Õnnitlused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Ühinen õnnesoovidega!
Kui on probleem, tõmba lõuga
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

retsept ja prospekt!
:lol:
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Tänu, sõbrad.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Õnnesoovid ka minu poolt. Kas siis nüüd Estoloog kadunud :wink:
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Õnne - läks kindlasti õigesse kohta!
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Mina tahaks siin teemas küll veidi viriseda.

Kasaku ma alles sain läbi. Mothander pole veel poole pealgi. Jürgenstein ja Dellingshausen istuvad riiulis ja ootavad järge. Muid raamatuid ma üldse ei mainigi...

Kas vähe normaalsema tempoga ei saaks? Nii üks memuaar kuus näiteks? Muidu ma hakkan varsti militaar.netis käima kord nädalas...

Teisest küljest on aga hea meel, et täiesti korralikku ülikonda tehakse ametlikult auk sisse...

Sihuke väike väiklane eesti värk :twisted:
MOrav
Liige
Kontakt:

Toomas, soovitan Salumaad - 2,9 milj tähemärki (koos tühikutega küll :-) ).

Aga lohutuseks - 26.02 ilmub Torjus ja sellega on 50 tk ilmunud...

Faustile - esto + loogia ei kao kuhugi... lihtsalt arvasin, et kui mul on midagi arvata või öelda, siis teen seda oma nime all ja seega ka vastutusel. Aga mõistan ka neid, kellel kasutajanimi on vajalik.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Well, mõtsin ka tükk aega, kas sodin seda teemat nats teise nurga alt - aga no ei anna hingele rahu :?

Et mis värk siis on - Eesti ohvitseridele iseseisvuspäeva puhul Kotkariste enam ei jagu? President annetas teatavasti oma pool tosinat Kotkaristi sisekaitselistele tegelastele (pollarid, piirivalve, kapo), siis kolm Kotkaristi kaitseväe allohvitseridele ja veel kolm tükki välismaalastele - aga ei ühki EESTI OHVITSERIDELE :shock:

Et kas see on nüüd mingi sõnum selle riigi ohvitserkonnale? Ja mis sõnum siis nimelt? Ehk keegi targem siin foorumis tilgutab mulle lollikesele tsipa siseringi infot selle kohta :?:

Vot selline tilk tõrva mul - no ärge pange pahaks :oops:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Aitähh lohutamast, Mart!

Kuna jutt juba varjunimedele läks, siis lisan mõne veidi vähem väiklasema tänusõna ka.

Eks tegelikult liigub siin foorumis mõni inimene veel, kel täiesti ametlikult ülikonda või mundrikuube auk on tehtud. Kuna foorumi reeglid lubavad kasutajatele jääda anonüümseks, siis ma siin oma kahtlustusi avaldama ei hakka.

Kui Mart veel Estoloog oli, ka siis ei teinud ta oma tegelikust identiteedist mingit saladust. Vastupidi, mingi järjekordse militaar.neti kollektiivse hulluse hool kutsus täiesti avalikult ning oma nime all teisi kasutajaid mõistusele. Millisel üleskutsel oli ka mõju.

Kuni järgmise "foorum hakkab mölaks muutuma" perioodini :twisted:

Millele järgnes muidugi järgmine Mardi tähelepanujuhtimine.

Kui siia veel lisada tema postitused, eriti vastused inimeste kohta tehtud infopäringutele, siis pole vist mõtet imestada, et tegelikult on Mart olnud (juba mitmel korral :P ) ka militaar.net'i enda "teenetemärgi" - nimelise noa - kandidaatide nimekirjas.

Kuna ma aga olen nii kitsi inimene, et jagan ainult ühe noa aastas, siis ta on kahjuks sellest seni veel ilma jäänud. Meie lugupeetud president ei saanud sellist ülekohut loomulikult kaua kannatada, ning kuna temal teenetmärkide osas veidi laiem valik, siis ta hüvitas selle ülekohtu.

Aitähh Mart, et Sul ikka aega ja tahtmist ka Estoloog on olnud olla.

Aitähh hr President, et hädast välja aitasid!

Ja järgmine kord võiksid Sa ohvitseridele ka mõne auraha anda!
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Ojaaa. Vähemalt teist samapalju veel, onu Mart!
MOrav
Liige
Kontakt:

toomas tyrk kirjutas:
Ja järgmine kord võiksid Sa ohvitseridele ka mõne auraha anda!
Mina annaksin küll 8)
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Borja küsimustele Kotkaristidest - ohvitseridest - iseseisvuspäevast tehtud eraldi teema:

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 521#259521

terv
o
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline