Üks nali/temp või komme vanas sõjaväes

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Maku.A
Uudistaja
Kontakt:

Üks nali/temp või komme vanas sõjaväes

Postitus Postitas Maku.A »

Tervist!

Ei osanud pealkirja paremini sõnastada aga küsimus on niuke...

Sai kunagi vaadatud ühte filmi,tundus nagu vene komöödiamoodi ja rääkis lugu ühest sõdurite pundist ja nede kasarmu elust...mis mulle aga siiamaani ei meenu on üks nali mida tehti seal alati uute tulijatega,ka isa rääkis mulle sellest kunagi midagi,et ka neil olevat seda nalja tehtud:) Niisiis räägin naljast või tembust täpsemalt... Uustulnuk magas narivoodil siis,vanemad vennad tõusid tasa üles,ning hakkasid tembutama...üks mees kõigutas tasakesti voodit,teine tegi vaikselt kõrvaääres vist veduri häält ja kolmas vehkis aeglaselt taskulambiga,et jääks justkui mulje,et mööduks tuledest.

Loodan,et sai keegi aru mu jutust,et jubedalt tahaks teada mis selle nalja tagamõte oli?:) Olen vanadelt tutavatelt igast nalju ja tempe kuulnud mis uutega tehti aga selle kohta pole keegi mäletand midagi...kuig teavad,et seda on tehtud:) Ehk oskab mind siin keegi aidata.

Ette tänades! : :)
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kirjelduse järgi imiteeriti rongisõitu. Mis tegelikult oli ikka vanakeste nali - dembel lasi duhhidel kasarmu akna tagant mahalõigatud kaskedega läbi joosta ja paar noort kõigutasid raudvoodit rongirataste loksumise taktis.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Lugupeetud Arnoldil jäi asja mõte kirja panemata- vanainimene sõidab peale kahte(kolme) aastat koju...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Maku.A
Uudistaja
Kontakt:

Vot vot...see kaskede asi tuli ka nüüd meelde! Ma tänan sind Arnold! :)
Lemet kirjutas:Lugupeetud Arnoldil jäi asja mõte kirja panemata- vanainimene sõidab peale kahte(kolme) aastat koju...
Sellega meenus ka isa suust kuuldu natukene,et vanad kes vist sõjaväest minemas olid,nedele seda tehti.
Aga ei tea kas on võimalik sellest teemast ehk teha selline koht kus foorumlased saaksid rääkida meile veel säärastest tempudest mida vene sõjaväeajal tehti,ning mida tehakse ka praegusel ajal ?:)
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Maku.A
Uudistaja
Kontakt:

Vabandust,ei süvenenud. Aga siiski tänud vastuste eest.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist