Minu malevas näed on jällegi enamusel need kestaheitevärgindused küljes

Harkjala kohalt nõus, tuunitud AK4 puhul pole tegu SN, vaid DM relvaga. Selles ülesandes pole aga 90% juhtudest harkjalga üldse vaja (SVDl näe ka ei peeta vajalikuks). Ja kuna mitte keegi peale entusiastist kaitseliitlase enda ei hakka tegelikult neid AK4sid järgi aitama, siis peame meie ikka ise vaatama kuidas oma raha eest võimalikult palju saada. Originaal harkjala suur häda on veel see, et ta on kasutatav ainult G3/AK4 küljes. Korjatakse need relvad meil mingi hetk kokku siis istudki oma kallilt ostetud Picatinny RIS/RASi või orig.lahenduse otsas ja otsid kellele poolmuidu maha saaks müüa. Aga ühele notched-legs ja liigendiga Harrisele leidub alati mujal kasutust/ostjaid.
Põsetugi - ütle mulle palun, kas tavakaba ja Aimpointiga AK4 oleks korralikust põsetoest kasu? Ma siin veidi katsetasin ja leidsin töötava termoplasti millest saaks kabale põsetoe keerata. Ega neid Hensoldti-mehi palju ole, aga kui punatäpi kasutajad ka huvi tunneks siis võtaks ette ja katsuks mingi pisi-pisiseeria püsti panna.