Aprillis langevarjuga hüppama?

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Aprillis langevarjuga hüppama?

Postitus Postitas jackpuuk »

Olen teinud eeltööd ja ka korraldajatega suhelnud (kamraad Telcile tänu!) Läbi Hondafoorumi on tulijaid 15 inimese kandis. Kui siit oleks kah inimesi lisandumas, siis üritaksin koolituse hinda natu alla kaubelda (loodan, et kamraad on abiks :wink:). Hüpped toimuksid Nurmsis. Täpsem info siit http://www.slk.ee/54908.html
Hinnad võivad natuke tõusta, tänaste kütusehindadega on vist kõik kursis?
Enne võiks muidugi läbi lugeda teema http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=22699
Hinna kauplemise suhtes, kui minu info on õige, siis on korraldajad ka siinse foorumi kasutajad, vast võtavad ka ise siin teemas sõna :wink:.
sitt päev, kellele kurdad
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Vastuste hulga järgi tundub, et meil on tõsiselt julmad vennad ja õed militaaris, pisisasjadega jändama ei hakata. :twisted:
Kasutaja avatar
Kuperjanov
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kuperjanov »

Kui palju seda hinda madalamaks oleks võimalik kaubelda, kui siit foorumist veel teist samapalju hüppajaid juurde leiaks?
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Oleks huvitet küll, ent mis kuupäeval? Ajaga on nirud lood. :(
Kui nooremaid kah kampa võetakse, see tähendab.

...ja ega too materiaalne pool ka silmapaistev pole...
Eestlane omal maal
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Eks võtan lähitulevikus nendega uuesti ühendust, ei usu, et poole alla saab kaubelda, kui neljandiku annab maha kaubelda, siis peaks seegi hea olema, lambist ette lubama ei hakka. Seega lubadusi ei tule, üritan läbi rääkida paarikümne inimese suhtes, eks saame teada.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Lubage ikka natuke kahelda, et kas just aprillis juba hüppama saab hakata? Seda enam algväljaõppejärgselt. Pigem kisuks ikka sinna vähemalt mai kuu kanti. :wink:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Aprillis on hooaja avamine. Sai meestega suheldud telefonitsi, vastuväiteid polnud. Leppisime kokku, et helistan märtsi lõpus uuesti, siis saab täpsemalt kokku lepitud. Pmst. oleks saanud ka praegu hüpata, kuid lennukit pole.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Hakkaks vaikselt rahvast kokku koguma, huvilistel paluks siia või privasse kribada.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Elustame teemat. :D

Et mis seis on asjaga siis?
Eestlane omal maal
B2 Spirit
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas B2 Spirit »

See AN-2 küll praeguste ilmadega üles ei roni, ma kardan:D Cessnast algajaid alla ei visata minu arusaamist mööda. Või?

Tahate minna ümmargusega või tiivaga?
First Cavalry Sniper Regiment of Theatre Critics
KategorieC
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KategorieC »

Kurat pigem läheb see AN, vene rauda juba ei peata mingi tuisk :D
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Pahad uudised , parem nendest on, et teadmata on lume sulamise kiirus ja seega ka lennuki startimis-maandumisvõimalused. Tõsiselt paha on uudis, et see aasta ümmarguse koolitust ei tehta, sest suvel on suured võistlused ja varje tuleb hoida. On võimalik hüpata sportvarjuga, kuid selle koolitus on 160 eur (peaks sisaldama ka ühte hüpet vist), samal päeval teeks kindlasti ühe hüppe veel, see aga lisab vähemalt 10 euri. Kokkuvõtteks teeb see koos transpordikuludega kirvega lüües 3000 eek vanas vääringus. Seega 90% tõenäosusega hetkel mina loobun. Lihtsal põhjusel, olen varem ka hüpanud ja selle raha eest ei tundu see piisavalt hea väljakutse (sportvarjuga hüppamine on muidugi hoopis teistsugune kogemus). Kuid sportvarju koolitus on mõttekas siis, kui kavatsed sellega edasi tegeleda. KL inimestel soovitan otse ühendust võtta, suhtlusest jäi mulje, et nendest ollakse võibolla huvitatud. Kõigile privasse kirjutanutele vastan eraldi, kahju, et nii on lood :oops:.
B2 Spirit
Liige
Kontakt:

Tiib on igal juhul seda raha väärt, kui seda kuskilt võtta on. Dessandi tõrketõenäosus ja enese vigastamise tõenäosus on kordades suurem. Samas tiib on keeruline, mulle vähemalt:D Aga põnev on.

Tuisk vene rauda ei peata, aga kui põld on üks suur porimülgas, siis sealt üles ei lähe :P
jackpuuk
Liige
Kontakt:

B2 Spirit kirjutas:Tiib on igal juhul seda raha väärt, kui seda kuskilt võtta on. Dessandi tõrketõenäosus ja enese vigastamise tõenäosus on kordades suurem.
See on nüüd küll rumalavõitu jutt. Suht olematute tõrgete pärast kasutataksegi ümmargusi (lollikindel ja lihtsalt kasutatav), vigastuste tõenäosus on suur tõesti, sest vari pole eriti juhitav (st. sõltud suures ulatuses väljaviskaja pädevusest). Samas oleks huvitav teada, kui dessandi puhul kasutataks "madratseid", kuidas siis selle ohtlikkuse %-iga oleks? :twisted:
Ma pole muidugi kindel, kuid enamike "madratsite" kandevõime pole minu teada piisav, et varustusega kodanikke alla loopida, ka pole neil ette nähtud varustuse kinnitamise kohti (kindlasti on eriversioonid olemas).
B2 Spirit
Liige
Kontakt:

jackpuuk kirjutas:
B2 Spirit kirjutas:Tiib on igal juhul seda raha väärt, kui seda kuskilt võtta on. Dessandi tõrketõenäosus ja enese vigastamise tõenäosus on kordades suurem.
See on nüüd küll rumalavõitu jutt.
Mine käi kursustel ära, siis räägime edasi :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist