et ilm on sitt ja tervis veel hullem, siis tankitegu 38-se palavikuga väga ei edene. värvisin täna trosse pool tundi ja peale seda oli tunne nagu oleks tsemendikotte tassinud. seega võib öelda, et tegu on natuke seisma jäänud. mõtlesin siis, et veeretaks niisama juttu. põhimõtteliselt on asi värvitud ning ootab esimest lakikorda. tegemist siis E-50 tanki baasile ehitatud õhutõrjekompleksiga. kokku nimetatakse seda asja Flakpanzer E-50 "Falke". taaskord on tegemist "mis oleks kui" projektiga, mis tunduvad olevat minu leivanumber

vähemalt ei saa meie lugupeetud taadid nii palju mulle mööda pead laduda tehniliste üksikasjade eest. mudel läks kokku väga kenasti. tegin seekord ka mudeliehitust a la vaoinas, ehk pilastasin end natuke tööristaklambrite etsinguga. ainus nõrk koht kogu selle komplekti juures on roomikud. need on ikka väga koledad kummikud. selles osas oleks võinud Trumpeter natukene rohkem vaeva näha ja plastlülid kaasa panna. olemasolevad pastlad on nii õudsed, et esimese hooga pidin nad suure venekeelse tankiatlase alla sirgenema panema. tunne on et ega sealtki asja saa. seega tuleb Friulide poole vaadata. etteruttavalt mainin ära, et värviskeem tuli julge. ikkagi ju "tulevikuprojekt". kohe nii julge... et ma lodoan, et vanameistrid validooli järgi ei pea lippama... kui antakse homme tervist ja jõudu ning ka pildistamisilma, tulevad ehk väikesed vaheetapilised fotosüüdistused.
natuke lugemist kah, kel huvi on:
http://fingolfen.tripod.com/eseries/e50.html