MÜÜA USA armee toidupakk MRE
-
- Uudistaja
- Kontakt:
MÜÜA USA armee toidupakk MRE
Kinnine pakk, kõik vajalik sees, et 24h toiduvajadus rahuldatud saaks.
Hind:120.-
Re: MÜÜA USA armee toidupakk MRE
24h?? Ma kardan, et sinu müüdava kauba puhul ei ole tegemist First Strike Ration (FSR) toidupakkidega, sest tavalised USA MRE-d on mõeldud üheks toidukorraks - "One MRE = one meal."parameedik kirjutas:Kinnine pakk, kõik vajalik sees, et 24h toiduvajadus rahuldatud saaks.
Kaldun arvama et EESTI mehele on see pakk igetepidi 1 time ration kuna juba aegade algusest on teada meie meeste võime süüa, näidetena siis-
- lood sellest kuidas ERNA võitlejad Soome väljaõppekeskuse söökla varud ära sõid.
- nurinad ammu unustatud BLTSQN meeskonna üle et me pidavat liialt sööma.
- uudis teemal et EESTI rahuvalvajad (ESTPLA) vahepeatusel Saksamaal hävitasid kohaliku söökla varud.
- ning ise olen näinud silti Briti sööklas nr 501 et kallid külalised võtke toitu juurde kui midagi ESTCOYst ülejääb
- lood sellest kuidas ERNA võitlejad Soome väljaõppekeskuse söökla varud ära sõid.
- uudis teemal et EESTI rahuvalvajad (ESTPLA) vahepeatusel Saksamaal hävitasid kohaliku söökla varud.
- ning ise olen näinud silti Briti sööklas nr 501 et kallid külalised võtke toitu juurde kui midagi ESTCOYst ülejääb

post tenebras spero lucem
Et siis Eesti võitlejad söövad briti impeeriumi vaeseksOBS kirjutas:Kaldun arvama et EESTI mehele on see pakk igetepidi 1 time ration kuna juba aegade algusest on teada meie meeste võime süüa, näidetena siis-

Mõni ime siis, et britid hakkavad kaaluma soojalt maalt ärr tulekut
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Kui korrektne olla siis 24 erinevat varianti, mida muudetakse ja täiustatakse aasta-aastalt.parameedik kirjutas:yap neid on minu teada kas 12eri varianti.
asub tallinnas,
saadan homme täpsema kirjelduse, kuna hetkel viibin linnast väljas.
http://www.mreinfo.com/us/mre/mre-menus.html
-
- Uudistaja
- Kontakt:
- Silmsirkel
- Liige
- Kontakt:
parameedik kirjutas:Paki sees on Pork rib menüü, sarjast nr. 2 menüü.
pealt näeb pakk välja nagu eelpool mainitud webiaadressil ehk tumepruun.
kel huvi võin pildid mailile saata.

"If the MRE bag is dark brown, that means your MRE is from 1995 or earlier." = Juba aastaid tagasi "aegunud" kaup sel juhul. Ei soovitaks isegi tasuta seda süüa.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
yehh, siin eelpool mainitud 1960aastate paki jutt oli väga hariv,
ei teadnudki, et samasugune nägi pakk välja.
siin pakutud kvaliteetne ala 2006aastal kaasa toodud Balkanilt ja kinnituseks võib alati vaadata www.MREinfo.com, menüü ja aasta suhtes on näha et täitsa õige jutt.
ei kujutaks ettegi, et pakun kellelegi mürki müüa, toidupaki pähe.
ei teadnudki, et samasugune nägi pakk välja.
siin pakutud kvaliteetne ala 2006aastal kaasa toodud Balkanilt ja kinnituseks võib alati vaadata www.MREinfo.com, menüü ja aasta suhtes on näha et täitsa õige jutt.
ei kujutaks ettegi, et pakun kellelegi mürki müüa, toidupaki pähe.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist