, kasutan nüüd uut lippu.
Ilusat Jaani kõigile!
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

ooblää kirjutas:to Loco,vilistan sellele nn. lipu seadusele.Selle lipu kinkis K. Päts minu vanaisale ja euroliidu kannupoiste seadused siin ei kehti.punkt.
Pakun, et selline seadus kehtis juba Pätsu ajal (mitte et selline lipp ise poleks väärikas).
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Majavanemale tegin sellekohase märkuse juba aegsasti( Maja rahakott on minu käes :wink: ).
Huvitun maisest rasketehnikast.
ooblää
Liige
Kontakt:

To SHLim,vaata asi om selle,kas lipp on pärandatud , või pe3alesunnitud tsirekusega kastroleerimine.
peeter66
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas peeter66 »

wow,ooblaa,tapselt uhel noul sinuga!!!!!!!!!
ooblää
Liige
Kontakt:

Nii, päiksetõusuga sai lipp vardasse tõmmatud.Lipp mis lehvis viimati 72 aastat tagasi.Loodan et eesti saab tulevikus sõltumatuks ja iseseisvaks vabariigiks.Selle lipu heiskamisega algas eurosovhoosi lagunemine.
Kasutaja avatar
LoCo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LoCo »

ooblää kirjutas:euroliidu kannupoiste seadused siin ei kehti.punkt.
Viimati ütles mulle nii keskerakondliku pealinna ühe ameti vaneminspektor.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Lähen hommikul rõdule, ja mis ma näen?
Lasnamäel pole mitte ühtegi lippu majadel. Vähemalt naabermajadel mitte. Peale Aprillisõda oli kohalikul elanikkonnal siiski mingi respekt tekkinud ja pilt oli hoopis teine. Nüüdseks on see korraks tekkinud lugupidamine aga jäägitult kadunud. :twisted:
Mis seal ikka. Sõidan linnast minema ja tõmban lipu oma metsakindlusel lehvima ning üritan linna unustada. :roll:
Viimati muutis hillart, 26 Juun, 2010 17:12, muudetud 1 kord kokku.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

lipp paneb lehva lehva niikui peab :write: alati panen rippu
(kui kalendris õige aeg)
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Peale Aprillisõda oli kohalikul elanikkonnal siiski mingi respekt tekkinud ja pilt oli hoopis teine.
Paistab, et sealtkandi rahval käivad siis respekt ja nüppel käsikäes. Rahvuslik omapära???? Järsku oleks suure mõisatalli ehitus keset Lasnamäge Tallinna linnavalitsuse järgmise suurprojektina üks hüva mõte?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Järsku oleks suure mõisatalli ehitus keset Lasnamäge Tallinna linnavalitsuse järgmise suurprojektina üks hüva mõte?
Ei see nüüd küll päris adekvaatne mõte ei ole. Keskerakond ju Ühtse Venemaa sektsioon lähisisvälismaal.
Viimati muutis hillart, 26 Juun, 2010 14:46, muudetud 1 kord kokku.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline