Puhka rahus,Metallidetektor...
Tegelikult oleks vaja veidi maha jahtuda! Teema on keerulisem kui kunagine traali-vaali ühe ametniku ja ühe mitmekeelse külamehe vahel - ja ka seal ja siis ei tekkinud mingit selgeltmõistetavat lõpplahendust (kui lokaalse tähendusega eksekutsioon kõrvale jätta). Ei ole mõtet ühelt poolt Arheoloogi kahtlustada asjades, mida anonüümsed kirstukangutajad aeg-ajalt "kõiketeadvalt" eetrisse tilgutavad. See on vähemalt minu jaoks - kes ma meest ikka päris hästi tunnen - sama koomiline, kui hakata piiskop Põderit jumalasalgamises süüdistama
Teisalt muidugi võiks Arheoloog, olles aru saanud selle maailma ebatäiuslikkusest, oma sellesttuleneva frustratsiooniga pisut individuaalsemalt hakkama saada, sest kõige kergem saak on vihane ja rapsiv vaenlane. Eks me ju teame neid asju kui teisi vaatame, raskem on kõiki tarkusi ise järgida.
Ja ei maksa liigkergelt uues olukorras pooli valima hakata - ideaalset partnerit nähakse puberteediea unenägudes (millest ullivuudi juudid filme väntavad), päriselus on asjad veidi hallimad.
Teisalt muidugi võiks Arheoloog, olles aru saanud selle maailma ebatäiuslikkusest, oma sellesttuleneva frustratsiooniga pisut individuaalsemalt hakkama saada, sest kõige kergem saak on vihane ja rapsiv vaenlane. Eks me ju teame neid asju kui teisi vaatame, raskem on kõiki tarkusi ise järgida.
Ja ei maksa liigkergelt uues olukorras pooli valima hakata - ideaalset partnerit nähakse puberteediea unenägudes (millest ullivuudi juudid filme väntavad), päriselus on asjad veidi hallimad.
See,mille ümber jutt käib on alles seaduseelnõu.Seaduseks saab eelnõu kui riigikogu nii otsustab.Enne seda läbib see kolm lugemist,mille jooksul tehakse ettepanekuid ja kui vajalik siis ka muudatusi.Enne rakenduslikku osa(koolitus,programmid,lubade väljastamine) tuleb ikkagi vastu võtta seadus ise,mille baasilt hakatakse eelmainitud temaatikaga tegelema.Näiteks ei ole hetkel mõtekas tegeleda koolitusküsimustega kui ei ole veel teada,kas lubade nõue üldse läbib riigikogus kolm lugemist ja hääletatakse kehtivaks seaduseks.oliver kirjutas:Segane värk.
Mis ajast see lubade värk kehtima hakkab, kes mind koolitab ja eksamineerib loa saamiseks ning kes loa väljastab?
Käsitleb kõiki nimetatud toiminguid.Lahtised on kuni jõustumiseni aga paljud rakenduslikud küsimused.Näiteks,kes täpselt koolitab,mis see maksma läheb jne.Samuti pole veel programme koolitamiseks.Nagu eelnevalt kirjutasin siis tegeletakse nende küsimustega peale seaduse jõustumist.Eks siis tuleb huvilistel mingi aeg elada ''hallis'' tsoonis.Lemet kirjutas:Kas seadus ei peaks mitte kõike komplektselt käsitlema. Nii otsimist, lubasid, koolitust ja karistusi?
See pole ju kuskilt otsast loogiline?
Kuidas saab ennem vastu võtta seaduse kui ei ole loodud kodanikule võimalust sellest kinnipidamiseks?
Seadus on ju hea asi ja kindlasti aitab rüüsteid ära hoida aga seaduskuuleka kodanikuna tahaks ma teada kelle poole ma saan seaduse rakendumise kuupäeval pöörduda ja koolitust ning luba nõutada?
Kuidas saab ennem vastu võtta seaduse kui ei ole loodud kodanikule võimalust sellest kinnipidamiseks?
Seadus on ju hea asi ja kindlasti aitab rüüsteid ära hoida aga seaduskuuleka kodanikuna tahaks ma teada kelle poole ma saan seaduse rakendumise kuupäeval pöörduda ja koolitust ning luba nõutada?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline