http://www.osta.ee/index.php?fuseaction ... &id=439643
Mingi kuli müüb juba pikka aega osta.ee s seda. Ise ta ka ei tea, millega tegu.
Mis plekktopsik
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
tops
Kardan, et see ei oma sakslastega küll mingit suhet.
1) Topsiku värvus, mis pole mitte sarnane ühegi saksa relvajõududes erinevatel ajaperioodidel kasutatuga.
2) Kaane vorm ja kuju ning kinnitusmehhanism, mis samuti ei viita saksamaisele päritolule.
Kuid see on vaid minu arvamus ja ei tugine millelegi konkreetsele.
1) Topsiku värvus, mis pole mitte sarnane ühegi saksa relvajõududes erinevatel ajaperioodidel kasutatuga.
2) Kaane vorm ja kuju ning kinnitusmehhanism, mis samuti ei viita saksamaisele päritolule.
Kuid see on vaid minu arvamus ja ei tugine millelegi konkreetsele.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Võin praegu midagi segamini ajada, kuid kas selle pütsikuga ei olnud selline lugu, et seda müüakse seal ostas juba tükk aega. Paar oksjonit on ebaõnnestunud.
Silt juures, et Saksa oma. Keegi küsis müüjalt, et kusa Sa võtad, et Saksa oma. Vastas selle peale, et miks mitte Saksa oma, nii palju Saksa asju siin müüakse, miks ei või minu mannerg Saksa oma olla. Arvan, et vend lihtsalt ootab seal lolli.
Silt juures, et Saksa oma. Keegi küsis müüjalt, et kusa Sa võtad, et Saksa oma. Vastas selle peale, et miks mitte Saksa oma, nii palju Saksa asju siin müüakse, miks ei või minu mannerg Saksa oma olla. Arvan, et vend lihtsalt ootab seal lolli.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline