Mausi roomikukaitsed (otse eest siis) on vist siiamaani "parandamisel". Ehk siis, 80 mm plaadikesed, mida lastes saab Hiireke täismatsaka.
Ise mängin saksa tankidega, paras jubedus on, kui KV asetseb tier 5-el kahuriga, mis tapab peaaegu kõik ühe litakaga, samas sul on kasutada tank, millega tuleb KV-d lasta na 6-7 korda (küljelt pihta siis) (räägin siis P IV-st kõige karmima kahuriga). Muidugi on saksa tankidel tavaliselt nõrk soomus võrreldes venelastega ja kõrged tornid (kasvõi nt Panzer IV mis näeb oma torniga välja, nagu ee...). SU-85-st pole parem mõtet rääkida. (nagu ka SU-26 -est) Saksa tankid on muidugi ebatäpse kahuri ja aeglasemad kui päriselt olid. Lisaks, saksa tankidega olen saanud
läbistavaid tabamusi täiesti võimatute nurkade alt. (ükskord oli veerand torni külge täis tabamuse jälge (kui õieti mäletan siis Panzer III/IV puhul)).
Närvidele käib ka muidugi see, et pärast tanki hävinemist ei näe tabamuse jäljed näha. Mistõttu ei saagi analüüsida, et mida täpselt valesti tegid. (hetkel tier 6-es ja ei ütleks, et just väga lõbus on vaadata pidevat vene tankide domineerimist, HK 3601-e soomus on suht koht jube võrreldes T-34-85 ga millega ta kokku topitakse ning muidugi on tollel ka parem kahur ja kiirus.)
Üldiselt tundub mulle üldse, et ma olen masohist, et sakslastega mängin.
Edit: lisaks veel, et ameeriklased on üldiselt kah suht kasutud (või vähemalt on mulle siuke mulje jäänud), sest nendega võib vabalt ronida 1 vs 1 ja nood pilbasteks lasta (neil on tavaliselt nõrk soomus ja relv), venelaste eest on aga targem ronida tõkke taha ja siis pavetada, et teine mängija on kohutavalt koba ja ei suuda sihtida.(enda üks parimaid tulemusi oli üksi võtta P III-ga maha 152mm KV)
Afco on vene tankidel kahurid, mida neile kunagi ei monteeritudki (nt pikaraudne 152mm KV-l)
Minu väike vingumine mängu kallal siis praeguseks läbi.
Edit2: Aa, lisaks veel et kõik saksa tankihävitajad on oluliselt nähtavamad kui vene analoogid (eriti karm on see Jagdtigeri ja Jagdpantheri puhul), lisaks kõigile muudele neil esinevatele puudustele. Hetzeri kiirusest ennem updatet parem ei räägigi...