Pime kana leidis tera!

Reeglid, arvamused, ettepanekud
marsser
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas marsser »

KULDSED SÕNAD!
Kapral Karu
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kapral Karu »

canislupus 25 Veeb 2005 1:05 pm: Hoh - postimehe kommentaarides iseloomustas keegi seda saiti kui fašistide koobast, mis tuleks ka kapo poolt kinni panna.

Kuna see siin jutuks tuli, meenus mulle üks Delfi kommentaar ligi kuu aega tagasi, kus avaldati kahtlust, et selle foorumi on püsti pannud üks teatud Eesti eriteenistus.

Niisiis küsimus suurele ringile -- millisele eriteenistusele võlgneme tänu selle foorumi eest? :? :shock: :oops: :wink:

Kui selle taga on tõesti mõni selline teenistus, siis müts maha tema ees! Sellist firmat ma isegi austaksin! :lol:
Õpetaja

Postitus Postitas Õpetaja »

Jõudu mehed !
... avaldati kahtlust, et selle foorumi on püsti pannud üks teatud Eesti eriteenistus ...

Niisiis küsimus suurele ringile -- millisele eriteenistusele võlgneme tänu selle foorumi eest?
Kas sa koju minnes ikka vaatad selja taha ?

Kas WC-s kobad prilllaua alt seadmeid ?

Kas elutoa laelambist vaatab vastu objektiiv ?

Kui ei - no mis sa siis nutad ! :lol: :lol: :lol:
Mathias Lutz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mathias Lutz »

Sama tee ,mis Õpetajal-ajaloohuvi .Tasub ikka kerida leht alla välja.Väga asja ja ajakohane.
Mercher
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mercher »

toomas tyrk kirjutas:Reklaami on tõesti vähe tehtud :roll:

Aga küsiks selle peale vastu - aga kuidas ise leidsid? Ning mitte ainult sinult - küsiks juba siis kõigilt kasutajatelt, et kuidas militaar.net'i on satutud? Kas on tuttavad soovitanud? Või on google kohale toonud? Või mingid muud variandid?

Ja ehk oskab keegi ka soovitada siis mõnda head kohta, kus reklaami teha...

või võtab ise vaevaks teha 8)

terv

Toomas
Hehh....reklaamiga on asjalood (ikka veel) üsna kehvakesed :wink: Seda ühest küljest, aga teisest küljest - eks tõsihuvilised leiavad selle reklaamitagi üles :) Mina näiteks avastasin (see ei ole reklaamtekst :P ) selle foorumi hoopis AutoMoto foorumi kaudu :D
We're all God's people
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan2.gif[/img]
Kasutaja avatar
hauptmann
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hauptmann »

Minu tee siia käis läbi Vabadusvõitlejate Liidu lehe.Väärt foorum kuigi siia satub vahel väga huvitavaid :? inimesi.Või on tegu ühe inimesega... :roll:
Pole inimest,pole probleemi.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Reklaami võiks küll teha militaar.netile, aga kui vaadata sõjaajalooga seotud neti lehekülgi, siis seal alati viide sõjaajaloo foorumile (st. militaar.netile). Kellel asja vastu huvi, see leiab selle lehekülje nagunii üles. Ja ise võib ju seda lehekülge soovitada neile kes sõjaajaloo vastu huvi tunnevad. Mina leidsin selle tänu sellele, et ajasin taga ühte sõjaajalooga seotud raamatut ja nii paar kuud lugesin seda foorumit, enne kui julgesin ennast siia kasutajaks smugeldada ... kõik kasutajad paistsid olevat ju meessoost :roll:
Viimati muutis Marissa, 30 Sept, 2005 16:47, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

See, et meessoost ei loe midagi. Oma teadmistega teed siin nii mõnelegi ära. Tore, et siin on Sinu suguseid kasutajaid.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Mina sattusin siia lihtsalt sõklaid tuulates: sisestasin netisse "kodukas" ja vaatasin, mida pakutakse. Rõhuv enamus kuvatud infost oli mukikaka
Umbes et "Mannu kodukas: 1-mina 2-sõbrad 3-pildid 4-lingid aga umbes 11. lehel sattus olema .ennäe, militaar.net!
Ausalt öeldes edasi ei viitsinudki neid kodukaid rohkem edasi uurida.
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Mart Laar viitab oma raamatus "Emajõgi 1944" foorumile militaarfoorum.ee vms. Kas tegemist on meie foorumiga?
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

oma kesise vanuse tõttu erilist militaarset tegevust pole pidanud varem läbi elama, seetõttu oli mulle väga suureks üllatuseks astangul leitud rajatised. efekt oli midagi sarnast kui keskaja inimesele helikopterit näidata.

igatahes , ehitised olid huvipakkuvad ning keegi ei osanud nende kohta midagi selgust tuua ja siis ühel hetkel sattusingi kogemata netis tuhnides siia foorumile mis mu silmad avas :lol:

Niiet, reklaami pole minumeelest vaja, antud juhul leiavad näljased oma leiva üles ilma kõrvalise abita :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline