Nali
Elevust ei tekitanud ei kauplemisloa puudumine ega jõmmi takkakiitmine. Hoopis soome võmmid (täpsemini see kollane 17-aastane kiilaspea), kes jutu asemel kohe gaasitama ja sääri nüpeldama hakkasid, tekitavad nõutust.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
- inkvisiitor
- Liige
- Kontakt:
Lugesin tuubi lõigu alt asjaosalise kirjeldusi, seisis seal ju, et inimene läks teadlikult ilma loata kauplema, peale politseinike saabumist andis sõbrale pangakaardi, et see raha välja võtaks ning kogu ürituse koos poolitsatega kinni maksaks. Tuubis nähtu põhjal jääb mulje, et ka seda tehti vast stiilis "mina ja muu s..ne maailm". Oleks enda poolt kõik seadusi järgides tehtud, võiks küll ennast "rahvatasujana" ja politsei vägivalla ohvrina esitleda, praegu jääb aga mulje tavalisest räuskavast rullnokast, kes teise riigi seadusi miskiks ei pane. Soome poolitsate saamatus on muidugi veel eraldi teema, kahe meetri peale Ostap Benderi joonistatud obligatsioonidekülvaja stiilis gaasilaskmine on vuntsikergitav tegevus...mulle jäi esmalt mulje, et püütakse neoonsprayga kurikaela lihtsalt märgistada.inkvisiitor kirjutas:Lemet,googelda teemat kui viitsid.Eks igal asjal mitu tahku...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kas Soomes muidu pollarid mingi koolituse ka peavad läbima või antaksegi Arnold Oksmaale, Zenja Fokinile ja Vaido Neigausile munder selga ja kohe tänavale korda looma?
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
Muigugi oleks võinud ta kohe pikali joosta, siis oleks kohe tulnud kisa politsei liiksest vägivallast.Mida rohkem heaoluühiskonna poole seda mannetumaks sellised asjad lähevad, võrrelge näiteks meie politsei tegevust "Kadunud Maailm" ja "Krimi" saadetes.
Kümmekond aastat tagasi oleks see sell lihtaslt pikali joostud ja igaksjuhuks natukene nuiaga lõõdud, et ülbeks ei läheks. Tänapäeval saaks sellise teo eest politseinik ise karistada ja muud ei jäägi üle kui kaugelt gaasi lasta, nuiaga vastu jalgu lüüa (sest mujale ei tohi) ja loota, et vennike komistab või ära väsib.
Kümmekond aastat tagasi oleks see sell lihtaslt pikali joostud ja igaksjuhuks natukene nuiaga lõõdud, et ülbeks ei läheks. Tänapäeval saaks sellise teo eest politseinik ise karistada ja muud ei jäägi üle kui kaugelt gaasi lasta, nuiaga vastu jalgu lüüa (sest mujale ei tohi) ja loota, et vennike komistab või ära väsib.
Lemetiga nõus.
Naerda võib aga kui ligemalt vaadata, siis noh ütleme, et vabadussõja mõõtu välja ei anna.
Vaataksin asjale teisiti kui ta oleks teinud seda näiteks Valgevenes.
Aga oma kalli sugulasrahva korrakaitsijaid niimoodi... omal pole kauplemislubagi.
Naerda võib aga kui ligemalt vaadata, siis noh ütleme, et vabadussõja mõõtu välja ei anna.
Vaataksin asjale teisiti kui ta oleks teinud seda näiteks Valgevenes.

Aga oma kalli sugulasrahva korrakaitsijaid niimoodi... omal pole kauplemislubagi.
Viimati muutis Tapper, 17 Veebr, 2011 8:42, muudetud 1 kord kokku.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Minuarust ainus milles poliisi süüdistada võib on mõttetu ja liigne humaansus ja jõmmi nunnutamine. A nh, tõepoolest-kui oleks ahvile kohe nuiaga sarvede vahele valatud ja sõlme tegelane seotud tuleks neil endil aru anda LIIGSE jõu kasutamise eest. Ja mis puutub ühe eespool oleva kodaniku küsimuse kohta nende koolitatuse ja valiku kohta-krt, ega seal meie riik ole et iga Oksmaa või muu sihuke mundri selga saaks! Tutvuge enne milline on konkurent seal poliisi tööle saamiseks, siis rääkige edasi. Meiega kahjuks võrrelda pole suurt midagi.
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Toome võrdlemiseks halva näite kuid mingit pilti see siiski annab... Aprilli rahutused... väga asjakohane teema selle kalevipoja hakatisega, aprilli rahutustel oli veel eesti politsei hullem kui see soome politsei eeltoodul.
10 eesti politseinikut ajasid ühte nolki taga ja siis lasti ka veel peópesast minema
Kui rääkida julgestuspolitsei tehnikat ja tööd siis kindlasti on need natuke etemad kui litsad politseinikud kes teevad igapäeva patrulli turgudel, tänavatel.
10 eesti politseinikut ajasid ühte nolki taga ja siis lasti ka veel peópesast minema

---------------
[b][size=150]First in last out[/size][/b]
Väga kerge, ma ei saa seda põhjendada või avalikustada aga see on konfidentsiaalne info, olen suutnud rohkemat.varing kirjutas:Eks proovi ühte elu eest liduvat nolki kätte saada kui sul selline vammus selgas...Härra kirjutas: 10 eesti politseinikut ajasid ühte nolki taga ja siis lasti ka veel peópesast minema![]()
![]()
---------------
Ah, et Rambo eksis foorumisse ära? Tihti püüad inimesi ja loomi ühe käega?Härra kirjutas:Väga kerge, ma ei saa seda põhjendada või avalikustada aga see on konfidentsiaalne info, olen suutnud rohkemat.varing kirjutas:Eks proovi ühte elu eest liduvat nolki kätte saada kui sul selline vammus selgas...Härra kirjutas: 10 eesti politseinikut ajasid ühte nolki taga ja siis lasti ka veel peópesast minema![]()
![]()
Kui sa nii spetsialist oled, siis võiksid teada, et isegi kleenukest nõrka inimest on raske kinni hoida ja käsi väänata. Rääkimata olukorrast, kui sul on käed seotud erivahenditega (kilp ja nui). Aga noh, kui sa nii kõva mees oled, siis on tore.
Lisaks seda, et nuiaga ei või lüüa pea piirkonda, liigestesse ja selgroo piirkonda. Kubemesse ka muidugi mitte.
jaa muidugi on lihtne püüda pätte sellist vammust kandes, piisab kasvõi 9mm püstolist. Minu arvates ei saa võrrelda neid kahte olukorda, ühel juhul on tegemist kriisisituatsiooniga ja taktika on väga erinev tavalisest patrullist, rahvas tuleb tekitada ka hirmu, see, et viimnegi kui üks marodöör raudu panna polegi ju eesmärk. Turul aga oli eesmärk saada see vend enda kontrolli alla.
natuke teemasse ka:
http://www.youtube.com/watch?v=MH-JVCDXHbo
natuke teemasse ka:
http://www.youtube.com/watch?v=MH-JVCDXHbo
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist