Nali
Krdima dimukraatia ja humaansed säädused, need on ainult pättide jaoks, kannataja peab ainult teise põse ette keerama! Ei daamed ja herrad, pühakirjas on ka midagi muud kribatud, siinkohal oskavad vast Lemet ja corvus õigemad kohad välja tuua (ise jään oma netioskustega järjekordselt hätta).
Naljast on see aga kaugel, case closed.
Naljast on see aga kaugel, case closed.
sitt päev, kellele kurdad
-
- Liige
- Kontakt:
Härrased, kas me mitte naljateemast juba väga kõrvale ei ole kaldunud? Kui raffal huvi on, võib ju teha eraldi teema: "Kuidas nahutada lontrust" vms. ja lasta fantaasial lennata.
Et mitte jätkata OT rida, siis anekas narkaritest. Loodan et ei ole siin foorumis veel olnud.
Erariides võmm ajab jalgsi pätti taga, aga ei saa kuidagi kätte. Ühes hoovis näeb ta jalgratastega poistepunti. Jookseb nende juurde ja hingeldab: "Mul on ratast vaja!"
Kutid arutavad omavahel kiiresti midagi ja ütlevad, et OK, kui vaja siis vaja. Ulatavad võmmile tableti.
"Ei-ei! Te ei saanud aru!! Ma tahan ära sõita!!!" vehib võmm kätega.
"Ohohh! Karmilt paned, vana!!" imestavad poisid ja annavad veel peotäie tablette...
Et mitte jätkata OT rida, siis anekas narkaritest. Loodan et ei ole siin foorumis veel olnud.
Erariides võmm ajab jalgsi pätti taga, aga ei saa kuidagi kätte. Ühes hoovis näeb ta jalgratastega poistepunti. Jookseb nende juurde ja hingeldab: "Mul on ratast vaja!"
Kutid arutavad omavahel kiiresti midagi ja ütlevad, et OK, kui vaja siis vaja. Ulatavad võmmile tableti.
"Ei-ei! Te ei saanud aru!! Ma tahan ära sõita!!!" vehib võmm kätega.
"Ohohh! Karmilt paned, vana!!" imestavad poisid ja annavad veel peotäie tablette...
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
täpsemalt öeldes: “Kui sind lüüakse vasemale põsele, viruta lööja paremale põsele!. Ole nagu lõvi, ole ohtlik isegi nurjudes!"krijgsvolk kirjutas:Samas on asjakohaselt õeldud Anton Szandor LaVey "Saatanlikus Piiblis."
Ja nimelt seda, et kui sind lüüakse vasemale põsele, siis löö solvajat täiest jõust paremel põsele, kui ma nüüd õigesti mäletan, siis neljakordselt, vastu...
-
- Liige
- Kontakt:
"Ja tüli algas" vol2
Sõitsin oma perega Tallinna. Olime jõudnud juba Kanepisse, kui avastasin, et mu punane pluus jäi kodu. Küsisin mehelt kas kuidagi tagasi minna ei saaks?
Ta vaatas mind vihase näoga
ja tüli algas.
-----------------------------------------------------------------
Sõitsime vaikuses edasi ja ma otsustasin kuulata cd Anne Veski lauludega.
Ei saanud veel esimene laul lõpule, kui lapsed ütlesid, et sellist iba nad ei taha kuulata kästi plaati vahetada. Ma vahetasin Anne- lembelaulude vastu.
Mu mees tegi märkuse, et kas raadio ei võiks käia ja ma panin Ruut fm peale. Lapsed aga protestima, et paneksin midagi muud- ma panin star fm...
ja tüli algas
_--------------------------------------------------------------------------------
Me jõudsime Tartusse ja käisime Rimis! Ostsime külakosti ja sõitsime eriti kallisse kohta -bensiinijaama Statoil. Võtsime kütust ja ma palusin oma mehel mulle paar drinki osta -bacardi breezerit.
Ta vaatas mind tigeda näoga ja ütles, vajalik vä?
ja tüli algas..
-------------------------------------------------------------------------
Ma ei lasknud endale halvasti öelda ja kappasin ise endale drinki ostma.
Autosse jõudes mõtlesin kohe pudei avada, kuid oh häda avajat ei olnud! Oli küll- aga autovõtmete küljes.
ma lasin oma turvavöö lahti, et ennast koos pudeliga võtmeteni küünitada, kui mu mees pani kisama, et kas olen hulluks läinud ...
ja tüli algas
---------------------------------------------------------------------------
Ma jäin rahulikuks ja hoidsin madalat profiili. otsustasin käe valgeks teha kahe pudeliga avamisel. See õnnestus ja mees küsis , et kas sain lahti?
Ma vahtisinn teda vihaselt ja ütlesin- sinu mure vä?
ja tüli algas....
----------------------------------------------------------------------------
Ma jõin oma esimese pudeli ära ja kuulasin lembelaule. Vaikus autos muutus juba piinlikuks- lembelaulud enam mind ei rahuldanud ja ma otsustasin raadio käima panna.
Enam - vähem talutav muss, kui mu lapsed otsustasid oma tlf muusikat kuulama hakata- nii üks kui teine ja üks puder seal autos oli ja isa tõstis häält...
ja tüli algas
--------------------------------------------------------------------
Mul lihtsalt sai sellest kõigest siiber ja ma otsustasin oma teise dringi avada- kuid oh häda avajat pole. Enam ma küünitama ei hakanud. Mu mees arvas, et lollid võivad lollidemaale kobida....
ta andis mulle nõu ja ma panin tühjale pudelile korgi peale ja avasin taas kahe pudeliga pudeli. Kahjuks ei pannud seda tähele, et tühi pudel polnud veel tühi ja ma valasin endale dringipera peale- ma karjatasin ehmatusest....
ja tüli algas.
-------------------------------------------------------------
ja tüli algas ja lõpes ja siis algas ja lõpuks me olime jõudmas Tallinnasse mis polnudki Tallinn vaid hoopis Paldiski. Mulle tundus tee nii pikk ja ma küsisin, et kas Laulasmaale äkki Tallinna kaudu oleks lühem maa?
mind peeti lambaks.
Mina aga lambaks ennast nimetada ei lase
ja tüli algas....
Sõitsin oma perega Tallinna. Olime jõudnud juba Kanepisse, kui avastasin, et mu punane pluus jäi kodu. Küsisin mehelt kas kuidagi tagasi minna ei saaks?
Ta vaatas mind vihase näoga
ja tüli algas.
-----------------------------------------------------------------
Sõitsime vaikuses edasi ja ma otsustasin kuulata cd Anne Veski lauludega.
Ei saanud veel esimene laul lõpule, kui lapsed ütlesid, et sellist iba nad ei taha kuulata kästi plaati vahetada. Ma vahetasin Anne- lembelaulude vastu.
Mu mees tegi märkuse, et kas raadio ei võiks käia ja ma panin Ruut fm peale. Lapsed aga protestima, et paneksin midagi muud- ma panin star fm...
ja tüli algas
_--------------------------------------------------------------------------------
Me jõudsime Tartusse ja käisime Rimis! Ostsime külakosti ja sõitsime eriti kallisse kohta -bensiinijaama Statoil. Võtsime kütust ja ma palusin oma mehel mulle paar drinki osta -bacardi breezerit.
Ta vaatas mind tigeda näoga ja ütles, vajalik vä?
ja tüli algas..
-------------------------------------------------------------------------
Ma ei lasknud endale halvasti öelda ja kappasin ise endale drinki ostma.
Autosse jõudes mõtlesin kohe pudei avada, kuid oh häda avajat ei olnud! Oli küll- aga autovõtmete küljes.
ma lasin oma turvavöö lahti, et ennast koos pudeliga võtmeteni küünitada, kui mu mees pani kisama, et kas olen hulluks läinud ...
ja tüli algas
---------------------------------------------------------------------------
Ma jäin rahulikuks ja hoidsin madalat profiili. otsustasin käe valgeks teha kahe pudeliga avamisel. See õnnestus ja mees küsis , et kas sain lahti?
Ma vahtisinn teda vihaselt ja ütlesin- sinu mure vä?
ja tüli algas....
----------------------------------------------------------------------------
Ma jõin oma esimese pudeli ära ja kuulasin lembelaule. Vaikus autos muutus juba piinlikuks- lembelaulud enam mind ei rahuldanud ja ma otsustasin raadio käima panna.
Enam - vähem talutav muss, kui mu lapsed otsustasid oma tlf muusikat kuulama hakata- nii üks kui teine ja üks puder seal autos oli ja isa tõstis häält...
ja tüli algas
--------------------------------------------------------------------
Mul lihtsalt sai sellest kõigest siiber ja ma otsustasin oma teise dringi avada- kuid oh häda avajat pole. Enam ma küünitama ei hakanud. Mu mees arvas, et lollid võivad lollidemaale kobida....
ta andis mulle nõu ja ma panin tühjale pudelile korgi peale ja avasin taas kahe pudeliga pudeli. Kahjuks ei pannud seda tähele, et tühi pudel polnud veel tühi ja ma valasin endale dringipera peale- ma karjatasin ehmatusest....
ja tüli algas.
-------------------------------------------------------------
ja tüli algas ja lõpes ja siis algas ja lõpuks me olime jõudmas Tallinnasse mis polnudki Tallinn vaid hoopis Paldiski. Mulle tundus tee nii pikk ja ma küsisin, et kas Laulasmaale äkki Tallinna kaudu oleks lühem maa?
mind peeti lambaks.
Mina aga lambaks ennast nimetada ei lase
ja tüli algas....
Huvitatud peaaegu kõigest militaarsest!
Mina kommenteeriks niipalju, et sellise klouni sünniks ei piisa ainult joodikust isast ja joodikust emast. Terve suguvõsa peab olema mitu põlvkonda vaeva näinud...man21 kirjutas:Ma seda videot ei kommenteerikski kuidagi...
http://www.youtube.com/watch?v=WxO43S7n ... rec_browse

Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Vaheldusena Youtube'is leiduvatele toredatele Ukraina vastupanuliikumise filmijuppidele, pisut ka Ukraina sportlaste saavutustest:
http://www.youtube.com/watch?v=eMSSKU09 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=eMSSKU09 ... re=related
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist