Kui keegi veel jaanipäevaks Renault' teeb, siis 61 on minu number - valige omale mingi teine.
Aga üritasin jah, siis maalida neid oma väriseva käega. peale ohtrat katsetamist erinevate värvide ja lahustitega jõudsin tulemuseni, et kunstnike akrüülvärv koostöös puhta viinaga (jah, selgus, et ka see võib sobida muukski, kui üksnes seespidiseks tarbimiseks) annab minu jaoks parima resultaadi.
Aga et mingil ajaperioodil märgiti neile küljepeale rohkem, kui taktikaline number - nimelt:
A. T. D. (ilmselt auto-tankidiviis)
K 2 (2. kompanii tõenäoliselt)
61 (taktikaline number)
...siis mingi erinevuse saavutamiseks Urmase loomast tekkis kiusatus just säärane markeering teha. Kimbatust tekitas soomusmasina parem külg - nimelt on kõigil piltidel sealpool taktikaline number (küll erinevate kujundustega läbi aegade), aga siiski ilma A.T.D. ja muu jorata.
Peene pintsli ja väriseva käega maalisin lõpuks variandi, mis tundus tõenäolisim. Taaskord - numbrid on nurgelised, kuid paremini ma ei oska.
Ning pilt originaalist ka:
Postituse tagamõte oli tegelikult selles, et kui foorumis leidub juhuslikult mõni inimene, kes on nende taktikaliste numbritega kodus ja leiab minu variandi vigase olevat, siis ma hoian ta paar päeva veel lakkimata ja saan vajaduse korral ümber teha.
Kristjan