Käsitöönduslik "relvatööstus" kaasajal

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kasutaja avatar
Silmsirkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Silmsirkel »

hackerf811 kirjutas:ega keegi pole poole sõnaga öelnud et ma neid kohe meisterdama peaks hakkama aga fakt on see ,et kodus lihtsate vahenditega saab päris normaalselt toimiva nät. püstolkuulipilduja
Väga, väga halb!

Kui see on fakt, siis võib ju selle ilusti-kenasti välja öelda. Aga kui sa hakkad joonistega näitama, kuidas seda teha, siis oled juba tõesti veits juhm. On siis raske aru saada, et äkki mõnel nõdrameelsel on palju aega üle ning hakkabki torusid meisterdama ja nendega teiste inimeste või iseenda pihta paugutama!?

Kui neid skeeme nagunii netis juba on, miks pead sina neid veel/uuesti eestikeelsele lehele üles panema? Tõesti, sa rikud sellega foorumi mainet - aga oota, see pole ju üldse sinu asi, milline maine on sellel foorumil ja Eesti militaristidel, sest sina Eestis ei ela. Kohe kahju su lollusest...
They hate us. They want us to hate them. And when we do, they say we're fascist because we hate them.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Varasemalt siin foorumis 13-14 aastaseid relvafänne küll olnud, kelle esimesed foorumisse tehtud teemad on umbes stiilis, et kuidas saaks ise relvi teha. Ehk siis küsimus on, et kas on vaja teha selliseid teemasid, millest pubekad oma lolluses õppust üritaks võtta. Ja kui mingi jama on siis, siis on hea näidata, et info on saadud militaar.net-ist.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Üldiselt on sellise teemaga nii, et kui googeldada ei oska, siis ei maksa ka ise relvategemise peale mõelda.

Iga mats, kes viilida ja puurida oskab saab labasema pauguriista tehtud. Püstolkuulipilduja jaoks on vaja ka treida ja freesida.

See foorum siin ei ole selle jaoks, et mittelegaalse tegevuse õpetusi levitada. Selleks on olemas anarhisti kokaraamat jms. kraam, mida otsija leiab Internetist ohtrasti. Ah, et ei oska inglise keelt? Marss kooli siis.

Imho võiks selle teema lukku panna.
Kasutaja avatar
Satakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Satakas »

Silmsirkel kirjutas:On siis raske aru saada, et äkki mõnel nõdrameelsel on palju aega üle ning hakkabki torusid meisterdama ja nendega teiste inimeste või iseenda pihta paugutama!?
no kui iseenda pihta, siis peaks ju kõik balansis olema :twisted:
Kasutaja avatar
hackerf811
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hackerf811 »

Mina leian ,et mina pole teie foorumi mainet sellega küll kahjustanud - kui militaar teema alla see ei kuulu siis ma ei tea ja see on iga inimese oma asi millega ta tegeleb ,mida loeb j.n.e - ühesõnaga kui antud teema teile ,kes siin ainult pauguvad ei meeldi - milleks te seda üldse loete ja vaatate !
Ja mina ju ei saa vastuda inimeste eest kes nii juhmid on ja paugutavad enda või lampi inimesi !!!
Ja ma mõtlesin ,et militaar foorum on selline koht kus antud teemasid arutatakse ,aga ma ilmselt eksisin - mis teemad siis siia sobivad, kui riputan pildid mingitest soostes raudadest või?

:evil: :evil: :evil:
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

hackerf811 kirjutas:... ja see on iga inimese oma asi millega ta tegeleb ,mida loeb j.n.e - ...
Päris ikka ei ole. selleks on meil relvaseadus, et selgaks teha, mis on isiku enda asi ja mis mitte. Ja veelkord - õpi guugeldama kui tahad teemast midagi teada saada. See foorum siin ei ole illegaalse tegevuse jaoks vajaliku teabe levitamise koht.
Kasutaja avatar
hackerf811
Uudistaja
Kontakt:

Mida iganes - kõik jahuvadki siin mingist seadustest ja politseist - mis teil kõigil viga siin on!
Nagu kõik oleks mendid siin,aga sina küll ikka ei ütle kes mida teha võib, see ikka rohkem tema asi millega riskib ,ega sind griminaalselt vastutusele ei võeta ju , ikka seda kes seda teeb !
Kasutaja avatar
hackerf811
Uudistaja
Kontakt:

to kilo tango -mis sa oled siin mingi seadusesilm või?
Kasutaja avatar
Mõmps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mõmps »

Ahoi! ega mingite jooniste levitamine iseenesest küll mingi kuritegu ei ole, ja kas selliste materjalide ülespanek kuidagi siinse foorumi mainet kahjustab...mina küll kahtlen. Jah mõni lapseohtu noormees äkki hakkab midagi kodus pusima, aga ma arvan, et see kes oskaks nende jooniste järgi midagi töötavat valmis teha ja veel kusagilt toimivat laskemoona hankida, sellisel persoonil peaks juba niipalju mõistust olema, et ta sellise kodukootud toruga kusagile vehklema ei lähe.
Isetehtud relvadest on juttu isegi sellises raamatus: http://rahvaraamat.delfi.ee/raamatud/re ... ides/50186 tõsi mitte väga palju aga siiski. Kas see on siis autori ja kirjastuse poolt millegi ebaseadusliku propageerimine? Seal mainitakse ära ka fakt, et sellised isevalmistatud relvad võivad olla vägagi tõhusad. Ei propageeri mingit ebaseaduslikku tegevust aga see on siin siiski sõja ja sõjaajaloo foorum, mitte mõni perefoorum, kui tahetakse vältida oma võsukeste kurje tegusid siis esmane tegevus olgu vanematel jälgida millega nende võsukesed tegelevad. Katsugem siiski rahu säilitada, me ei ela veel meerikamaal, kus tõesti foorum kohtusse kaevataks kui keegi siin oleva info alusel mingi jurbli valmis treiks.
Ja kas edaspidi ei tohi ka arutada siis infot, et kus kandis lahingutegevuse käigus on veel vedelemas lahingumoona a la "Käisin eile Sinimägede kandis metsas, seal on veel siiani demineerimata mürske " või selliseid teemasid. Mõni poolearuline loeb ja läheb otsima- pärast foorum süüdi, et sealt sai infot ?
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja :wink:
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

hackerf811 kirjutas:to kilo tango -mis sa oled siin mingi seadusesilm või?
Kaugel sellest. Pigem olen inimene, keda ärritavad tüübid, kellele öeldakse: "tule mõstusele, mees" ja kes selle peale ütlevad, et "keeldun kategooriliselt".

Muidu võib ju viidata Amazoni poolt müüdavale raamatule "The Do-it-Yourself Submachine Gun": http://www.amazon.com/Do---Yourself-Sub ... 604&sr=8-2
Kasutaja avatar
hackerf811
Uudistaja
Kontakt:

Kilo Tango see viide mis andsid - seal need samad raamatud enamuses mis minu lehel tasuta allalaadimiseks!
Ühesõnaga ma ei saa aru sust kilo tango , et kui netis on ghb retsept kuskil foorumis üleval - kas see tuleks sealt kohe eemaldada kuna leidub lolle kes selle kohe valmis teevad ja ületoosi võtavad või - nii ei saaks ju üldse elada eks kes oma võsukeste pärast muretsevad peaksite neile ikka asjad selgeks tegema mis ,kuidas ,miks - mida rohkem keelatud, seda magusam vili!
Telc
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Telc »

hackerf811 kirjutas:Kilo Tango see viide mis andsid - seal need samad raamatud enamuses mis minu lehel tasuta allalaadimiseks!
Need raamatud on kellegi intellektuaalne omand ja autoriõiguste objektid. Nende tasuta levitamine on vargus ning EV-s keelatud ja karistatav.
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Võtke rahulikult, sest vasikaga võidu joosta või lolliga vaielda, pidid mõlemad tulutud tegevused olema.
Kasutaja avatar
arumik1943
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas arumik1943 »

Loe ja naera...kuhu me niimoodi jõuame :roll:
Tõde on kusagil olemas!
Kasutaja avatar
hackerf811
Uudistaja
Kontakt:

Lehte sai uuendatud - vigased lingid parandatud ja mõned raamatud lisatud 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline