Jõudis minuni üks nutuses seisust võõrihma pannal. Kaasas oli veel kinnitushaak. Huvitab just see, et kas see pandla vaste on õige või miski sobilik asi selle pandla külge poogitud.
Üksust? Ajastut? Ainuke labidaga pannal mis ma leidnud olen on Saksa pioneeride oma aga see ei ole selgelt Saklaste oma kuigi haagiplekk väga sarnane paistab.
Eks vaatab täpsemalt kui koju jõuab.
Aga kui kellelgi mõtteid tuleb või midagi turgatab andke teada.
Milliste "saksa pioneeride"? DDR-i noorteorganisatsiooni, või IIMS aegsete saksa pioneeriüksuste võitlejate? Viimaste rihmapannal oli väeliigi oma.
Todt-i meestel oli jah labidatega pannal, aga neid pioneerideks nimetada on minu meelest kui mitte just lausvale, siis igal juhul eksitav.
Arnold kirjutas:Milliste "saksa pioneeride"? DDR-i noorteorganisatsiooni, või IIMS aegsete saksa pioneeriüksuste võitlejate? Viimaste rihmapannal oli väeliigi oma.
Todt-i meestel oli jah labidatega pannal, aga neid pioneerideks nimetada on minu meelest kui mitte just lausvale, siis igal juhul eksitav.
Ikkagi Todt´i labidatega pannal kuid need ju olid insenerväed?
Mis peaks vastama pioneeriüksustele. Või mis poolelt eksitav?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Huvitaks mis pandlaga täpsemalt tegu.Endise omaniku jutu järgi pidi olema EW aegne politsei rihm.Rihma laius 55mm. http://album.ee/album/508065/50268307