Mis saab siis, kui Eesti alistub jälle (ja lubab baase)?

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

Kurjam kirjutas:
taara kirjutas:
Mina pooldan seda, et tuleks viisavabadus. See toob endaga kaasa suured summad ja suurema töökoormuse piirivalvuritele (kahjuks :wink: )
Loomulikult suured summad. Terved kohvritäied sularaha (teadagi mis päritolu) mis siin pesemist tahab.
Paistab, et sa pole vene pühade ajal piiri läheduses olnud, et sellist lolli nalja teed.

Rahvas tuleb piiterist ja Moskvast ja kurat teab kust veel, et veeta Tallinnas ÜKS öö. Toonitan veel, ÜKS ÖÖ. Need inimesed, kes tulevad üle piiri, ei ole nagu need passatimehed. Vähemalt väliselt on seda rulli küll ja küll mida kulutada.

Ja immigrantide kohta võiks seda veel mainida, et isegi viisadega on inimesed viibinud kuid järjest illegaalselt Eestis.
Viimati muutis taara, 14 Jaan, 2011 19:31, muudetud 1 kord kokku.
LeBon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LeBon »

Esimene ja oluliseim oli siiski raha. KIIRE JA LIHTNE R A H A! Mingeid muid põhjuseid pole vaja kuskilt välja tinistada!
Demagoogiline loba. Kas nt 2003 aastal oli raha väiksem argument kui kümme aastat varem? Või on erinevus ka selles, et ühiskonnas oli päris palju muutunud vahepeal? Sealhulgas politseis.
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

LeBon kirjutas:
Esimene ja oluliseim oli siiski raha. KIIRE JA LIHTNE R A H A! Mingeid muid põhjuseid pole vaja kuskilt välja tinistada!
Demagoogiline loba. Kas nt 2003 aastal oli raha väiksem argument kui kümme aastat varem? Või on erinevus ka selles, et ühiskonnas oli päris palju muutunud vahepeal? Sealhulgas politseis.
Mõned päevad tagasi oli telekas (ETV vist) üks dok vene autoriteetidest. Seal üks mees ütles midagi sellist, et ausalt saab rohkem raha teenida kui omal ajal kriminaalselt.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Kallis Corvus, kahtlemata on teil põhjalikud teadmised sellest, kuidas liigub isikute reisimist puudutav info EL -i julgeolekustruktuurides. Paraku olete te jätnud tähelepanuta, et see info, ühel või teisel moel, hakkab viisarežiimi puhul liikuma viisa taotlemise hetkest, viisavabaduse puhul aga alles piiri ületamise hetkest. Minu konstruktsiooni eesmärk oli näidata, et väheneb Eesti julgeolekutöötajate käsutuses olev aeg Eestisse sisenevate isikute tausta uurimiseks, ja võimaliku tegevuse planeerimiseks nende suhtes.
Petrovi kinnipidamine piiripunktis ilma põhjuseta on kahtlemata ebaseaduslik ja säärasele tegevusele põhjuse välja mõtlemine fiktsioon. Erinevalt Corvuse arvamusest ei pidanud Avatar silmas Eesti Vabariigi õigust talle vastuvõetamatu isik piirilt tagasi saata.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Absoluutne viisavabadus tänase "bezpredelschikute" venega ei oleks turvarisk vist ainult mõttetule Tonga Kuningriigile seal kusagil Vaikse ookeani avarustes :lol:

Corvuse pöörane energiapuhang // diskuteerimistahe selles teemas tuletab aga (vägisi) meelde meie viimase aja moesõna "vene mõjuagent"... :P :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Tegelt mulle imponeerivad corvuse a) võitlusvaim ja b) produktiivsus :wink:

Ma arvan, kui võitleja corvus oleks omal ajal (s.t õigel ajal) minu käe alla sattunud, oleks tast saanud päris korralik nooremohvitser :)

Aga vot perspektiividest vanemohvitseriks ma enam nii kindel ei ole - kahtlust äratavad eelkõige ilmne venemeelsus ja kalduvus grafomaaniale :?
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=23603

Selline on see riik kellega viisavabadus on siin mõningate märg unenägu :evil: Mitte viisavabadust vaid ilget Hiina müüri oleks vaja.
Liige

Kallis Corvus, mul on väga hea meel, et te juhtisite tähelepanu Shengeni viisaruumiga liitumisest tingitud julgeolekuriskidele. Tõepoolest, nende miljonite, Euroopasse mittekuuluvate riikide viisa-avalduste läbivaatamine ja analüüs käivad Eesti julgeolekuasutustele üle jõu. Olen teiega nõus - see liitumine oleks võinud Eesti poolt, julgeolekukaalutlusi silmas pidades, ära jääda.
Mulle jäi siiski arusaamatuks, kuidas mõjutab teie arvates lühem visiidist etteteadmisaeg, seoses plaanitava viisavabadusega, Eesti julgeolekuteenistuste võimet nende huviorbiiti sattunud isikute suhtes jälitustegevust korraldada.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Russofoobid! Brrrr! Parandan ennast ja hakkan homsest russofiiliks - ikkagi esimene võõrkeel jne. Mõttekaaslasi leiab kahjuks ainult üle lahe, aga pole hullu http://russofiili.blogspot.com/ http://www.youtube.com/watch?v=TvrLV2Gl ... re=related
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Avatar kirjutas:Paraku olete te jätnud tähelepanuta, et see info, ühel või teisel moel, hakkab viisarežiimi puhul liikuma viisa taotlemise hetkest, viisavabaduse puhul aga alles piiri ületamise hetkest. Minu konstruktsiooni eesmärk oli näidata, et väheneb Eesti julgeolekutöötajate käsutuses olev aeg Eestisse sisenevate isikute tausta uurimiseks, ja võimaliku tegevuse planeerimiseks nende suhtes.
Seda ma ka mõtlen, et viisaprotsess oleks ühtlasi vajalik ajaline puhver, kus oleks võimalus ebasoovitava elemendi tunnustega seltskonda turistidest eraldada. Sest teadupärast viisakeeldu ei pea põhjendama ning seda ei saa kuskil kohtus vaidlustada. Saatkonna abil võib vabalt nädalaks aja maha võtta ja vahepeal tegutseda.

Küsimus on lihtsalt selles, mitu sõlmpunkti tuleb riiki jõudes läbida. Viisaga tulles on minuteada 2 kohta (konsulaat Peterburis, saatkond Moskvas, mis lõpuks suubuvad viisasüsteemi). Viisata tulles on piiripunkte hulgi, kus saab sisseimbumise hajutada (ja kus ei saa seda praktiliselt takistada).

Ehk kui sul on ülesanne toimetada riiki 400 isikut, siis ilma viisata on seda kaugelt lihtsam teha. Selline arvu isikuid üle piiri märkamatult ei tule ja selline liikumine annab kohe võimaluse häirekella tõmmata.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Liige

Korrigeerin: Mulle jäi siiski arusaamatuks, kuidas mõjutab teie arvates lühem visiidist etteteadmisaeg, seoses plaanitava viisavabadusega, Eesti julgeolekuteenistuste võimet nende huviorbiiti sattunud isikute suhtes teabehanget korraldada?
Ma loen teie teisest lõigust välja, et Eesti julgeolekuteenistuste teabehanke organiseerimine Petrovi suhtes ei sõltu Petrovi soovist külastada Eesti Vabariiki. Kas tõesti nii, või ma lihtsalt tõlgendan teie kirjutist valesti? Palun selgitage.
Minu väljamõeldud tegelane ei oma diplomaatilist puutumatust, kuivõrd tema kahvatu isiku rakendamise üks põhjusi on just üle kavaldada Eesti julgeolekuteenistust. Samuti välistada tõestatav seotus VF diplomaatilise esindusega.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Korrigeerin: Mulle jäi siiski arusaamatuks, kuidas mõjutab teie arvates lühem visiidist etteteadmisaeg, seoses plaanitava viisavabadusega, Eesti julgeolekuteenistuste võimet nende huviorbiiti sattunud isikute suhtes teabehanget korraldada?
Siililegi selge - negatiivses suunas mõjutab. Etteteadmine visiidist kahaneb ju nullilähedaseks. Sisuliselt saadakse visiidist siis teada, kui isik piiripunktis juba on (kui isiku üle pole mingit 24/7 jälgimist korraldatud - mis aga vaenuliku elemendi arvu teades suht võimatu on). Viisaperioodil vähemalt nädal ette. See võimaldab juba üht-teist tekitada ja ilma midagi põhjendamata ebasoovitavad isikud lihtsalt bännida

Samas, kui arvutuse 1+1=2 ümberlükkamiseks trükkida lehekülg vahtu, siis hakkavad lollimad isendid uskumagi, et 1+1 võrgub näiteks 7-ga.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Täna kell 14.00 Vikerraadios saade viisavabadusest Venemaaga
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Huvitav, millest nii kaljukindlad väited? Parastavast unistusest isand Trummile ära teha või on siin mingeid kainemaid arvestusi ka taga? Niipalju kui on soomlaste-norrakatega saanud juttu puhuda, ei ole nemad küll venelastest ja nende vabast liikumisest mööda riiki vaimustuses. Rootslased samuti mitte. Sama kehtib ilmselt ka meie, lätlaste, leedukate ja poolakate kohta. Pisut palju rahvast, et siin surmkindlalt viisavabaduse tulekuga lehvitada. Ning kui EU juhtriikide liidrid on võtnud avalikult oma migratsioonipoliitika läbikukkunuks tunnistada. Norra on küll väljaspool EUd ja Rootsi piiril on hetkel kontroll suht olematu, aga ei võta palju tööd, et tursad ka selle piiri lukku saaksid. A-6 peale pandi alles paar aastat tagasi oos suur piirikompleks püsti, mis hetkel küll vaid tolli teenistuses olev on.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Lemet kirjutas:Huvitav, millest nii kaljukindlad väited? Parastavast unistusest isand Trummile ära teha või on siin mingeid kainemaid arvestusi ka taga?
Kas siin peavad mingid kaljukindlad väited olema? Piisab ka demagoogiavahust ja sofistikast, sest juba suur juht ja õpetaja Vladimir Iljits Lenin õpetas, et "quantity has a quality of its own".

Lapski saab aru, et viisavabadusega kaasneb kohe täiendav ebasoovitava elemendi täiendav voog piiri tagant. Miks me teeme vaenlasele elu liiga lihtsaks?

Üldiselt: moodsa nimega mõjuagentidele pole oluline jutlustatava aine õigus või põhjendatus (nt KE), oluline on Keskuse ülesande edukas täimine, mõõdetav nt toodetava sõnniku hulgaga :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider, ziim ja 1 külaline