Oi-jah!Palun vabandust,minu viga.Oledki vastanud.Lugesin selle sisutiheda analüüsiva vastuse läbi ja rohkem küsimusi pole.Veelkord vabandan selle tülitamise pärast.Arheoloog kirjutas:No mida kuradit![]()
Mälu hakkab alt vedama või? Lappa paar lehte tagasi ja loe, mis ma sulle vastasin...
Puhka rahus,Metallidetektor...
Loomulikult ei pea Sa mulle midagi vastama ega tõestama, aga need "mõned muinsuskaitsega seotud inimesed" on selle kõigega kursis. Ma soovitan Sul Kosel nimekiri siiski avalikustada.Horst kirjutas: Pealegi on peagi jälle võimalus nii mõneltki muinsuskaitsega seotud inimestelt otse küsida, mida nad sellistest avaldustest arvavad.
P.S. Mõne nimega seoses võib muidugi probleeme tekkida. Sest arheoloogidest ei ole keegi nõus nendega koostööd tegema. Seda võin kohe julgelt kinnitada.
Käed eemale muinaspärandist!!!
Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kohe niimoodi kõik arheoloogid arvavad.Vat siis.Ja sina oled volitatud kõigi Eesti arheoloogide poolt seda avalikult kuulutama...Muuseas küsiks,et kes need kõik on?Siiski võiksid üksiti esitada ka nimekirja.Näiteks Kosel.
Viimati muutis Westland, 06 Nov, 2010 18:08, muudetud 1 kord kokku.
Sa nagu iga-aastastest arheoloogide teabepäevadest, kus teatud küsimusi/probleeme arutatakse oled ehk midagi kuulnud? Jah, Sa said täiesti õieti aru. KÕIK ARHEOLOOGIDWestland kirjutas: Muuseas küsiks,et kes need kõik on?Siiski võiksid üksiti esitada ka nimekirja.Näiteks Kosel.
Seadusekuulekaid detektoriste koondav klubi ja salastatud liikmeskond
Arheoloogide ühisavaldus .Selge.Asi aga selles,et liikmeid nimedega Mõne,nimega ja seoses ei eksisteeri klubi nimekirjas.P.S. Mõne nimega seoses võib muidugi probleeme tekkida. Sest arheoloogidest ei ole keegi nõus nendega koostööd tegema. Seda võin kohe julgelt kinnitada.
No nii Westland. Lõpuks ometi hakkad Sa vähemalt mõnest asjast aru saama ka, kuigi aega võtab nagu nähaWestland kirjutas: Üllatuseks on selgunud,et on veel üks instants.Tuleb välja et õigusemõistmise tippu kroonib Arheoloog!
Aga mina isiklikult küll ei taipa, kuidas on omavahel seotud õigusemõistmine ja arheoloogide tahe kellegagi koostööd teha. Meil teadupärast vaba maa või kuidas?
Ei vaidle vastu.Koostööd ei saagi vastu tahtmist teha.Ja antud juhul on põhjusteks solvumine,rahulolematus kohtulahendiga jne.Sinul on õigus oma arvamusele ja koostööst loobumisele.Respect!
Mk-l on klubi liikmete nimekiri,mis kanti paberile Põltsamaal 2009 aasta sügisesel teabepäeval.Kui sulle on vastupidist väidetud siis on tegu mingi arusaamatusega.Küsin lähiajal hr.Krautilt järele,et kuhu see sai.
Mk-l on klubi liikmete nimekiri,mis kanti paberile Põltsamaal 2009 aasta sügisesel teabepäeval.Kui sulle on vastupidist väidetud siis on tegu mingi arusaamatusega.Küsin lähiajal hr.Krautilt järele,et kuhu see sai.
Õigusemõistmine õigusemõistmiseks! On selge, et demokraatliku liberalismi tingimustes kehtib reegel: Olgu parem sada pätti vabaduses, kui üks süütu vangis! (mis on ju loosungi viimases osas üdini õige ja vastuväiteid ei tekita). Venemaal on asjad läbi aegade teisiti olnud. Teine asi on nö "kogukondlik kontroll" - mis meie riikki muud on kui üks suuremat sorti küla! Ja vat siin töötavad teised hoovad! Võite jutustada viimsepäeva laubani, et ametlikult salvestatud telefonikõned ei tähenda midagi, sest pealt kuulati teise (ja teisesisulise) kriminaalasja raames! Otsige lolli, kes jätab ilmsed faktid teadmiseks võtmata a´la jänkide kohtudraama dialoogi stiilis, kus kohtunik käsib vandemeestel eelnevalt kohtule esitamata jutu "ära unustada"
Eriti kui mõni tüüp ei näita üles mingitki paranemist - ehk on siis retsidiivse käitumisega
Ja mingi seltsingu vormis tegelev klubi võiks maksimum tegeleda Kükametsa küla terviseraja arendamisega, selmet eksponeerida ennast seadusega reguleeritud valdkonnas riigivõimu partneri ja kaasarääkijana! Väga ebavõrdne abielu! Minu vabandused, kui olete juba MTÜ registreeritud liikmetega! Vastasel juhul olete endiselt üks amorfne kamp oma "assotsioneerunud" saastaga, mis assotsieerub mulle omakorda ...hea küll! Deviisiks võtkegi see: "Olgu parem sada pätti vabaduses..."
Ja mingi seltsingu vormis tegelev klubi võiks maksimum tegeleda Kükametsa küla terviseraja arendamisega, selmet eksponeerida ennast seadusega reguleeritud valdkonnas riigivõimu partneri ja kaasarääkijana! Väga ebavõrdne abielu! Minu vabandused, kui olete juba MTÜ registreeritud liikmetega! Vastasel juhul olete endiselt üks amorfne kamp oma "assotsioneerunud" saastaga, mis assotsieerub mulle omakorda ...hea küll! Deviisiks võtkegi see: "Olgu parem sada pätti vabaduses..."
Teemasid ei ole ju iseenesest palju! Alateemad on kasutajate teha ja näiteks teema a´la "Vanem Lembitu toitumisharjumused" saab rahulikult lugemata jätta. See retsept on muidugi poolik - täiesti hariliku pealkirjaga teemast võid teada saada, et sinu klassikalised püksinööbid on tegelikult kaetud svastikatega jne. Aga see on ainult vaba arvamuse foorum militaarse kallakuga - tõelisi pärleid saab lugeda näiteks "Eesti Ekspressist", kus keegi kõrgharidusega liialeläinu kadunud Keskküla vahendusel teatas, et "väljend "läigib nagu juudi jõulupuu" tuleneb sellest, et juudid olid keskmiselt rikkamad ja seepärast kaunistasid omi jõulupuusid rikkalikumalt. Militaarnet on selle kõrval lausa teadusajakiri! 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline