Puhka rahus,Metallidetektor...

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Kui juba jutt veeres rahale, siis:
Muistiselt tabamise korral töökorda seatud otsinguvahendiga-trahv kuni 2000 EUR.
Muistise rikkumise eest -trahv 3200 EUR,
kuni otsinguvahendi konfigeerimiseni.
Sellised siis prognoosid.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ehk siis jämedalt 30 000-50 000 krooni...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Täpsustan veidi Plekkpea kirjutatut.Eelnevalt nimetatud trahvisummad kehtivad siiski juriidilisele isikule,eraisikule tuleb summa jagada kümnega.Seadusemuudatusele on lisandunud säte,mis võrdsustab väljaspool linnu,asulaid ja alevikke töökorda seatud detektoriga viibimise automaatselt kultuuriväärtusega leiu otsimisega.Seega kui mõni detektorist seni kehitas õlgu,et mind see seadusemuudatus ei puuduta,sest kultuuriväärtusi ei otsi siis lähitulevikus tuleb otsinguvahendi kasutamiseks ikkagi läbida koolitus ning seejärel saab aastase loa.Tähtaja möödudes tuleb esitada aruanne leidudest ja nendega kaasnev info.See oleks siis midagi otsingupäeviku laadset.Loata väljaspool linnu,asulaid ja alevikke tööasendis detektoriga tabatud isikuid ootab kopsakas rahatrahv või äärmusliku meetmena detektori konfiskeerimine.Hetkel uuemat infot,mis puudutab seadusemuudatust ei meenu.
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Mis tähendab töökorda seatud ? Kindlasti sisselülitatud ? Niisama väljalülitaud aparaadiga vahelejäämine ei tohiks ju patt olla, sest ma ei tea kedagi, kes väljalülitatud aparaadiga midagi leidnud oleks. Politseid nähes kiiresti aparaat välja lülitada ja jokk. No muidugi kui see kedagi ei rahulda, siis kiiresti aku minema vista. Eks siis tõestagu, et aparaat töökorras oli. Ikkagi suht rabe ja mõttetu punnitamine see nii-ja naasuguste ussisõnade katsetamine seaduseraamatus.
Westland
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Westland »

Väljendusin vist ebaselgelt.Mitte töökorras vaid tööasendis.Juhul kui detektor on seljas,rihmaga pähe seotud või lohisemas juhet pidi järel ei ole probleemi.Jutt on ikkagi asendist kui aparaat on käes ning pool suunatud maapinna poole. :lol:
Kasutaja avatar
Kessel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kessel »

Lõpetage hirmutamine !!! Kui on vaja antakse asi ka EU inimõiguste kohtusse !!!!
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Kogu sellel jandil klubide nime ümber on lihtne ja läbinähtav põhjus. Vaja lihtsalt detektoristid karvupidi kokku ajada muidu koonduvadki veel ühe mütsi alla ja see oleks muinasjulledele ebameeldiv. Seda, et Arheoloog on üleöö "piiksuusku" pööranud ei usu isegi blondiinid - kogu oma foorumisoldud aja on ta sisustanud peamiselt detektoristide peale sopapumpamsega. Lubanud neid küll kopteriga taga ajada, aparaadid pooleks murda, tuimalt molli sõita ja mida kõike veel. Nüüd siis suur sõber väljas! Demagoogia ja intriigid on tema puhul juba lausa eluviis :evil: Seega nagu ütles üks kuulus juut:"Inimesed, olge valvsad!"
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Kurjam kirjutas:Seda, et Arheoloog on üleöö "piiksuusku" pööranud ei usu isegi blondiinid...
Oled Sa mu detektorismialaseid artikleid üldse kunagi algusest lõpuni lugenud, et julged minu "maailmavaate" muutumist siin foorumis lahata :twisted:...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
Kasutaja avatar
Arheoloog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arheoloog »

Kurjam kirjutas:Kogu sellel jandil klubide nime ümber on lihtne ja läbinähtav põhjus...
Ja seleta mulle palun ära, kuidas puutun mina klubi nime ümber käivasse janti :shock: ...Kui mingile seltsingu vormis eksisteerivale EDK juhatuse liikmele ilmutab end keset deliiriumiööd püha vaim, sellest ma saan veel aru, aga miks keegi anonüümne kurjam selle kõige pärast pead vaevab, jääb mulle selgusetuks...
Käed eemale muinaspärandist!!!

Rokas nost no pagātnes mantojuma !!!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Teil endil juba pole siiber kõigest selle jamaajamisest?
Doktoriherra, Sina päästsid jälle laeka valla, äkki lisaksid mõne kommentaari sel teemal?
sitt päev, kellele kurdad
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Mis tähendab juriidilised isikud? Eltel, Eesti Energia jaotusvõrk, Kaitsevägi.
Ja selline seadus tuleb, kui vaadata eile enne AK-d olnud populaarteaduslikku saadet Riigimehed.
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Oot oot, kui ma otsin metalliotsijaga oma põllult näiteks kadunud traktorijuppi olen ma kriminaal?
ats 2
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas ats 2 »

Kui see põld asub väljaspool linnu ,aleveid ja alevikke ning sul pole kehtivat otsinguvahendi kasutamise luba ,oled sa kriminaal . 200 euriga lõppeb see diil .
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Võtan endale selle riski ja piiksatan siiski kah korraks vahele. Jah, tean, et risk kohe-kohe rögaklimbiga vastu silmnägu saada on ülimalt tõenäoline, kuid - risk õilistab inimest. Väike adrenaliinisüst ikkagi!
Nimelt tahan öelda, et mõne foorumlase (eks igaüks ise võib arvata ja oma deduktiivset mõtlemist, kogu eelnevat postituste pagasit lugedes, rakendada) sulekrabin (või pigem klahviklobin) siin meenutab mulle vägisi sellise pisikese, jäleda, punnsilmse, täitanud jne krantsinässaka klähvimist oma suure ja võimuka peremehe jalge vahel, olles isegi oma ülbuses oma patroonile mitu silma ette andnud. Kui aga see peremees mingil põhjusel on ümbritseva suhtes hoopis rakatsile üllatuslikult heasoovlikkust üles näidanud või on sellel mingi ajutine nõrkushetk peale tulnud, siis ... Siis on krantsil momentselt saba jalge vahel ja pilk halastust anumas. Aga piisab vaid peremehe staatus muutuda, kui peni taas on tema jalge vahel hambaid välgutamas. Ja ülbust jätkub oi-oi kui küllaga.
Vaat selline on asjast mulje minul. Ja nii ongi.

P.S.
Veel tahaksin lisada, et - jumala eest, kamraadid! Ärge hakake mu ütlusi taas sõna-sõnalt võtma ja mulle teab mis ütlemisi-mõtlemisi kaela laduma. Pisut allegooriat-mõttemängu peaks ju nii värskendav olema vastukaaluks tavapärasele primitiivsele hambavälgutusele ja rögarullide lennutamisele.
Annaks taevas, et ...
Aga, noh ... kui aru ei saa, siis ... vabandan.
Ja ei hakka enam edaspidi oma kiillausetega "ajuhiiglaste mõttelahinguid" solkima.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
LeBon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LeBon »

Aga lihtne küsimus piiksutajatele - te ikka aru annate endale, et te hobi ei keelata ära, lihtsalt tuleb mõned formaalsused täita ja täitsa vabalt saab edasi möllata?
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist