Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
harri13
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas harri13 »

Ei tea, kas keegi oli päris kohal ja laivis nägi seda või see juba on olnud, aga minu meelest klassika. Väga hea absurdihuumor, millest tuleb välja valus tõde.

http://www.youtube.com/watch?v=0rxJMVp8 ... re=related
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Valus tõesti. Ja praegustel poliitikutel oleks olnud naeru asemel pidanud olema mõttekoht.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Tüüp räägib kõik südamelt ära (põhimõtteliselt) ja inimesed naeravad tema pihta. Ignorants missugune. Valus.
Eestlane omal maal
johnbull
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas johnbull »

tasapisi hakkab vabaduseväljaku plastrist ka nalja mõõtmeid välja ajama??!! :dont_know:
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Et see rubriik kipub viimasel ajal kandma alapealkirja "Elust enesest" või siis "Sellist juba välja ei mõtle", siis minu viis kopikat siinkohal...

http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1383661
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

:shock:

Ma ei hakka parem midagi kirjutama, pärast saan bänni kah...
Eestlane omal maal
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Mnjah...
Hea oli, et kedagi teist läheduses polnud: ma pole juba tükk aega ühtegi asja sellise lollaka näoilmega kuulanud!
Ilmselt oli ka tökk mollakil, ehk mokk töllakil...
Aga vähemasti suu oli lahti küll!
Ise olen vaimse tervise huvides ammu loobunud RUSDELFI-s ringi traalimast.
Jääb vaid üle küsida, kuidas ja millisel viisil selline portaal meil üldse eksisteerib, kuna mina näen seal tervet kimpu väär/süüteokoosseise ja seda iga päev.
Või on see asjandus kasutusel auru väljalaskmise ventiilina ja teatud publiku tuvastamiseks organite poolt?
Aga too seltskond on lootusetu.
Jääb aga kaks peamist küsimust,mille kõrval kõik muu on köki-möki:
KUI PALJU MEIE MUULASTEST KAASMAALASI T-E-G-E-L-I-K-U-L-T NIIMOOODI MÕTLEB???
KUI PALJU IDANAABRI ELANIKKE T-E-G-E-L-I-K-U-L-T NIIMOODI MÕTLEB?
Kriisi- ja sõjaolukorras äärmiselt oluline oleks teada, et kuhupoole mõnikord püssitoru pöörama peab ja keda kahtluStavalt läbi MG-3 sihiku vaadata?
Kasutaja avatar
redhott
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas redhott »

Lemet kirjutas:Et see rubriik kipub viimasel ajal kandma alapealkirja "Elust enesest" või siis "Sellist juba välja ei mõtle", siis minu viis kopikat siinkohal...

http://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=1383661
Vanal paarimehel oli 1 Tartu kõrtsis vastupidine lugu, et vene seltskont 3 meest ja samapalju naisi lällasid täiest kõrist, kuna inimesi oli suht palju sõõmas, siis enamiku see jama häiris. Tegelane läks laua juurte ja palus viisakalt volüümi nuppu vaiksemaks keerata, millepeale saadeti tegelane pikema jututa pimedasse kohta, et aalaa peremees teab mis peremees teeb.
Kuna inimene vahepeal tiba äkiline, siis laenas ta hetkeks vennasrahva käest 1 liitrist õllekannu, mille ta purustas 3 lõõgiga persesaatja pea vastu.
Jama sellest eriti ei tulnudki, mälu järgi sinna 4-5 kilo kanti kompensatsioon vasjale ja asi ants, asi olevat ära tasunud igatahes.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

kui mingist putja-medja propagandast läbi imbunud moskoviitidest vib veel ehk kuidagi aru saada (võõras maa, võõrad kombed - pole minu asi nende tõekspidamisi arvustada), siis selle kohaliku t.blunni mõistuses kahtlen ma küll tõepoolest. aga eks tuleb ka siin teravalt esile see iidne tarkus: külas hea, kodus veel parem. nii, et sellelgi isendil on ilmselt käes tagumine aeg asjad pakkida ja koju minna.
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

krijgsvolk kirjutas:Mnjah...
Hea oli, et kedagi teist läheduses polnud: ma pole juba tükk aega ühtegi asja sellise lollaka näoilmega kuulanud!
Ilmselt oli ka tökk mollakil, ehk mokk töllakil...
Aga vähemasti suu oli lahti küll!
Ise olen vaimse tervise huvides ammu loobunud RUSDELFI-s ringi traalimast.
Jääb vaid üle küsida, kuidas ja millisel viisil selline portaal meil üldse eksisteerib, kuna mina näen seal tervet kimpu väär/süüteokoosseise ja seda iga päev.
Või on see asjandus kasutusel auru väljalaskmise ventiilina ja teatud publiku tuvastamiseks organite poolt?
Aga too seltskond on lootusetu.
Jääb aga kaks peamist küsimust,mille kõrval kõik muu on köki-möki:
KUI PALJU MEIE MUULASTEST KAASMAALASI T-E-G-E-L-I-K-U-L-T NIIMOOODI MÕTLEB???
KUI PALJU IDANAABRI ELANIKKE T-E-G-E-L-I-K-U-L-T NIIMOODI MÕTLEB?
Kriisi- ja sõjaolukorras äärmiselt oluline oleks teada, et kuhupoole mõnikord püssitoru pöörama peab ja keda kahtluStavalt läbi MG-3 sihiku vaadata?
Pole siin imestada midagi - kogu see jama on tegelikult meie endi poolt tegemata jäetud töö. Ohjad lõdvad - voor kraavis.....
Keda kahtlustavalt läbi sihiku vaadata, kui midagi peaks juhtuma???
1. olendit, kes kannab dresse millel ilutseb kiri RUSSIA
2. olend, kes topib oma auto esiklaasi taha vennaliku naaberrahva lipu, vapi või siis mõlemad korraga
3. olend, kes on kõige süütum ja on oma auto antennile või tahavaate peeglile kinnitanud G-lindi.
Tasakaalustamiseks tahan öelda seda, et enamikel venekeelsel elanikonnal on eestisõbralik patriotismitunne täiesti olemas.
Alati võib ju hullemaks minna....
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Ise töötasin veel üle aasta tagasi kollektiivis, kus ca pool oli mõlemast soost kohalikke slaavlasi(rus, ukr,bel) ja üksikud muud, isegi üks avaar oli.
Kokku olin ligi 7 aastat, ja erilist vastalisust ilmutasid selle aja jooksul avalikult paar-kolm lollimat, samas kahtlemata oli kindlalt mingi osa neid kes rusikat taskus kandsid. Muideks eesti keelt norm tasemel valdasid parktiliselt kõik.
Suurem hulk venekeelseid tundusid olevat EW suhtes optimistid, kerge kõhklusvarjundiga.
Tegelik lojaalsus selgub lõpuks ikkagi ekstremaalolukorras, kui see proovile panna
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Siin ühte toitumislast teemat lugedes meenus järgnev jutt.

Saavad kokku Vene, Saksa ja USA kindralid. Hakatakse ikkagi oma armeed kiitma ning jutt jõuab toiduni.
Venelane: "Meil saab ajateenija iga päev toidust 2000 kcal."
Sakslane: "Meil saavad inimesed iga päev 4000 kcal eest süüa."
Jänki: "Meie sõdurid saavad iga päev toidust umbes 8000 kcal."
Venelane: "Võimatu! Ükski sõdur ei suuda süüa 8000 kcal eest kaalikaid!"
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Indrek
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Indrek »

kaalikas (100 g): - 31 Kcal, 0 g rasva, 1 g valgud, 6 g süsivesikud, 3 g kiudaineid

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Another bites the dust
nokkloom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nokkloom »

Vene armee-6,4 kg kaalikaid.
Saksa armee-12,8kg kaalikaid.
Ameerika-25,8 kg kaalikaid.

:P
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

ei sobi lastele ja nõrga närvikavaga inimestele - ei midagi eriti ekstreemset, lihtsalt suht ropp ja totakas

Seksuaalkasvatus Aafrika moodi
http://www.youtube.com/watch?v=euXQbZDwV0w

Hitler ütleb oma sõna sekka
http://www.youtube.com/watch?v=H1L1QBNl ... re=related
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist