ummistab pmtselt sitt värv. olen oma "sodigraafidega" kõikvõimalikku paska läbi pritsinud.nitrot, vett, akrüüli, viina, juukselakki jne...jah, vahest tõmbab kinni, eriti humbroli emailvärv. käesolevaks hetkeks olen läinud üle akrüülidele. need raisad kuivavad kiiresti ja poovad ka aerograafi kinni. nii et kes ees, see mees. AGA, tuleb hoida riistad puhtad, seda rääkis juba kooliarst viiendas klassis. toru poob kinni ebaõige kasutamine ja värvi suur pigment. aerograaf kui selline, on lollikindel riist. päästik ja nõel. kui mahub, siis mahub. kui ei mahu, siis nutt ja hala. üritasin akrüülidega, valgega, värvida ülipeent triipu. no ohverda valge kits ja tantsi ümber kivi: ei tule välja. ja miks? sest värv on raske pigmendiga. võid absoluutse nullini lahjendada, kui toode on pask, siis imet ei tee.Suht kapriisne teine, kergesti ummistus.
see on nüüd see tõde, mille saadaks m... mujale... olen teinud, olen näinud, olen nägemusi näinud.Kasutage nitrovärve, maskid ette, naine lastega kinno ja anna valu...
selleks, et mudelit teha, ei pea naist võtma, ammugi lapsi tegema. teed selle värviga, mis sobib. nii lihtne ongi. mulle isiklikult sai kõrni sellest kuradi toksikomaanide peost. võtsin akrüülid ette. lahjendan viinaga. töötab.olen rahul.
mitte et ma ihne oleks, aga ausalt mehed, ei ole mõtet ajada taga lihtsalt firma nime, kui hiina usinad sõbrad teevad sama asja kordades lihtsama raha eest järgi. ma tean, et ma ei ole mingi arvamusliider siin, aga olete vast näinud... mõne mudeli olen ka valmis saanud. seda kui hästi/halvasti... otsustate teie.
jõudu ja jaksu. hobi ei pea olema kallis, vaid kõige tähtsam on suhe "krooni rõõmu eest". kui see inimest rahuldab, siis polegi rohkem midagi lisada.