Kokkusaamised
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Tea, kas vaikus enne hooaja tormi aga seltskond Kullos oli seekord väiksem kui tavaliselt. Muus osas kulges õhtu tavapäraselt ja mulle see kord kuus toonust saada meeldib.
Kõik kes tunnevad , et nende vastu on ülekohtune oldud teemal roomik ja jooksurada, peaksid seda ütlema nüüd või mitte kunagi.

Kahel järgmisel pildil on Kalle mudel.

Petta said need kes arvasid selle karbi peal olevat. Karbi peal on Roberti lennuk.

Vaadake hoolega. Selle mehe superteostusi eksponeeritakse harva. Karl kes ostis suvel Kullo poest endale Karli mudeli. Loodan ka seda millalgi näha.

Toomas
Kõik kes tunnevad , et nende vastu on ülekohtune oldud teemal roomik ja jooksurada, peaksid seda ütlema nüüd või mitte kunagi.

Kahel järgmisel pildil on Kalle mudel.

Petta said need kes arvasid selle karbi peal olevat. Karbi peal on Roberti lennuk.

Vaadake hoolega. Selle mehe superteostusi eksponeeritakse harva. Karl kes ostis suvel Kullo poest endale Karli mudeli. Loodan ka seda millalgi näha.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Tsiknat ju vihjas, et kõik, kellele on liiga tehtud teemal "roomik ja jooksurada" võtku nüüd sõna või vaikigu igavesti.
Sealt võis kohe aimata, et "papud" on jooksu pealt jalga pandud ja paelad veel sidumata.
Aga pildirea eest tänud Tsiknatile! Kas viimasel kahel pildil on japs või italiano? (Pole nende alvee-elukatega nii kursis, aga saapamaa meestel oli vist kah midagi taolist plaanis...)

Aga pildirea eest tänud Tsiknatile! Kas viimasel kahel pildil on japs või italiano? (Pole nende alvee-elukatega nii kursis, aga saapamaa meestel oli vist kah midagi taolist plaanis...)
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
saapamaa mehed olid need kes selle bisnesiga üldse algust tegidki...Pole nende alvee-elukatega nii kursis, aga saapamaa meestel oli vist kah midagi taolist plaanis...)

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Klubiõhtu mõnusalt veedetud. Osalejaid ja mudeleid oli kohal piisavalt. Kuna ma olen oma pildimsinaga tülis siis ehk kirjeldavad osalejad ise võimalikult värvikalt kohapeal nähtut.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Minul oli väga hea meel tõdeda, et palatikaaslased on endiselt väga haiged! Igasugu laadi raskeid haigse avaldumise märke oli märgata, millest vedur mulle eriti meeldis:) Ja veel oli hea näha, et mõne haigusloo juures on endiselt enesepiitsutuse vorme märgata. Mulle anti igatahes järmise visiidi aeg ka, niiet järgmine kuu peab jälle ilmuma.
ps. Levarile eriline tänu projektile uue suuna andmise eest:)
Kk
ps. Levarile eriline tänu projektile uue suuna andmise eest:)
Kk
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist