Antidepressandid ja USA sõdurid

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
urmo25
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas urmo25 »

xanax on minu teada rahusti mitte antidepresant.pidi sõltuvust tekitama
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

urmo25 kirjutas:xanax on minu teada rahusti mitte antidepresant.pidi sõltuvust tekitama
Xanax

Generic Name: alprazolam (al PRAY zoe lam)
Brand Names: Xanax

What is Xanax?

Xanax is in a group of drugs called benzodiazepines (ben-zoe-dye-AZE-eh-peens). It affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause anxiety.

Xanax is used to treat anxiety disorders, panic disorders, and anxiety caused by depression.
Xanax may also be used for other purposes not listed in this medication guide.

Important information about Xanax

Do not use this medication if you are allergic to Xanax or to other benzodiazepines, such as chlordiazepoxide (Librium), clorazepate (Tranxene), diazepam (Valium), lorazepam (Ativan), or oxazepam (Serax). This medication can cause birth defects in an unborn baby. Do not use Xanax if you are pregnant.

Before taking Xanax, tell your doctor if you have any breathing problems, glaucoma, kidney or liver disease, or a history of depression, suicidal thoughts, or addiction to drugs or alcohol.

Do not drink alcohol while taking Xanax. This medication can increase the effects of alcohol.

Xanax may be habit-forming and should be used only by the person it was prescribed for. Xanax should never be shared with another person, especially someone who has a history of drug abuse or addiction. Keep the medication in a secure place where others cannot get to it.

It is dangerous to try and purchase Xanax on the Internet or from vendors outside of the United States. Medications distributed from Internet sales may contain dangerous ingredients, or may not be distributed by a licensed pharmacy. Samples of Xanax purchased on the Internet have been found to contain haloperidol (Haldol), a potent antipsychotic drug with dangerous side effects. For more information, contact the U.S. Food and Drug Administration (FDA) or visit www.fda.gov/buyonlineguide

http://www.drugs.com/xanax.html
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Xanax jah rahusti mitte antidepressant. Võtab hästi ära ärevuse ja pinge. Välja kirjutatakse suht kergekäeliselt. Kui on tarvitatud pikemat aega siis kuuri järsul lõpetamisel tekivad kerged ärajäämisnähud. Toda ravimit krõbistab rohkem inimesi kui te arvatagi oskate.
Kasutaja avatar
paadikapten
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paadikapten »

Mul on umbes viieaastane kogemus selliste rohtudega - olin sunnitud sealt abi otsima ja arstid söötsid mulle järgemõõda mitut sorti tablakaid sisse, nii antpdepressante, antipsühhootikume kui ka rahusteid (Xanax on siiski proovimata - muid ravimeid aga on mu kogemustepangas üle 5).
Ma tulin hullemast välja, aga kas see oli rohtudest, ei oska arvata. Sest minu mälestustes figureerivad vaid nende rohtude kõrvaltoimed, mille suhtes osutusin ma kuradi tundlikuks. Nii et - ärge kinnisilmi arstide loba uskuge, jälgige enda enesetunnet ka ja kui arst teid selles osas ei kuula, vahetage julmalt arsti (ka mina olin sunnitud seda tegema).

Sõltuvus võib tekkida küll, ka minul oli paari rohu puhul sellega tegemist.
Mõni rohi võib füüsilise jõu ära võtta. 1 neist määrati mullegi, selle tarbimise ajal väsisin ma ruttu isegi sadat meetrit jalutades. Proovi sellises seisundis füüsilist tööd teha - aga on arste, kes su töövõimest ei hooli.
On ka keemiat, mis mõjub vaimsel tasandil - mõtlemine seiskub, inimene muutub zombiks, kaotab huvi isegi hobide vastu ja piirdub vaid hädapäraste vajaduste rahuldamisega. Kah kogemus olemas - maailm tundub siis eriti üksluine ja mõttetu.
Üks ravim oli ka pooleldi kange unerohu moodi. Võtsin laksu sisse ja 15 minuti pärast magasin "mustas augus", ilma unenägudeta, ja öösel WCsse minek oli jube - kuidagi üritasin mööda seinaäärt kobada, silmad ei tahtnud avaneda, sihuke tunne oli, nagu poleks ma üldse selles maailmas (samasugune tunne, mis tekib, kui end täis joon). Õnneks vähemalt ma olin alati kodus, kui laksu sisse võtsin - ühe korra aga läksin peale rohu võtmist rattaga sõitma. Jõe ääres tundsin, et ahhaa, uni kipub peale, koju tagasi ei pruugi jõuda. Õnneks Jänese matkarada oli lähedal, sinnani ma end venitasin ja seal ma magama keerasin.
Väga õige on osade rohtude juures kehtiv hoiatus - "selle ravimi tarbimisel väldi sõidukite juhtimist". Kah kogemus olemas, olekski võinud halvasti lõppeda, kui napikatest viimane, ohtlikuim, mind kainestanud poleks. Mis sest, et mu sõidukiks oli jalgratas - aga mul kadus rohu mõju all viibides ohutaju ja ma hakkasin julmalt punaste tulede alt läbi kihutama, ka otse autode vahelt... See rohi oli kerge antidepressant, esimene mulle määratutest. Enesekontroll taastus alles peale antud rohu tarbimise lõpetamist.

Arvan, et rohud pole alati ainulahendus. Lihtsalt surelike meditsiin pole veel piisavalt arenenud.
Vaatame siis, mis siin toimub...
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

No, on ikka pika ja ägeda dispuudi mõningad ravimid üllitanud. Ja mis Eestile iseloomulik - kõik on spetsialistid vähemalt 3-s valdkonnas. Need on riigikaitse, MEDITSIIN ja pedagoogika. Öelgu spetsialistid, mida nad tahavad, mina ja ainult mina tean tõelist ja ülimat tõde! :lol: :lol:

Teen ettepaneku, et äkki läheks oma aruteludega ühe hoopis aktuaalsema sõltuvuse juurde - nimelt ALKOHOLISÕLTUVUSe juurde.

Või üritab mõni väita, et see nagu polegi probleem meie ühiskonnale ja seda enam paljudele üksikisikutele? :cry:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
Standartenführer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Standartenführer »

hillart kirjutas:Need on riigikaitse, MEDITSIIN ja pedagoogika. Öelgu spetsialistid, mida nad tahavad, mina ja ainult mina tean tõelist ja ülimat tõde! :lol: :lol:

hillart kirjutas: Teen ettepaneku, et äkki läheks oma aruteludega ühe hoopis aktuaalsema sõltuvuse juurde - nimelt ALKOHOLISÕLTUVUSe juurde.
Ma seda eelnevat irvitamist just ei kommenteeri, sest antud teema ei ole naerukoht. Kui herr Hillart seda arvab, siis palun.

Aga tulles tagasi minu poolt Hillarti postituse tsiteeritud osa juurde, siis on tõsi, et antud ravimid annavad just erilise "löögi" kui neid alkoholiga manustatakse (olgu see manustamine siis alkoholisõltuvuse raviks). Aga sõltlane on sõltlane, teda kannab edasi tung, mis surub mõtlemise alla, isegi kui ta suudaks muidu mõelda.
Aga alkoholiga koos pole see "laks" võrdeline mitte mingi muu meelemürgiga, sellepärast, et see on lihtsalt nii kergelt kättesaadav. Inimene enam ei suuda iseseisvalt eksisteerida, ta võib kalduda millele iganes, andmata endale aru. Lihtsalt oleneb indiviidist. Aga tegemist on sel puhul ikka VÄGA ohtliku asjaga ja see on fakt. Rivotril on eriti ohtlik, veel hullem on Imovane jne. Inimene kui magab, magab surnu und, järgmine päev ei mäleta mitte midagi, ja hommikul ärkad nagu uus mees. See panebki sõltuvusse.
Selline kombinatsioon (ravimitest ja alkoholist) on hullem, kui inimene arvata oskab. Aga arst seda ei tea.
Hoiatus on küll infolehel kirjas aga see on ju ka tavalisel suitsupakil ning me üldjuhul ei võta seda tõsiselt...

Tähendab mis ma öelda tahan on see, et esmapilgul süütu ravim ja väike õlle võivad viia surmakombinatsioonini ja see on tõsi.
metssiga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metssiga »

Standartenführer kirjutas:Selline kombinatsioon (ravimitest ja alkoholist) on hullem, kui inimene arvata oskab. Aga arst seda ei tea.
Hoiatus on küll infolehel kirjas aga see on ju ka tavalisel suitsupakil ning me üldjuhul ei võta seda tõsiselt...
Polkovniku lesk teadis ka, et arstid ei tea mitte midagi ... Otse hillarti kapsaaeda
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Kasutaja avatar
sigalahe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sigalahe »

Räägiks siis oma kogemustest ka.Oli kord aeg kus mingi poole aasta jooksul sõin arsti ettekirjutusel antideprekaid.Ei saaks küll ütelda et neid kergel käel välja kirjutati ja iga kord kui retsepti pikendamine oli siis läbisin pika vestluse ,mille käigus tegi arst kindlaks siis kas edasine ravi on otstarbekas või tuleks vähehaaval otsi kokku tõmbama hakata.Ühesõnaga meedik oli tasemel ja asja kergel käel ei võtnud.Võõrutusnähtudest niipalju et ravimite ärajäämisel mingi ebamugavustunne tekib aga midagi hullu ka pole.Ise võtsin siis nii et algselt vägendasin doosi ,siis võtsin juba üle päeviti ja lõpus viskasin allesjäänud ravimid ära.Kui neid polnud siis pole ka midagi võtta ja niisama kuskilt ei saa ja sellega oli minu jaoks punkt asjale pandud.Nüüd sellest kas oli ka mingi kasu.Pean käe südamele panema ja ütlema et oli küll ja kohe päris palju oli.Loomulikult ei ole keemia "universaalne sexuaalteraapia abivahend" vaid endaga tuleb ise ka kõvasti veava näha.Keemia on ainult abiks oma asjade sirgeks mõtlemisel ja suhtumise muutmisel kuna lihvib probleemil teravad nurgad maha ja sa saad seda probleemi erineva nurga alt ja hoopis teise pilguga vaadata.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Haiguste ravi, kontrollitud ....
:lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.
Ei tea, kas ka tiba nooremale seltskonnale see lühike fraas miskit ütleb, aga just sinna kategooriasse hakkavad ühe siinse kommentaatori sõnavõtud minu arust küündima. :wink:
(NB! S.o. minu arust, kuid - nii palju kui inimesi, nii palju ka arvamusi :roll: )
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline