NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Päris tüsilik ettevõtmine on seda tugrikut kusagilt kätte saada. Kas või ühtainust.
Proovisin, üritasein - aga seni tulutult.
Nii, et - mina annan alla ja ei pretendeeri.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Mina annaksin selle orgi eest 3 tugrikut ja viiksin Saaremaale vastavateemalisse muuseumi. Aga kuna ma ei ole osta.ee kasutaja siis pakkumisi teha ei saa...
Vähemalt kaheksa aastat tagasi oli osta.ee kasutajaks saamine küll suisa käkitegu. Ma ei usu, et see nüüd ka väga palju keerulisemaks oleks muudetud, kui just reaalselt mitte eksisteerivaid nimesid/e-posti aadresse mitte kasutama tikkuda.
Aga teemal "mis on tugrik" - siis see on suupärane nimetus uuele rahaühikule meitekandis. Massidele siis tuntud kui euro/juuro/eüro/jevro/eur.
Aspelund kirjutas:Vähemalt kaheksa aastat tagasi oli osta.ee kasutajaks saamine küll suisa käkitegu. Ma ei usu, et see nüüd ka väga palju keerulisemaks oleks muudetud, kui just reaalselt mitte eksisteerivaid nimesid/e-posti aadresse mitte kasutama tikkuda.
Aga teemal "mis on tugrik" - siis see on suupärane nimetus uuele rahaühikule meitekandis. Massidele siis tuntud kui euro/juuro/eüro/jevro/eur.
Igatahes edukat pakkumist.
A.
või oiro sakslaste suust Samas tahaks ka laiendada teadmisi uute rahade ja ühikute suhtes.