kas saab....??

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
lamjak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamjak »

Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Tsiteeritud lõik oli vastuseks küsimusele, miks kohtulikult karistatud isik töötab avalikus teenistuses (Välisministeerium).
Kasutaja avatar
paharet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paharet »

lamjak kirjutas:Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Tsiteeritud lõik oli vastuseks küsimusele, miks kohtulikult karistatud isik töötab avalikus teenistuses (Välisministeerium).
Jälle üks JOKK lahendus.Teoreetiliselt saaks ju siis niimoodi,et vend tuleb vangist välja (karistus on karistusregistrist kustutatud) ja asub politseisse tööle.
Kasutaja avatar
viru
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas viru »

selge see oli mul 1 korda ja see oli kerge kuridegu..nooren´a olin loll ja käisin sõbraga garaaži kangutamas :oops: aga ma tõesti väga kahetsen seda mis ma tegin. :wall:
eks meis kõigis peidus arilikud väiksed hirmud kus kardame surma,nagu kaelas rippuks meil silmus..
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

paharet kirjutas:
lamjak kirjutas:Soovitan lugeda minu poolt ennist viidatud stenogrammi.
Jälle üks JOKK lahendus.Teoreetiliselt saaks ju siis niimoodi,et vend tuleb vangist välja (karistus on karistusregistrist kustutatud) ja asub politseisse tööle.
Kunagi kui ma ebaõnnestunult õigusteadust studeerisin, toodi näiteks et mittejurist ei saa eales aru, kuidas saab läbinisti vale kohtuotsus olla õige seetõttu, et seda pole õigel ajal edasi kaevatud.
Selle lahenduse kohta saab ka öelda, et "vend on juhtunust järeldused teinud ja asunud paranemise teele"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist